Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Barcelona

Blue Barcelona 73 €
Blue Barcelona

Blue Barcelona

Via Augusta, 65 1-1, Barcelona
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Blue Barcelona on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Blanc Guesthouse 89 €
  Blanc Guesthouse

  Blanc Guesthouse

  Carrer de Tuset, 27, Barcelona, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Blanc Guesthouse on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Casa Mathilda 119 €
   Casa Mathilda

   Casa Mathilda

   Roger de Lluria 125-127, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Casa Mathilda on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 14 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Live & Dream 89 €
    Live & Dream

    Live & Dream

    c/Rossend Arús, 23, Barcelona
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Live & Dream on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 16 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     Anakena House Modernist Bed and Breakfast 125 €
     Anakena House Modernist Bed and Breakfast

     Anakena House Modernist Bed and Breakfast

     Consell de Cent, 276, Principal, Barcelona
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Anakena House Modernist Bed and Breakfast on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Batlló (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

      B&B Ines 46 €
      B&B Ines

      B&B Ines

      Carrer Mercè Capsir, 6, Sant Cugat del Valles, Barcelona
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       B&B Ines sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc de Collserola (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Ca la Maria 145 €
       Ca la Maria

       Ca la Maria

       Carrer de Còrsega 284, Barcelona, Barcelona
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Ca la Maria on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja välipalabaarin/delin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

        Lolita B and B 72 €
        Lolita B and B

        Lolita B and B

        Carrer Provença 181, 2-2, Barcelona
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Lolita B and B on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä viinitilan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

         Factory Suites Barcelona 110 €
         Factory Suites Barcelona

         Factory Suites Barcelona

         Carrer de València 340, Barcelona
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Factory Suites Barcelona sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

          THE 8 Boutique B&B 149 €
          THE 8 Boutique B&B

          THE 8 Boutique B&B

          Calle Aragon 281, Barcelona, Barcelona
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           THE 8 Boutique B&B on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Batlló (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

           La Casa Gran B&B 105 €
           La Casa Gran B&B

           La Casa Gran B&B

           Avinguda Diagonal, 439 Principal 1a, Barcelona, Barcelona
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            La Casa Gran B&B on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rambla de Catalunya. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1928 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

            Nisia 98 €
            Nisia

            Nisia

            44 Carrer Gran de Gràcia, Barcelona
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Nisia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Milà. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Löydä kohteen Barcelona parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Barcelona aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Barcelona – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Barcelona, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Barcelona, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Barcelona Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Barcelona Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Barcelona parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Barcelona Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Barcelona parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Barcelona

             Näytä kaikki 3 091 majoitusliikettä kohteessa Barcelona
             Barcelona Airport Hotel 98 €
             Barcelona Airport Hotel

             Barcelona Airport Hotel

             Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat myös 15 kilometrin päässä. Aeroportin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotel Barcelona Universal 148 €
              Hotel Barcelona Universal

              Hotel Barcelona Universal

              Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

               Barceló Raval 134 €
               Barceló Raval

               Barceló Raval

               Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

                W Barcelona 310 €
                W Barcelona

                W Barcelona

                Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona, Barcelona
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 San Sebastiánin ranta, Barcelonetan ranta ja Vellin satama ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Santa María del Marin basilika ja Barcelonan akvaario ovat myös 3 kilometrin päässä. Barcelonetan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.