Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Ibizan saari

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Ibizan saari

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Ibizan saari

Loma-asunnot + lennot kohteessa Ibizan saari

Huoneistot + lennot kohteessa Ibizan saari

B&B + lennot kohteessa Ibizan saari

Matkapaketit kohteeseen Ibizan saari

Parhaat lomapaketit kohteeseen Ibizan saari

Lomapaketit kohteeseen Ibizan saari 6-7:ksi Yöksi

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Ibizan saari

Jos Ibizan saari on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Ibizan saari lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Ibizan saari

Kohteen Ibizan saari lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Ibizan saari hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Ibizan saari, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Ibizan saari

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Ibizan saari

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Ibizan saari

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ibizan saari

Näytä kaikki 1 626 majoitusliikettä kohteessa Ibizan saari
Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive 24h

Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive 24h

C/ Playa d'en Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (21 arvostelua)

  Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive 24h on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan ...

  Grand Palladium White Island Resort & Spa - All Inclusive 24hHae hinnat

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive 24h

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive 24h

  C/ Playa Den Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,4/5 (46 arvostelua)

   Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive 24h on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan ...

   Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive 24hHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.