Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Amsterdam hotellit

75 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

Hoogoorddreef 66b, Amsterdam
45 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (13 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Heineken Music Hall ja Amsterdam ArenA sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Ziggo Dome sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

101 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Monet Garden Hotel Amsterdam

Monet Garden Hotel Amsterdam

Valkenburgerstraat 76, Amsterdam
12 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (3 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Boutique-tyylinen hotelli, jonka lähellä on Hortus Botanicus, Nemo Science Museum ja Stopera. Lähistöllä sijaitsee myös National Maritime Museum ja Artis.

89 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
citizenM Schiphol Airport Hotel

citizenM Schiphol Airport Hotel

Jan Plezierweg 2, Schiphol
46 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (11 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

RijksMuseum Amsterdam Schiphol, Amsterdam RAI ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Albert Cuypin tori ja Heineken panimo ovat myös 15 kilometrin päässä.

62 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Rijksweg A4, 3, Hoofddorp
24 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (121 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Aalsmeerin kukkahuutokauppa, Stedelijk Museum ja World Fashion Centre ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Olympiastadion ja World Trade Center ovat myös 20 kilometrin päässä.

84 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
15 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (10 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 7,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Stedelijk Museum ja Van Goghin museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Leidseplein ja Concertgebouw ovat myös 20 kilometrin päässä.

162 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 6 tuntia sitten
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky

Dam 9, Amsterdam
73 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (14 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotelli lähellä sijaitsee Kansallismonumentti, Dam-aukio ja Kuninkaanlinna. Uusi kirkko ja Oude Kerk ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

120 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Schiphol
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (11 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

World Trade Center Schiphol Airport on 0,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Amsterdam RAI ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Alankomaiden kansallismuseo ja Heineken panimo ovat myös 15 kilometrin päässä.

53 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 18 tuntia sitten
XO Hotels Couture

XO Hotels Couture

Delflandlaan 15, Amsterdam
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.0 kautta 5.0

Hotelli, jonka lähellä on World Fashion Centre, Concertgebouw ja Stedelijk Museum. Lähistöllä sijaitsee myös Van Goghin museo ja Olympiastadion.

Kartta

Viimeksi varatut Amsterdam Hotellit

Hotellit Amsterdamissa – kanaalien kaupungissa

Amsterdam on Alankomaiden kaunis pääkaupunki, joka sijaitsee Amstelin suistossa. Kaupunki, jossa upeat rakennukset, värikäs kulttuuri ja lukuisat kanaalit ovat antaneet Amsterdamille lempinimen Pohjoisen Venetsia.

Huokeahintaiset hotellit Amsterdamissa

Amsterdamissa voi lomailija tai liikematkalla oleva varata hotellin edulliseen hintaan, sillä hotelleja on paljon ja hinnat vaihtelevat halvemmasta hieman kalliimpaan. Joissakin hotelleissa on maksuton internet, lentokenttäkuljetus, ja jos varaat hotellin nopeasti, saat prosenttialennuksia. Hotellit Amsterdamissa vaihtelevat palvelutasoltaan usein hinnan mukaisesti, ja hieman kalliimpi hotelli Amsterdamissa sisältää enemmän palveluita kuin edullisempi vaihtoehto. Lentokenttä sijaitsee kätevästi alle 20 kilometrin päässä Amsterdamin keskustasta. Etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Amsterdamista tai muista Alankomaiden kaupungeista Amstelveenistä käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

Amsterdamin kulttuuri ja nähtävyydet

Amsterdamissa kulttuuri kukoistaa ja nähtävyyksiä löytyy jokaiseen makuun. Kaupungin museotarjonta on muhkea, kuten esimerkiksi Anne Frankin talo, jossa hän kirjoitti kuuluisan päiväkirjansa. Kaupungissa on myös Van Gogh-museo, josta löytyy maalauksia, piirustuksia, muistiinpanoja sekä muuta taiteilijan elämään liittyvää. Rijksmuseum Amsterdam on Alankomaiden kansallismuseo, ja näkemisen arvoinen. Muita nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Damsquare, jossa sijaitsee Koninklijk Paleis, Kuninkaan palatsi, Oude Kerk ja Westerkerk -kirkot, eläintarha Artis Zoo, joka on perheen pienimpien mieleen, sekä kaupunkia kiertävät kanavat. Tiede- ja tekniikkakeskus Nemo on kaikille tekniikasta kiinnostuneille erinomainen paikka, ja Madame Tussaudin vahakabinetti on hyvä kohde, jossa pääset näkemään kuuluisuuksia melkein elävinä! Punaisten Lyhtyjen alue on omalla tavallaan kuuluisa, sillä se on aikuisille suunnattu viihteellinen alue vapaamielisessä Amsterdamissa. Kohteita pääse kätevästi ihailemaan raitiovainulla, joka on Amsterdamin yleisin kulkuväline, jos polkupyörää ei lasketa mukaan.

Amsterdam – shoppailijan unelmien täyttymys

Amsterdam pursuaa erilaisia kauppoja ja markkinoita, joten vannoutuneelle shoppailijalle kaupunki on upea kokemus. Edulliset hotellit Amsterdamissa sijaitsevat kätevästi keskustan tuntumassa, joten kaupungin tunnetuimmalle Nieuwedijk-Kalverstraat ostoskadulle pääset hetkessä. Tämä katu on todella pitkä, ja sen varrelta löytyy kauppoja joka makuun. Ostoskeskusten vannoutunut ystävä voi shoppailla Magna Plaza -ostoskeskuksessa, joka sisältää kauppoja neljässä kerroksessa.

Kaupungin kahvilat ja ruokailupaikat

Ostoskierroksen välissä kannattaa istahtaa hetkeksi ja juoda vaikka kahvit ylellisessä Café l´Opera-kahvilassa. Het Blauwe Theehuis tarjoaa kahvia ja leivonnaisia viihtyisällä terassilla, jossa voi seurata kadulla tapahtuvaa toimintaa. Syömään voi mennä huokeahintaiseen hotelliin tai jäädä kaupungille nauttimaan ateriasta paikallisessa ravintolassa, joita löytyy laaja valikoima. Amsterdam tunnetaan kansainvälisestä keittiöstään, josta löytyy tulisia makuelämyksiä. Jos matkailija haluaa kokeilla pikkunaposteltavaa, tarjoaa The Pancake Bakery aitoja pannukakkuja omavalintaisella täytteellä.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Amsterdam

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.