Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat La Ribera hotellit

Hotel Rec Barcelona - Adults only 168 €
Hotel Rec Barcelona - Adults only

Hotel Rec Barcelona - Adults only

Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Arc de Triomf (riemukaari), Palau de la Música Catalana ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Barcelona EDITION 388 €
  The Barcelona EDITION

  The Barcelona EDITION

  Avinguda de Francesc Cambó, 14, El Born, Barcelona
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Barcelonan katedraali, Palau de la Música Catalana ja Picasso-museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Santa María del Marin basilika ja La Rambla ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Catalonia Born 140 €
   Catalonia Born

   Catalonia Born

   Rec Comtal 16-18, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Arc de Triomf (riemukaari), Palau de la Música Catalana ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Yurbban Passage Hotel & Spa 230 €
    Yurbban Passage Hotel & Spa

    Yurbban Passage Hotel & Spa

    Carrer de Trafalgar 26, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Palau de la Música Catalana, Arc de Triomf (riemukaari) ja Plaça de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Barcelonan katedraali ja Picasso-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Urquinaonan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Arc de Triomfin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ciutat de Barcelona 126 €
     Ciutat de Barcelona

     Ciutat de Barcelona

     C/ Princesa, 33-35, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Suklaamuseo ja Picasso-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Santa María del Marin basilika ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema ja Barcelona Francan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Yurbban Trafalgar Hotel 188 €
      Yurbban Trafalgar Hotel

      Yurbban Trafalgar Hotel

      Trafalgar 30, Barcelona, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Palau de la Música Catalana, Arc de Triomf (riemukaari) ja Plaça de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan katedraali ja La Rambla ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Urquinaonan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Arc de Triomfin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mercer House Bòria Bcn 239 €
       Mercer House Bòria Bcn

       Mercer House Bòria Bcn

       Carrer de Boria 24-26, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Barcelonan historiallinen museo ja Picasso-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Santa María del Marin basilika ja Barcelonan katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Musik Boutique Hotel 133 €
        Musik Boutique Hotel

        Musik Boutique Hotel

        Sant Pere Mes Baix, 62, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Palau de la Música Catalana, Arc de Triomf (riemukaari) ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan katedraali ja Santa María del Marin basilika ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Urquinaonan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Arc de Triomfin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa La Ribera

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen La Ribera, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen La Ribera hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen La Ribera suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen La Ribera

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta La Ribera. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen La Ribera on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen La Ribera ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa La Ribera

         Kohteessa La Ribera riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen La Ribera parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa La Ribera.


         Viimeksi varatut La Ribera Hotellit

         Viimeisimmät La Ribera hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.