Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit El Port

69 €
Hotel SB Plaza Europa

Hotel SB Plaza Europa

4.0 kautta 5.0 Calle Ciències 11-13, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel SB Plaza Europa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 243 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Hotel Porta Fira

Hotel Porta Fira

4.5 kautta 5.0 Plaza Europa 45, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Porta Fira on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 311 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
68 €
Eurohotel Barcelona Gran Via Fira

Eurohotel Barcelona Gran Via Fira

4.0 kautta 5.0 C/ Ciencias 98-100, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Eurohotel Barcelona Gran Via Fira on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
37 €
Hotel Travelodge Barcelona Fira

Hotel Travelodge Barcelona Fira

3.0 kautta 5.0 Carrer de la Botanica 25, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Travelodge Barcelona Fira on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 83 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja Wi-Fi-yhteyden.
36 €
easyHotel Barcelona Fira

easyHotel Barcelona Fira

1.0 kautta 5.0 Avinguda de la Granvia 22, Hospitalet de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat
EasyHotel Barcelona Fira on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía 2 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hotellissa on 204 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Ona Living Barcelona

Ona Living Barcelona

3.5 kautta 5.0 Castelao 206-208, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Ona Living Barcelona on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 21 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Fira Congress

Hotel Fira Congress

4.0 kautta 5.0 C/ de Jose Agustín Goytisolo, 9-11, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Hotel Fira Congress on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
AC Hotel Som by Marriott

AC Hotel Som by Marriott

4.0 kautta 5.0 Arquitectura 1-3, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
AC Hotel Som by Marriott on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fira Barcelona (messukeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 102 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
215 €
Renaissance Barcelona Fira Hotel

Renaissance Barcelona Fira Hotel

4.5 kautta 5.0 Placa d'Europa, 50-52, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Renaissance Barcelona Fira Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 357 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Castel Apartments

Castel Apartments

3.0 kautta 5.0 Castelao 118, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Castel Apartments on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla kattoterassi ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Hotel Radha

Hotel Radha

3.0 kautta 5.0 16 Carrer de l'Arquitectura, L'Hospitalet de Llobregat
Hotel Radha on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Gran Vía 2 -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 13 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Asunto Edessä Gran Via Näyttely

Asunto Edessä Gran Via Näyttely

Plaça Europa, 1-3, 15B - Hospitalet de, Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
147 €
Barcelona Moderni Huoneisto C

Barcelona Moderni Huoneisto C

50 Carrer Modern, L'Hospitalet de Llobregat, Katalonia
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gran Vía 2 -ostoskeskus.
Hae hinnat
Pysy U-nique Aprestadora

Pysy U-nique Aprestadora

Carrer de l'Aprestadora, 110, L'Hospitalet de Llobregat, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fira Barcelona (messukeskus). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Click&Flat Europa Fira Apartments

Click&Flat Europa Fira Apartments

3.5 kautta 5.0 Enric Morera , 5, L'Hospitalet de Llobregat
Click&Flat Europa Fira Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Camp Noun stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Majoitus kohteessa El Port

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen El Port, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen El Port hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen El Port suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa El Port

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta El Port. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen El Port on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen El Port ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa El Port

Kohteessa El Port riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen El Port parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa El Port.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa El Port

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.