Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Sants-Montjuic

Hae hinnat
Hotel SB Plaza Europa

Hotel SB Plaza Europa

4.0 kautta 5.0 Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel SB Plaza Europa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 243 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
63 €
GRUMS HOTEL & SPA

GRUMS HOTEL & SPA

4.0 kautta 5.0 C/ Palaudaries, 26, Barcelona, Barcelona
GRUMS HOTEL & SPA on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Rambla. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
61 €
Parallel

Parallel

2.0 kautta 5.0 Poeta Cabanyes 5-7, Barcelona, Barcelona
Parallel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rambla del Raval. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 64 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
100 €
Catalonia Barcelona Plaza

Catalonia Barcelona Plaza

4.0 kautta 5.0 Plaza Espana 6-8, Barcelona, Barcelona
Catalonia Barcelona Plaza on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Plaza de Espana (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 347 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
62 €
Aparthotel BCN Montjuic

Aparthotel BCN Montjuic

3.0 kautta 5.0 Carrer de Sant Fructuos, 64-74, Barcelona, Barcelona
Aparthotel BCN Montjuic on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Poble Espanyol -ulkoilmamuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja kattoterassin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 62 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
68 €
Barceló Sants

Barceló Sants

4.0 kautta 5.0 Plaza Dels Paisos Catalans S/n, Barcelona, Barcelona
Barceló Sants on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Fira de Barcelona Montjuïcin kokouskeskus on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 378 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
50 €
TRYP Barcelona Apolo Hotel

TRYP Barcelona Apolo Hotel

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
TRYP Barcelona Apolo Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Güellin palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 314 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
69 €
Pestana Arena Barcelona

Pestana Arena Barcelona

4.0 kautta 5.0 Calle Consejo de Ciento, 51-53, Barcelona, Barcelona
Pestana Arena Barcelona on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
74 €
Acta City47

Acta City47

4.0 kautta 5.0 Nicaragua, 47, Barcelona, Barcelona
Acta City47 on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Plaza de Espana (aukio) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
25 €
Hostal Elkano

Hostal Elkano

3.0 kautta 5.0 Elkano , 78, Barcelona
Hostal Elkano on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Teatre Grec (teatteri) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hostellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Expo Hotel Barcelona

Expo Hotel Barcelona

4.0 kautta 5.0 Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
Expo Hotel Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Plaza de Espana (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 423 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Concordia

Hotel Concordia

4.0 kautta 5.0 Avenida Paralelo 115, Barcelona, Barcelona
Hotel Concordia on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sant Antonin markkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 88 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
50 €
La França Travellers - Adults Only

La França Travellers - Adults Only

2.0 kautta 5.0 Carrer de la França Xica, 38, Barcelona
La França Travellers - Adults Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Montjuïcin maaginen suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostalissa on 23 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
90 €
Cosmo Apartments Sants

Cosmo Apartments Sants

3.5 kautta 5.0 Passeig de Sant Antoni, 30, Barcelona
Cosmo Apartments Sants on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 31 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
48 €
Acta Azul

Acta Azul

3.0 kautta 5.0 Gran Via de las Cortes Catalanas 327, Barcelona, Barcelona
Acta Azul on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Majoitus kohteessa Sants-Montjuic

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Sants-Montjuic, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Sants-Montjuic hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Sants-Montjuic suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Sants-Montjuic

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Sants-Montjuic. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Sants-Montjuic on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Sants-Montjuic ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Sants-Montjuic

Kohteessa Sants-Montjuic riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Sants-Montjuic parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Sants-Montjuic.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Sants-Montjuic

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.