Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Ibizan saari

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ibizan saari olivat annetulla aikavälillä 151 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 191 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Ibizalle

Espanjan Baleaarien saarilla sijaitseva Ibiza tunnetaan erityisesti nuorison suosimana matkakohteena, jossa järjestetään Euroopan parhaita bileitä. Tuon maineen takaa löytyy kuitenkin hämmästyttävän monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa kulttuuria ja historiaa sekä arvokasta kansanperintöä myös varttuneemmille. Ibiza sopiikin hyvin monenlaiseen lomailuun, vaikkei railakas juhliminen sattuisi olemaan juuri itselle se tärkein vetonaula. Lennot Ibizalle löytyvät ebookersin kautta kätevästi ympäri vuoden, sillä tarjontaa on paljon. Suosituimpia Ibizan-matkat ovat keväällä, kesällä ja syksyllä, joten talvella on eniten tarjolla halpoja lentoja Ibizalle. Sesongin ulkopuolella Ibiza palaa rauhalliseksi espanjalaissaareksi, jossa nautitaan leudon talven lempeästä ilmastosta. Parhaat säät vallitsevat yleensä loppukevään ja alkusyksyn viikkoina, jolloin aurinko lämmittää, mutta lämpö ei kohoa tukahduttaviin lukemiin. Keskikesän kuumuus sopii toisille, ja toiset viihtyvät vähän lähempänä kahden- kuin neljänkymmenen lämpöasteen huippulukemia. Lennot Ibizalle kuljettavat muutamassa tunnissa keskelle kiehtovaa tunnelmaa ja kauniita maisemia. Arvokas ympäristö houkuttelee tutustumaan rantojen ja klubien lisäksi myös kulttuurihistoriaan – Ibiza on nimittäin Unescon maailmanperintökohde. Halvat lennot Ibizalle ovat yhä helpommin saatavilla, sillä vaihtoehtoja on paljon tarjolla. Suorat lennot Ibizalle ovat omatoimimatkailijalle harvinaista herkkua, mutta yhdellä välilaskulla pääsee kätevästi perille esimerkiksi Barcelonan kautta. Lentojen hintavertailu on aina hyvä idea. Kannattaa aina tutkia, miten viikonpäivät vaikuttavat lentojen hintoihin. Halvalla Ibizalle pääsee oikeastaan aina, mutta halvimmat lennot löytyvät usein keskeltä viikkoa viikonlopun sijaan. Pieni saari tarjoaa paljon elämyksiä joka makuun, eikä sitä kannata jättää väliin.

Ibizalle halvalla

Lentoja Ibizalle on tarjolla kattava valikoima, josta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Lentoja voi hakea eri perusteilla, joista hinta on monelle tärkein. Joillekin kuitenkin on tärkeämpää löytää nopein lento tai esimerkiksi juuri tiettyyn aikaan saapuva lento Ibizalle. Onneksi jokaiseen tarpeeseen tai vaikkapa vain mielitekoon löytyy hyviä vaihtoehtoja, ja kätevällä lentohaulla on helppo selata tarjontaa. Ibizan maine matkakohteena pitää sisällään juhlia, klubeja ja DJ-vierailuja. Kaikkea tätä löytyykin erityisesti kesäkaudella, mutta tarjolla on paljon kaikkea muutakin. Kiehtovat nähtävyydet ovat ainutlaatuisia, ja viehättävät rannat houkuttelevat viihtymään auringossa vaikkapa koko perheen kesken. Baleaarisaaret kuuluvat Espanjan katalaanialueeseen, ja aito paikalliskulttuuri elää vilkkaasta matkailuelinkeinosta huolimatta Ibizan saarella vahvana. Ibizan vetonauloihin kuuluukin paljon muuta kuin pelkkää juhlintaa – siksi se onkin niin monipuolinen ja suosittu kohde kaikenlaisten matkailijoiden parissa. Saarella liikkuminen on helppoa, ja sen viihtyisä, rento tunnelma saa vierailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Koska matkailu on saaren pääelinkeino, matkailijoista pidetään hyvää huolta ja englannilla selviää tilanteessa kuin tilanteessa.

Paljon lentoja Ibizalle

Lennot Ibizalle laskeutuvat saaren omalle kansainväliselle lentoasemalle. Se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Ibizan kaupungista. Lentoasema on melko pieni, mutta sen kautta kulkee paljon lentoja. Ibizan lentoasemalle saapuu erityisen paljon lentoja Barcelonasta, joka sijaitsee varsin lähellä Ibizan saarta. Ibizan lentoasemalta pääsee siirtymään ympäri saarta helpoimmin vuokra-autolla. Paikallisliikenteen bussit kuljettavat vierailijoita sujuvasti, mutta julkinen liikenne ei ole erityisen vilkasta. Siksi vuokra-autoilu on suosittua Ibizalla. Koska saari on pieni, myös etäisyydet ovat varsin lyhyitä, ja etenkin kaupunkialueella tai lomakeskusten sisällä liikkuminen onnistuu kätevästi kävellen tai pyörälläkin. Ibizan hintataso on hieman Manner-Espanjaa korkeampi, mutta silti varsin kohtuullinen. Parhaat valikoimat esimerkiksi ravintoloiden ja shoppailun saralla ovat Ibizan kaupungissa. Viehättävät nähtävyydet ja kulttuurikohteet ovat helposti tavoitettavissa myös ilman autoa. Halvat lennot Ibizalle houkuttelevat tutustumaan saaren moniin puoliin, jotka tuovat kohteelle paljon lisäarvoa.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ibizan saari?

KLM, Lufthansa

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Ibizan saari vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.