Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Sants-Montjuic hotellit

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto 99 €
Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

Zona Franca Calle K, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fira Barcelona (messukeskus), Plaza de Espana (aukio) ja Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Montjuïcin maaginen suihkulähde ja Camp Noun stadion ovat myös 10 kilometrin päässä. Hospital de Bellvitgen asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel SB Plaza Europa 115 €
  Hotel SB Plaza Europa

  Hotel SB Plaza Europa

  Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Centre Comercial Gran Via 2 ja Fira Barcelona (messukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Poble Espanyol (ulkoilmamuseo) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde ovat myös 3 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Europa-Firan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Barceló Sants 119 €
   Barceló Sants

   Barceló Sants

   Plaza Dels Paisos Catalans S/n, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fira de Barcelona Montjuïcin kokouskeskus ja Torres Venecianesin tornit sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sants Estación asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barcelona-Santsin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Crowne Plaza Barcelona - Fira Center 144 €
    Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

    Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

    Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona, Barcelona
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Montjuïcin maaginen suihkulähde, Caixaforum (taidegalleria) ja Barcelona-paviljonki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mercat de les Flors (teatteri) ja Katalonian arkeologinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Poble Secin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Espanyan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     TRYP Barcelona Apolo Hotel 114 €
     TRYP Barcelona Apolo Hotel

     TRYP Barcelona Apolo Hotel

     Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Barcelona Arts on Stage -teatteri ja Sala Apolon konserttisali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Merihistoriallinen museo ja Kolumbuksen muistomerkki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paral·lelin asema ja Parc de Montjuïcin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Acta City47 140 €
      Acta City47

      Acta City47

      Nicaragua, 47, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parc Joan Miró (taidepuisto), Plaza de Espana (aukio) ja Montjuïcin maaginen suihkulähde sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Camp Noun stadion ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Sants Estación asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Entençan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Expo Hotel Barcelona 142 €
       Expo Hotel Barcelona

       Expo Hotel Barcelona

       Carrer de Mallorca,1-23, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Parc Joan Miró (taidepuisto) ja Plaza de Espana (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Montjuïcin maaginen suihkulähde ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Sants Estación asema ja Tarragonan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Miramar Barcelona 230 €
        Miramar Barcelona

        Miramar Barcelona

        Placa Carles Ibanez 3, Barcelona, Barcelona
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Montjuïc ja Montjuïcin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Güellin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Paral·lelin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Sants-Montjuic

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Sants-Montjuic, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Sants-Montjuic hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Sants-Montjuic suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Sants-Montjuic

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Sants-Montjuic. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Sants-Montjuic on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Sants-Montjuic ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Sants-Montjuic

         Kohteessa Sants-Montjuic riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Sants-Montjuic parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Sants-Montjuic.


         Viimeksi varatut Sants-Montjuic Hotellit

         Viimeisimmät Sants-Montjuic hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.