Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Dreta de l'Eixample hotellit

Negresco Princess 162 €
Negresco Princess

Negresco Princess

Roger de Lluria, 16-18, Barcelona
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Casa Calvet (rakennus), Teatre Museu El Rei de la Màgia ja Tivoli-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Espai Volart ja Jardines de la Torre de les Aigües ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Urquinaonan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Passeig de Gràcian asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Majestic Hotel & Spa Barcelona 296 €
  Majestic Hotel & Spa Barcelona

  Majestic Hotel & Spa Barcelona

  Passeig De Gracia, 68, Barcelona, Barcelona
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Passeig de Gracia, Casa Batlló (rakennus) ja Casa Milà sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Plaça de Catalunya ja La Rambla ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Passeig de Gràcian asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón 204 €
   NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

   NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón

   Rambla de Catalunya, 26, Barcelona, Barcelona
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Teatre Coliseum, Rambla de Catalunya ja Passeig de Gracia. Plaça de Catalunya ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Passeig de Gràcian asema ja Passeig de Gràcian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Safestay Passeig de Gracia 110 €
    Safestay Passeig de Gracia

    Safestay Passeig de Gracia

    Passeig de Gràcia, 33, Barcelona
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Casa Amatller (rakennus), Casa Batlló (rakennus) ja Passeig de Gracia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Casa Milà ja Plaça de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Passeig de Gràcian asema ja Passeig de Gràcian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Royal Passeig de Gracia 131 €
     Hotel Royal Passeig de Gracia

     Hotel Royal Passeig de Gracia

     Passeig De Gracia, 84, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casa Milà ja Passeig de Gracia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Rambla de Catalunya ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Provençan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      El Avenida Palace Hotel 174 €
      El Avenida Palace Hotel

      El Avenida Palace Hotel

      Gran Via de les Corts Catalanes, 605, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatre Coliseum, Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaça de Catalunya ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Passeig de Gràcian asema ja Passeig de Gràcian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Condes de Barcelona 144 €
       Hotel Condes de Barcelona

       Hotel Condes de Barcelona

       Passeig de Gracia, 73-75, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rambla de Catalunya, Casa Milà ja Passeig de Gracia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Plaça de Catalunya ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Passeig de Gràcian asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Constanza 110 €
        Hotel Constanza

        Hotel Constanza

        Calle Bruc 33, Barcelona, Barcelona
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tivoli-teatteri, Plaça de Catalunya ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arc de Triomf (riemukaari) ja Passeig de Gracia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Urquinaonan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tetuanin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Dreta de l'Eixample

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Dreta de l'Eixample, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Dreta de l'Eixample hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Dreta de l'Eixample suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Dreta de l'Eixample

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Dreta de l'Eixample. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Dreta de l'Eixample on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Dreta de l'Eixample ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Dreta de l'Eixample

         Kohteessa Dreta de l'Eixample riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Dreta de l'Eixample parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Dreta de l'Eixample.


         Viimeksi varatut Dreta de l'Eixample Hotellit

         Viimeisimmät Dreta de l'Eixample hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.