Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit Castelldefelsin ranta

79 €
Bel Air Hotel

Bel Air Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 169, Castelldefels, Barcelona
Bel Air Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
60 €
Apartamentos Playa de Castelldefels

Apartamentos Playa de Castelldefels

3.0 kautta 5.0 Playa Ribera de San Pedro, 1-9, Castelldefels
Apartamentos Playa de Castelldefels on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 33 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
125 €
Donna Hotel Boutique

Donna Hotel Boutique

4.5 kautta 5.0 Passeig Maritim, 171, Castelldefels
Donna Hotel Boutique on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
91 €
Hotel Playafels

Hotel Playafels

4.0 kautta 5.0 Playa Ribera San Pedro, 1-9, Castelldefels, Barcelona
Hotel Playafels on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Stay Barcelona Apartments Castelldefels

Stay Barcelona Apartments Castelldefels

3.5 kautta 5.0 Passeig Marítim, 173, Castelldefels, Barcelona
Stay Barcelona Apartments Castelldefels sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Maka Beach Apartment V

Maka Beach Apartment V

3.5 kautta 5.0 Avinguda dels Banys 14, 1-3, Castelldefels, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja kuivapesulapalvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
52 €
Ginosi Eccentric Apartel

Ginosi Eccentric Apartel

3.0 kautta 5.0 191 Avinguda de Castelldefels, Castelldefels
Ginosi Eccentric Apartel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Navy Be my Guest Castelldefels

Navy Be my Guest Castelldefels

3.5 kautta 5.0 Paseo Marítimo, 249. Apto. 113, Castelldefels, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Casa Pedro

Casa Pedro

3.0 kautta 5.0 Avinguda de la Platja, 9, Castelldefels, Barcelona
Tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Deluxe Apartment Beach

Deluxe Apartment Beach

AVENIDA DE LA PLAYA, Castelldefels, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Beach Apartment 4

Beach Apartment 4

3.0 kautta 5.0 Paseo de la Marina 169 Entresuelo 2, Castelldefels, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 7 rantabaaria. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
41 €
Hotel 153

Hotel 153

3.0 kautta 5.0 Paseo Marina 153-155, Castelldefels, Barcelona
Hotel 153 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 32 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Hotel Ciudad de Castelldefels

Hotel Ciudad de Castelldefels

3.0 kautta 5.0 Paseo De La Marina 212, Castelldefels, Barcelona
Hotel Ciudad de Castelldefels on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 103 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Castellmar Apartments

Castellmar Apartments

4.0 kautta 5.0 Carrer 7 No. 3, Castelldefels, Barcelona
Castellmar Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Castelldefelsin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Apartaments Marfina

Apartaments Marfina

3.5 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 165, Castelldefels
Apartaments Marfina on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 23 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Castelldefelsin ranta läheltä

Haluaisitko, että Castelldefelsin ranta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Castelldefelsin ranta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Castelldefelsin ranta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Castelldefels hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.