Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat hotellit lentoasemalla Costa Brava

Salles Hotel Aeroport de Girona 71 €
Arvosteltu 1.8.2017
Katso tiedot
 
Salles Hotel Aeroport de Girona

Salles Hotel Aeroport de Girona

Crta. Aeroport s/n, Riudellots de la Selva, Girona
   
  3,6/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Very convenient free transfer from and to airport. Even by late in the evening. Friendly and helpful staff. Some rooms on street side can be noisy. Good hotel just for one night before or after flight.

  Hotel Vilobí 68 €
  Arvosteltu 25.8.2013
  Katso tiedot
   
  Hotel Vilobí

  Hotel Vilobí

  Carretera Aeroport, s/n, Vilobi d'Onyar, Girona
    
   2,5/5
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Food not very good and not hot enough. No tea making facilities in room. One room was disturbed by noise from above in the night.

   Hotel Eden Park 55 €
   Hotel Eden Park

   Hotel Eden Park

   Autopista A7, Salida 8, Girona Airport, Riudellots de la Selva, Girona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fundación Mona on 3,8 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. PGA Catalunya Golf Course (golfkeskus) ja Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret sijaitsevat 10 kilometrin päässä. PGA Catalunya Resort ja Can Trinxeria ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hotel Camiral at PGA Catalunya Resort 148 €
    Hotel Camiral at PGA Catalunya Resort

    Hotel Camiral at PGA Catalunya Resort

    Carretera N-II km 701, Caldes de Malavella, Girona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     PGA Catalunya Golf Course (golfkeskus) ja PGA Catalunya Resort sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret sijaitsee 3,5 kilometrin päässä.

     Villa in Riudellots de la Selva - 104740 by MO Rentals Hae hinnat
     Villa in Riudellots de la Selva - 104740 by MO Rentals

     Villa in Riudellots de la Selva - 104740 by MO Rentals

     Carrer Xaloc, 17, Riudellots de la Selva
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Fundación Mona on 2,9 kilometrin päässä tästä huvilasta. PGA Catalunya Golf Course (golfkeskus) ja Can Trinxeria sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Espai Girona (ostoskeskus) ja PGA Catalunya Resort ovat myös 10 kilometrin päässä. Riudellotsin asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Voiko Simon, Maaseutumatkailun Talo Hae hinnat
      Voiko Simon, Maaseutumatkailun Talo

      Voiko Simon, Maaseutumatkailun Talo

      Disseminat, s/n, Vilobi d'Onyar, Katalonia
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Volcà de la Crosa on 2,9 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta lomakodista. Fundación Mona ja Gironan katedraali sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Espai Girona (ostoskeskus) ja Elokuvamuseo ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Itsepalvelumajoitus Mas Goy 14 Hengelle Hae hinnat
       Itsepalvelumajoitus Mas Goy 14 Hengelle

       Itsepalvelumajoitus Mas Goy 14 Hengelle

       Mas Goy, km 708 A2, (Antiga N-II), Fornells de la Selva, 17458, Girona,, Fornells de la Selva, Girona
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fundación Mona on 3,8 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta mökistä. PGA Catalunya Golf Course (golfkeskus) ja Can Trinxeria sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Volcà de la Crosa ja Espai Girona (ostoskeskus) ovat myös 10 kilometrin päässä.

        B&B El Ranxo 80 €
        B&B El Ranxo

        B&B El Ranxo

        Veïnat de Franciac, s/n, Caldes de Malavella, Girona
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         PGA Catalunya Golf Course (golfkeskus) on 4,2 kilometrin ja PGA Catalunya Resort on 4,5 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret ja Fundación Mona ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Lentokenttähotellit – Costa Brava

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Costa Brava läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Costa Brava edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

         Lentokenttähotelli kohteessa Costa Brava voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Costa Brava, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita. Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Costa Brava läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Costa Brava ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

         Varaa hotelli lentokentältä Costa Brava ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Costa Brava hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen. Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Costa Brava hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Costa Brava ei ole itsestäänselvyys.
         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Lentokenttähotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Costa Brava hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.


         Viimeisimmät hotelliarvostelut Costa Brava

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.