Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Amsterdam hotellit

XO HOTELS PARK WEST 97 €
XO HOTELS PARK WEST

XO HOTELS PARK WEST

Molenwerf 1, Amsterdam
   
  4,4
  / 5 (170 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Foodhallen, Nes ja Anne Frankin talo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Uusi kirkko ja Leidseplein ovat myös 5 kilometrin päässä.

  citizenM Schiphol Airport Hotel 116 €
  citizenM Schiphol Airport Hotel

  citizenM Schiphol Airport Hotel

  Jan Plezierweg 2, Schiphol
    
   4,7
   / 5 (13 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   RijksMuseum Amsterdam Schiphol, Amsterdam RAI ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Albert Cuypin tori ja Heineken panimo ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport 75 €
   Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

   Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

   Schipholweg 181, Badhoevedorp
     
    3,8
    / 5 (17 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    World Trade Center Schiphol Airport, Amsterdamse Bos -puisto ja Olympiastadion sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Amsterdam RAI ja Van Goghin museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Hyatt Place Amsterdam Airport 110 €
    Hyatt Place Amsterdam Airport

    Hyatt Place Amsterdam Airport

    Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
      
     4,5
     / 5 (10 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 7,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Stedelijk Museum ja Van Goghin museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Leidseplein ja Concertgebouw ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Tulip Inn Amsterdam Airport 82 €
     Tulip Inn Amsterdam Airport

     Tulip Inn Amsterdam Airport

     Piet Guilonardweg 3, Schiphol
       
      4,3
      / 5 (3 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Aalsmeerin kukkahuutokauppa, VU University of Amsterdam ja Olympiastadion ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Concertgebouw ja Stedelijk Museum ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center 150 €
      Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

      Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

      Schiphol Boulevard 101, Schiphol
        
       4,2
       / 5 (13 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       World Trade Center Schiphol Airport on 0,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Amsterdam RAI ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Alankomaiden kansallismuseo ja Heineken panimo ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers 95 €
       Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

       Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

       Hoogoorddreef 66b, Amsterdam
         
        4,4
        / 5 (14 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Heineken Music Hall ja Amsterdam ArenA sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Ziggo Dome ja AMC Amsterdam Medical Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

        New West Inn Amsterdam 81 €
        New West Inn Amsterdam

        New West Inn Amsterdam

        Reimerswaalstraat 5, Amsterdam
          
         3,6
         / 5 (33 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         World Fashion Centre on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Concertgebouw ja Stedelijk Museum sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Van Goghin museo ja Anne Frankin talo ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Kartta

         Hotellit Amsterdamissa – kanaalien kaupungissa

         Amsterdam on Alankomaiden kaunis pääkaupunki, joka sijaitsee Amstelin suistossa. Kaupunki, jossa upeat rakennukset, värikäs kulttuuri ja lukuisat kanaalit ovat antaneet Amsterdamille lempinimen Pohjoisen Venetsia.

         Huokeahintaiset hotellit Amsterdamissa

         Amsterdamissa voi lomailija tai liikematkalla oleva varata hotellin edulliseen hintaan, sillä hotelleja on paljon ja hinnat vaihtelevat halvemmasta hieman kalliimpaan. Joissakin hotelleissa on maksuton internet, lentokenttäkuljetus, ja jos varaat hotellin nopeasti, saat prosenttialennuksia. Hotellit Amsterdamissa vaihtelevat palvelutasoltaan usein hinnan mukaisesti, ja hieman kalliimpi hotelli Amsterdamissa sisältää enemmän palveluita kuin edullisempi vaihtoehto. Lentokenttä sijaitsee kätevästi alle 20 kilometrin päässä Amsterdamin keskustasta. Etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Amsterdamista tai muista Alankomaiden kaupungeista Amstelveenistä käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

         Amsterdamin kulttuuri ja nähtävyydet

         Amsterdamissa kulttuuri kukoistaa ja nähtävyyksiä löytyy jokaiseen makuun. Kaupungin museotarjonta on muhkea, kuten esimerkiksi Anne Frankin talo, jossa hän kirjoitti kuuluisan päiväkirjansa. Kaupungissa on myös Van Gogh-museo, josta löytyy maalauksia, piirustuksia, muistiinpanoja sekä muuta taiteilijan elämään liittyvää. Rijksmuseum Amsterdam on Alankomaiden kansallismuseo, ja näkemisen arvoinen. Muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Damsquare, jossa sijaitsee Koninklijk Paleis, Kuninkaan palatsi, Oude Kerk ja Westerkerk -kirkot, eläintarha Artis Zoo, joka on perheen pienimpien mieleen, sekä kaupunkia kiertävät kanavat. Tiede- ja tekniikkakeskus Nemo on kaikille tekniikasta kiinnostuneille erinomainen paikka, ja Madame Tussaudin vahakabinetti on hyvä kohde, jossa pääset näkemään kuuluisuuksia melkein elävinä! Punaisten Lyhtyjen alue on omalla tavallaan kuuluisa, sillä se on aikuisille suunnattu viihteellinen alue vapaamielisessä Amsterdamissa. Kohteita pääse kätevästi ihailemaan raitiovainulla, joka on Amsterdamin yleisin kulkuväline, jos polkupyörää ei lasketa mukaan.

         Amsterdam – shoppailijan unelmien täyttymys

         Amsterdam pursuaa erilaisia kauppoja ja markkinoita, joten vannoutuneelle shoppailijalle kaupunki on upea kokemus. Edulliset hotellit Amsterdamissa sijaitsevat kätevästi keskustan tuntumassa, joten kaupungin tunnetuimmalle Nieuwedijk-Kalverstraat ostoskadulle pääset hetkessä. Tämä katu on todella pitkä, ja sen varrelta löytyy kauppoja joka makuun. Ostoskeskusten vannoutunut ystävä voi shoppailla Magna Plaza -ostoskeskuksessa, joka sisältää kauppoja neljässä kerroksessa.

         Kaupungin kahvilat ja ruokailupaikat

         Ostoskierroksen välissä kannattaa istahtaa hetkeksi ja juoda vaikka kahvit ylellisessä Café l´Opera-kahvilassa. Het Blauwe Theehuis tarjoaa kahvia ja leivonnaisia viihtyisällä terassilla, jossa voi seurata kadulla tapahtuvaa toimintaa. Syömään voi mennä huokeahintaiseen hotelliin tai jäädä kaupungille nauttimaan ateriasta paikallisessa ravintolassa, joita löytyy laaja valikoima. Amsterdam tunnetaan kansainvälisestä keittiöstään, josta löytyy tulisia makuelämyksiä. Jos matkailija haluaa kokeilla pikkunaposteltavaa, tarjoaa The Pancake Bakery aitoja pannukakkuja omavalintaisella täytteellä.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Amsterdam

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.