Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tel Aviv

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tel Aviv

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TLV
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 173 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 25 minuuttia

Kohteen Tel Aviv Parhaimmat Pakettimatkat

Tel Aviv lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Tel Aviviin

Tel Aviv eli hepreaksi ”kevään kukkula” on Israelin toiseksi suurin kaupunki, jonka metropolialueella asuu 2,4 miljoonaa ihmistä. Voit lentää Tel Aviviin löhöilläksesi auringossa, sukeltaaksesi keskelle modernia kaupunkikulttuuria tai nauttiaksesi Tel Avivin ainutlaatuisesta, eloisasta ilmapiiristä! Tel Avivissa sijaitsee UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluva Valkoinen kaupunki, modernistisen Bauhaus-tyylisten rakennusten kokonaisuus, jonka suunnittelivat Saksasta 1930-luvulla Israeliin muuttaneet arkkitehdit. Yllättävää kyllä, Tel Avivissa sijaitsee enemmän Bauhaus-tyylisiä rakennuksia kuin missään muussa maailman kaupungissa! Tel Aviv on nykyajan Israelin kulttuurin, teollisuuden ja kaupan keskus sekä kaikista Lähi-idän kaupungeista kolmanneksi suurin talousalue. Tässä historiallisessa maailmankaupungissa voit nauttia täysin rinnoin vilkkaasta yöelämästä ja bilettää aamuun asti: Tel Aviv ei koskaan nuku, joten matkailijan aika ei todellakaan käy pitkäksi. Kaupungissa on lukemattomia klubeja, kahviloita, ravintoloita ja baareja, ja auringonpalvojia ilahduttaa pitkä, kymmenen kilometrin pituinen rantaviiva upeine uimarantoineen aivan keskustan tuntumassa. Jos historia kiinnostaa, kannattaa myös tutustua Tel Avivin vaiheisiin: Jaffa-nimellä tunnetusta satamakaupungista löytyy mainintoja historiallisissa asiakirjoissa jo vuodelta 1470 eaa. Lento Helsingistä Tel Aviviin sujuukin silmänräpäyksessä, jos innostut lukemaan kaupungin historiasta enemmän.

Lennot Helsingistä Tel Aviviin

Helsingin ja Tel Avivin välistä reittiä liikennöivät muun muassa Ukraine International Airlines, Turkish Airlines, Air Berlin, Aeroflot-Russian Airlines sekä tietenkin EL AL Isreael Airlines. Välilaskupaikka riippuu lentoyhtiöstä. Finnair lentää Tel Aviviin Ben Gurionin kentälle kätevästi suoraan Helsingistä. Suoria lentoja on kahdesti viikossa, ja matka kestää noin 4,5 tuntia. Jos varaat välilaskullisen lennon, matkaan kuluu tietysti enemmän aikaa. Tel Avivissa on kaksi lentokenttää, Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema eli Ben Gurion Intl (TLV) sekä Sde Dovin lentokenttä (SDV). Sde Dovin kentältä liikennöidään lähinnä kotimaan lentoja ja muutamia ulkomaan lentoja. Ben Gurionin kenttä taas on koko Israelin suurin lentoasema, ja suurin osa kansainvälisistä lennoista saapuu tälle kentälle, yleensä terminaaliin 3. Lentojen hinnat voivat vaihdella paljonkin eri vuodenaikoina. Halpoja lentoja Helsingistä Tel Aviviin löytyy esimerkiksi perinteisten lomasesonkien ulkopuolelta talvisin, jos voi matkustaa muulloinkin kuin joulu- tai hiihtoloman aikaan vaikka marras- tai helmikuussa. Hinnat ovat kalleimmillaan kesän lopussa, jolloin merivedet ovat lämpimimmillään ja rannat täynnä ihmisiä.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Kun matkapäivä koittaa, Helsinki-Vantaalle saapuminen on helppoa, koska kentälle liikennöi useita bussilinjoja sekä pääkaupunkiseudulta että muualta Suomesta. Lentoasemalle pääsee Helsingin alueelta myös kätevällä paikallisjunayhteydellä. Jos päätät kuitenkin tulla lentoasemalle autolla, tarjolla on useita pysäköintialueita. Viikon mittaisen pysäköinnin hinnaksi tulee halvimmillaan noin 40 euroa. Jos et halua matkustaa julkisilla etkä autolla ja asut kaukana Helsingistä, voit varata liityntälennon esimerkiksi Oulusta tai Kuopiosta.

