Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit La Ribera

51 €
Ciutat de Barcelona

Ciutat de Barcelona

3.0 kautta 5.0 C/ Princesa, 33-35, Barcelona, Barcelona
Ciutat de Barcelona on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
104 €
Yurbban Passage Hotel & Spa

Yurbban Passage Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Carrer de Trafalgar 26, Barcelona
Yurbban Passage Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Hotel Rec Barcelona - Adults only

Hotel Rec Barcelona - Adults only

3.0 kautta 5.0 Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
Hotel Rec Barcelona - Adults only on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä allasbaarin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden hotellissa on 99 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
90 €
Catalonia Born

Catalonia Born

4.0 kautta 5.0 Rec Comtal 16-18, Barcelona, Barcelona
Catalonia Born on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
90 €
Yurbban Trafalgar Hotel

Yurbban Trafalgar Hotel

3.0 kautta 5.0 Trafalgar 30, Barcelona, Barcelona
Yurbban Trafalgar Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Palau de la Música Catalana on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
53 €
Chic & Basic Born Boutique Hotel

Chic & Basic Born Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 Calle Princesa, 50, Barcelona, Barcelona
Chic & Basic Born Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1888 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
The Barcelona EDITION

The Barcelona EDITION

5.0 kautta 5.0 Avinguda de Francesc Cambo 14, Barcelona, Barcelona
The Barcelona EDITION on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 100 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Mercer House Bòria Bcn

Mercer House Bòria Bcn

4.0 kautta 5.0 Carrer de Boria 24-26, Barcelona, Barcelona
Mercer House Bòria Bcn on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 11 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Musik Boutique Hotel

Musik Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 Sant Pere Mes Baix, 62, Barcelona, Barcelona
Musik Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
58 €
Amfores Boutique Guest House

Amfores Boutique Guest House

3.0 kautta 5.0 Carrer del Bou de Sant Pere 9, Barcelona, Barcelona
Amfores Boutique Guest House on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kattoterassi. Tässä 3 tähden majatalossa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Citytrip Palau de la Música

Citytrip Palau de la Música

3.5 kautta 5.0 Calle Sant Pere Mitja 33, Barcelona, Barcelona
Citytrip Palau de la Música on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
74 €
Palau de la Musica Apartments

Palau de la Musica Apartments

4.5 kautta 5.0 Jonqueres 13, Barcelona, Barcelona
Palau de la Musica Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Mayerling Bisbe Urquinaona

Mayerling Bisbe Urquinaona

3.5 kautta 5.0 Ronda de Sante Pere, 22, Sexta Planta, Barcelona
Mayerling Bisbe Urquinaona on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Passeig de Gracia. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
122 €
Aparthotel Allada

Aparthotel Allada

3.5 kautta 5.0 Allada Vermell 6-8, Barcelona
Aparthotel Allada on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Born Suit Central 4 Habitaciones 4 Planta

Born Suit Central 4 Habitaciones 4 Planta

3.5 kautta 5.0 Carrer de l'Argenter, 5 piso 4 puerta 1, Barcelona, Katalonia
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palau de la Música Catalana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta.

Majoitus kohteessa La Ribera

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen La Ribera, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen La Ribera hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen La Ribera suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa La Ribera

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta La Ribera. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen La Ribera on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen La Ribera ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa La Ribera

Kohteessa La Ribera riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen La Ribera parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa La Ribera.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa La Ribera

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.