Halvat lennot Ibizan saari

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Ibizan saari

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ibizan saari olivat annetulla aikavälillä 141 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 233 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Ibizan saari vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Ibizalle

Espanjan Baleaarien saarilla sijaitseva Ibiza tunnetaan erityisesti nuorison suosimana matkakohteena, jossa järjestetään Euroopan parhaita bileitä. Tuon maineen takaa löytyy kuitenkin hämmästyttävän monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa kulttuuria ja historiaa sekä arvokasta kansanperintöä myös varttuneemmille. Ibiza sopiikin hyvin monenlaiseen lomailuun, vaikkei railakas juhliminen sattuisi olemaan juuri itselle se tärkein vetonaula. Lennot Ibizalle löytyvät ebookersin kautta kätevästi ympäri vuoden, sillä tarjontaa on paljon. Suosituimpia Ibizan-matkat ovat keväällä, kesällä ja syksyllä, joten talvella on eniten tarjolla halpoja lentoja Ibizalle. Sesongin ulkopuolella Ibiza palaa rauhalliseksi espanjalaissaareksi, jossa nautitaan leudon talven lempeästä ilmastosta. Parhaat säät vallitsevat yleensä loppukevään ja alkusyksyn viikkoina, jolloin aurinko lämmittää, mutta lämpö ei kohoa tukahduttaviin lukemiin. Keskikesän kuumuus sopii toisille, ja toiset viihtyvät vähän lähempänä kahden- kuin neljänkymmenen lämpöasteen huippulukemia. Lennot Ibizalle kuljettavat muutamassa tunnissa keskelle kiehtovaa tunnelmaa ja kauniita maisemia. Arvokas ympäristö houkuttelee tutustumaan rantojen ja klubien lisäksi myös kulttuurihistoriaan – Ibiza on nimittäin Unescon maailmanperintökohde. Halvat lennot Ibizalle ovat yhä helpommin saatavilla, sillä vaihtoehtoja on paljon tarjolla. Suorat lennot Ibizalle ovat omatoimimatkailijalle harvinaista herkkua, mutta yhdellä välilaskulla pääsee kätevästi perille esimerkiksi Barcelonan kautta. Lentojen hintavertailu on aina hyvä idea. Kannattaa aina tutkia, miten viikonpäivät vaikuttavat lentojen hintoihin. Halvalla Ibizalle pääsee oikeastaan aina, mutta halvimmat lennot löytyvät usein keskeltä viikkoa viikonlopun sijaan. Pieni saari tarjoaa paljon elämyksiä joka makuun, eikä sitä kannata jättää väliin.

Ibizalle halvalla

Lentoja Ibizalle on tarjolla kattava valikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lentoja voi hakea eri perusteilla, joista hinta on monelle tärkein. Joillekin kuitenkin on tärkeämpää löytää nopein lento tai esimerkiksi juuri tiettyyn aikaan saapuva lento Ibizalle. Onneksi jokaiseen tarpeeseen tai vaikkapa vain mielitekoon löytyy hyviä vaihtoehtoja, ja kätevällä lentohaulla on helppo selata tarjontaa. Ibizan maine matkakohteena pitää sisällään juhlia, klubeja ja DJ-vierailuja. Kaikkea tätä löytyykin erityisesti kesäkaudella, mutta tarjolla on paljon kaikkea muutakin. Kiehtovat nähtävyydet ovat ainutlaatuisia, ja viehättävät rannat houkuttelevat viihtymään auringossa vaikkapa koko perheen kesken. Baleaarisaaret kuuluvat Espanjan katalaanialueeseen, ja aito paikalliskulttuuri elää vilkkaasta matkailuelinkeinosta huolimatta Ibizan saarella vahvana. Ibizan vetonauloihin kuuluukin paljon muuta kuin pelkkää juhlintaa – siksi se onkin niin monipuolinen ja suosittu kohde kaikenlaisten matkailijoiden parissa. Saarella liikkuminen on helppoa, ja sen viihtyisä, rento tunnelma saa vierailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Koska matkailu on saaren pääelinkeino, matkailijoista pidetään hyvää huolta ja englannilla selviää tilanteessa kuin tilanteessa.

Paljon lentoja Ibizalle

Lennot Ibizalle laskeutuvat saaren omalle kansainväliselle lentoasemalle. Se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Ibizan kaupungista. Lentoasema on melko pieni, mutta sen kautta kulkee paljon lentoja. Ibizan lentoasemalle saapuu erityisen paljon lentoja Barcelonasta, joka sijaitsee varsin lähellä Ibizan saarta. Ibizan lentoasemalta pääsee siirtymään ympäri saarta helpoimmin vuokra-autolla. Paikallisliikenteen bussit kuljettavat vierailijoita sujuvasti, mutta julkinen liikenne ei ole erityisen vilkasta. Siksi vuokra-autoilu on suosittua Ibizalla. Koska saari on pieni, myös etäisyydet ovat varsin lyhyitä, ja etenkin kaupunkialueella tai lomakeskusten sisällä liikkuminen onnistuu kätevästi kävellen tai pyörälläkin. Ibizan hintataso on hieman Manner-Espanjaa korkeampi, mutta silti varsin kohtuullinen. Parhaat valikoimat esimerkiksi ravintoloiden ja shoppailun saralla ovat Ibizan kaupungissa. Viehättävät nähtävyydet ja kulttuurikohteet ovat helposti tavoitettavissa myös ilman autoa. Halvat lennot Ibizalle houkuttelevat tutustumaan saaren moniin puoliin, jotka tuovat kohteelle paljon lisäarvoa.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ibizan saari?

✔️ Lennot kohteeseen Ibizan saari maksavat yleensä 233 €–442 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ibizan saari, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 141 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ibizan saari?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ibizan saari yhdensuuntaiselle matkalle on toukokuussa ja menopaluulennolle toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ibizan saari?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ibizan saari helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ibizan saari saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ibizan saari?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ibizan saari lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ibizan saari?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ibizan saari helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ibizan saari lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ibizan saari sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Lufthansa, Air Europa, KLM, Scandinavian Airlines, Air France, Iberia. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ibizan saari (IBZ) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ibizan saari (IBZ), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ibizan saari Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi IBZ
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Lufthansa, Air Europa, KLM, Scandinavian Airlines, Air France, Iberia
Halvin lento 233 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäIbiza
Lennon hinta69 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ibizan saari?

Lufthansa, Air Europa, KLM, Scandinavian Airlines, Air France, Iberia

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.