Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Amsterdam

Station Amstelveen 106 €
Station Amstelveen

Station Amstelveen

Stationsstraat 28, Amstelveen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Station Amstelveen on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vondelpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1912 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans 90 €
  Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

  Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans

  Kalverringdijk 17, Zaandam
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Bed & Breakfast Barrio 138 €
   Bed & Breakfast Barrio

   Bed & Breakfast Barrio

   Droogbak 15, Amsterdam
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bed & Breakfast Barrio on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1777 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

    La Remise - Bed & Breakfast 185 €
    La Remise - Bed & Breakfast

    La Remise - Bed & Breakfast

    Noorderstraat 74, Amsterdam
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Remise - Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rembrandtplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Sphinx Hotel 63 €
     Sphinx Hotel

     Sphinx Hotel

     Weteringschans 82, Amsterdam
       
      1.5 kautta 5.0 Tähteä

      Sphinx Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Heineken Experience. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 1,5 tähden aamiaismajoituksessa on 39 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      De Baronie B&B 96 €
      De Baronie B&B

      De Baronie B&B

      Kalkmarkt 2, Amsterdam
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       De Baronie B&B on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1672 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

       The Blossom House Amsterdam 162 €
       The Blossom House Amsterdam

       The Blossom House Amsterdam

       40 Bloemstraat, Amsterdam, NOORD-HOLLAND
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Blossom House Amsterdam sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

        B&B La Festa Hae hinnat
        B&B La Festa

        B&B La Festa

        Hazenstraat 64-1, Amsterdam
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         B&B La Festa on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Villa Oldenhoff 130 €
         Villa Oldenhoff

         Villa Oldenhoff

         Voetangelweg 9, Abcoude
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Villa Oldenhoff on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ziggo Dome (areena). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kokoushuoneet. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

          Suites aan de Singel Hae hinnat
          Suites aan de Singel

          Suites aan de Singel

          Singel 374, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Suites aan de Singel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Begijnhof (sisäpiha). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä venesataman ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1672 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

           Bed and Breakfast Amsterdam 112 €
           Bed and Breakfast Amsterdam

           Bed and Breakfast Amsterdam

           Sloterkade 65-1, Amsterdam
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Bed and Breakfast Amsterdam on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

            Kuwadro B&B Amsterdam Centrum Hae hinnat
            Kuwadro B&B Amsterdam Centrum

            Kuwadro B&B Amsterdam Centrum

            Warmoesstraat 119C, Amsterdam
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Kuwadro B&B Amsterdam Centrum sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vanha kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

             Löydä kohteen Amsterdam parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Amsterdam aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Amsterdam – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Amsterdam, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Amsterdam, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Amsterdam Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Amsterdam Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Amsterdam parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Amsterdam Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Amsterdam parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Amsterdam parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Amsterdam aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Amsterdam – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Amsterdam, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Amsterdam, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Amsterdam Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Amsterdam Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Amsterdam parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Amsterdam Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Amsterdam parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Amsterdam

             Näytä kaikki 1 704 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
             citizenM Schiphol Airport Hotel 84 €
             citizenM Schiphol Airport Hotel

             citizenM Schiphol Airport Hotel

             Jan Plezierweg 2, Schiphol
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station 176 €
              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

              DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station

              Oosterdoksstraat 4, Amsterdam
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Nieuwmarktin aukio ja Vanha kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dam-aukio ja Anne Frankin talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nieuwmarktin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky 166 €
               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

               NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

               Dam 9, Amsterdam
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Kukkamarkkinat ja Anne Frankin talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Artisin eläintarha ja Heineken Experience ovat myös 2 kilometrin päässä. Nieuwmarktin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Centraalin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre 111 €
                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

                Piet Heinkade 11, Amsterdam
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Muziekgebouw aan 't IJ (konserttisali) ja Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alankomaiden kansallinen merimuseo ja Vanha kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Centraalin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdamin keskusrautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.