Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Ibizan saari

Hae hinnat
Hard Rock Hotel Ibiza

Hard Rock Hotel Ibiza

5.0 kautta 5.0 Carretera Playa d en Bossa, Sant Jordi de ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
Hard Rock Hotel Ibiza on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bossan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 493 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Sol Beach House Ibiza

Sol Beach House Ibiza

4.0 kautta 5.0 Carrer Pare Vicent Costa, 2, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
Sol Beach House Ibiza on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palacio de Congresos de Ibiza. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 239 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
AxelBeach Ibiza Spa & Beach Club - Adults Only

AxelBeach Ibiza Spa & Beach Club - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Cala de Bou 46, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
AxelBeach Ibiza Spa & Beach Club - Adults Only on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de s'Estanyol. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 89 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
ME Ibiza - The Leading Hotels of the World

ME Ibiza - The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 Urbanizacion S'Argamassa s/n, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
ME Ibiza - The Leading Hotels of the World on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de S'Argamassa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 200 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
60 €
Hotel Ryans La Marina

Hotel Ryans La Marina

3.5 kautta 5.0
Ryans La Marina on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ibizan satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 49 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Nobu Hotel Ibiza Bay

Nobu Hotel Ibiza Bay

5.0 kautta 5.0
Nobu Hotel Ibiza Bay on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Talamancan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakylässä on 152 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 C/ Playa Den Bossa s/n, Sant Jordi de Ses Salines, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bossan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 410 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
Hae hinnat
Els Pins Resort and Spa

Els Pins Resort and Spa

4.0 kautta 5.0 Carrer des Calo, Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears
Els Pins Resort and Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Coves Blanques. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Alua Hawaii Ibiza

Alua Hawaii Ibiza

4.0 kautta 5.0 Carrer S'embarcador, San Antoni, Eivissa 9, Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Alua Hawaii Ibiza on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Es Puet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Bless Hotel Ibiza, a member of The Leading Hotels of the World

Bless Hotel Ibiza, a member of The Leading Hotels of the World

5.0 kautta 5.0 C/ Cala Nova- Es Canar, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
Bless Hotel Ibiza, a member of The Leading Hotels of the World on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Nova. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 151 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Apartamentos Sal Rossa

Apartamentos Sal Rossa

3.0 kautta 5.0 Calle Begonias 4, Sant Josep de sa Talaia, Illes Balears
Apartamentos Sal Rossa on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bossan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 79 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel OD Talamanca

Hotel OD Talamanca

5.0 kautta 5.0
Hotel OD Talamanca on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Talamancan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 117 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

5.0 kautta 5.0 Salvador Camacho, 9, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palacio de Congresos de Ibiza. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 145 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Sandos El Greco Hotel - Adults Only

Sandos El Greco Hotel - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Cala Portinatx, Portinatx, Sant Joan de Labritja, Ibiza
Sandos El Greco Hotel - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre de Portinatx. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
INNSiDE by Meliá Ibiza

INNSiDE by Meliá Ibiza

4.0 kautta 5.0 C/ Granada 3-7, Bahia de San Antonio, Sant Josep de sa Talaia, Ibiza
INNSiDE by Meliá Ibiza on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Coves Blanques. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 275 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Ibizan saari

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Ibizan saari

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Ibizan saari

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Ibizan saari? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Ibizan saari. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 60 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 60 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Ibizan saari?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Ibizan saari löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Ibizan saari halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 3033 majoitusliikettä kohteessa Ibizan saari, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Ibizan saari?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Ibizan saari verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Ibizan saari löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Ibizan saari nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Ibizan saari

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.