Saapuminen Tel Aviviin

Ben Gurionin lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Tel Avivista. Ben Gurion on yksi maailman turvallisimmista kentistä, jossa on tiukat turvatoimet, joten kentällä liikkumiseen kannattaa varata aikaa. Kentältä kaupunkiin pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä: keskustaan on toimivat yhteydet sekä junalla että bussilla. Alueella liikennöivän Egged-bussilinjan englanninkieliseltä verkkosivustolta löytyy tietoa bussien aikatauluista ja reiteistä. Heti lähtöaulan ulkopuolelta on myös mahdollista ottaa taksi. Turistien kannattaa käyttää vain virallisia takseja, joilla on lupa kuljettaa matkustajia kentälle. Kahden hengen taksikyydin hinta kentältä Tel Aviviin on noin 150 sekeliä (noin 35 euroa).

Ainutlaatuinen Tel Aviv

Israel sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä kuin Suomi, joten matkustajien ei tarvitse huolehtia aikaerosta. Perille päästyäsi voit sulautua osaksi kaupungin ihmisvilinää tai suunnata suoraan ihailemaan merta. Tel Aviv sopii sinulle, jos haluat vaihtelua arkipäivääsi ja nauttia samaan aikaan sekä lämpimistä rannoista että vilkkaasta kaupunkielämästä kansainvälisessä ympäristössä. Etsi siis itsellesi halvat lennot Helsingistä Tel Aviviin ja heitä vähäksi aikaa vapaalle!

Helsinki - Tel Aviv Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Tel Aviv?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Tel Aviv on 173 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Tel Aviv. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Tel Aviv on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Tel Aviv on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Tel Aviv on tarjolla 148 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Tel Aviv?

  reitillä Helsinki -- Tel Aviv liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Tel Aviv -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Tel Aviv: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Sde Dov (SDV), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Tel Aviv voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Sde Dov (SDV)\n* Ben Gurion (TLV)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Tel Aviv.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Tel Aviv?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Tel Aviv hintaan 173 €! Reitillä Helsinki -- Tel Aviv 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Tel Aviv (TLV)\n * Finnair\n * Aeroflot Russian Airlines\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Tel Aviv useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Tel Aviv (TLV)\n * Finnair -- 59 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLV\n \n\n * Aeroflot Russian Airlines -- 21 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLV\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TLV\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Tel Aviv joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 59 lentoa reitillä Helsinki -- Tel Aviv. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 148 lentoa kohteeseen Tel Aviv (TLV).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Tel Aviv?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Tel Aviv kestää yleensä noin 4 tuntia, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 3 248,57 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 4 tuntia, 35 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 4 tuntia, 30 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Tel Aviv?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Tel Aviv (TLV)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.15\n * Aikaisin saapumisaika: 00.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.50\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.50\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Tel Aviv?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: TLV su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
Välilaskut
AY 1979 07:55 pm 12:20 am - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Tel Aviv

Näytä kaikki 1 991 majoitusliikettä kohteessa Tel Aviv
196 €
Royal Beach Tel Aviv

Royal Beach Tel Aviv

5.0 kautta 5.0 Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
Royal Beach Tel Aviv on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carmelin tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 228 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
164 €
Sea Executive Suites

Sea Executive Suites

76 Herbert Samuel St., (entrance on 1 Trumpeldor St.), Tel Aviv
Sea Executive Suites on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ben Yehudan katu (ostospaikka). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa hotellissa on 39 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
154 €
Isrotel Tower Hotel

Isrotel Tower Hotel

4.5 kautta 5.0 78 Hayarkon St, Tel Aviv
Isrotel Tower Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ben Yehudan katu (ostospaikka). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 120 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille kaapeli ja sadesuihkupäät.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.