Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Tel Aviv

172 €
Crowne Plaza Tel Aviv Beach

Crowne Plaza Tel Aviv Beach

145 HaYarkon Street, Tel Aviv
Crowne Plaza Tel Aviv Beach on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gordon-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ravintolaa. Tässä hotellissa on 246 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
152 €
Royal Beach Tel Aviv

Royal Beach Tel Aviv

5.0 kautta 5.0 Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
Royal Beach Tel Aviv on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bananan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 228 huonetta 19 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
64 €
Armon Hayarkon

Armon Hayarkon

268 Hayarkon Street, Tel Aviv
Armon Hayarkon on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ben Yehudan katu (ostospaikka). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hilton Tel Aviv

Hilton Tel Aviv

205 HaYarkon Street, Independence Park, Tel Aviv
Hilton Tel Aviv on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gordon-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1965 rakennetussa hotellissa on 393 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
117 €
Jacob Samuel

Jacob Samuel

Dizengoff 197, Tel Aviv
Jacob Samuel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ben Yehudan katu (ostospaikka). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 22 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
125 €
Hotel Rothschild 22 Tel Aviv

Hotel Rothschild 22 Tel Aviv

22 Rothschild Blvd, Tel Aviv
Hotel Rothschild 22 Tel Aviv on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rothschild Boulevard. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 156 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
The Vista at Hilton Tel Aviv

The Vista at Hilton Tel Aviv

205A Ha-Yarkon Street, Tel Aviv
The Vista at Hilton Tel Aviv on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gordon-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1965 rakennetussa hotellissa on 167 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
359 €
Dan Accadia Hotel

Dan Accadia Hotel

122 Ramat Yam Street, Herzliya
Dan Accadia Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dabuchin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 208 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Savoy Tel-Aviv, Sea Side

The Savoy Tel-Aviv, Sea Side

5 Geula St., Tel Aviv
The Savoy Tel-Aviv, Sea Side on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matkailutoimisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja kattoterassin. Tässä hotellissa on 55 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Shenkin Apartments by Master

Shenkin Apartments by Master

Sheinkin 38, Tel Aviv, Tel Aviv
Shenkin Apartments by Master on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rothschild Boulevard. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
160 €
Hotel Saul

Hotel Saul

17 Tchernikhovski Street, Tel Aviv
Hotel Saul on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ben Yehudan katu (ostospaikka). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 kahvilaa ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä hotellissa on 34 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Dizengoff Inn

Dizengoff Inn

Dizengoff 190, Tel Aviv
Dizengoff Inn on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ben Yehudan katu (ostospaikka). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 7 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
153 €
Brown Beach House by Brown Hotels

Brown Beach House by Brown Hotels

64, HaYarkon street, Tel Aviv
Brown Beach House by Brown Hotels on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gordon-ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 54 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
139 €
Daniel Hotel Herzliya

Daniel Hotel Herzliya

60 Ramot Yam Street, Herzliya
Daniel Hotel Herzliya on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dabuchin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1978 rakennetussa hotellissa on 204 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
192 €
The Drisco Hotel – The Leading Hotels of The World

The Drisco Hotel – The Leading Hotels of The World

5.0 kautta 5.0 4-6 Auerbach Street, Tel Aviv
The Drisco Hotel – The Leading Hotels of The World on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Immanuel-kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Tel Aviv

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Tel Aviv

Näytä kaikki

Kohteen Tel Aviv hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Tel Aviv? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, syötä lomapäiväsi ja käytä hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Gordon-ranta, Azrieli Center (ostoskeskus) ja Tel Avivin taidemuseo. Voit valita 2505 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Tel Aviv löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Tel Aviv, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Tel Aviv tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 74 lentokenttähotellia
 • 51 halpaa hotellia
 • 169 lapsiystävällistä hotellia
 • 67 luksushotellia
 • 31 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tel Aviv

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Tel Aviv, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Tel Aviv niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Gilgal
 • Ultra Hotel Boutique Tel Aviv
 • Abraham Hostel Tel-Aviv

Nämä kohteen Tel Aviv hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Carlton Tel Aviv Hotel
 • Royal Beach Tel Aviv
 • Poli House by Brown Hotels

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Tel Aviv hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Artist Hotel - an Atlas Boutique Hotel
 • Crowne Plaza Tel Aviv City Center
 • Royal Beach Tel Aviv

Kohteeseen Tel Aviv tutustuminen

Tel Aviv on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tel Aviv ja sen lähellä kuuluu:

 • Gordon-ranta
 • Azrieli Center (ostoskeskus)
 • Tel Avivin taidemuseo
 • Dizengoff Centre (ostoskeskus)
 • Rothschild Boulevard
 • Ben Yehudan katu (ostospaikka)
 • Carmelin tori

Kun järjestät lomaa kohteeseen Tel Aviv, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Tel Aviv (TLV-Ben Gurion). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tel Aviv?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Tel Aviv, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tel Aviv, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas toukokuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 23 °C ja öisin 9 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 255 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 13 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 15 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 22 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 0 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 30 °C ja 11 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 262 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Tel Aviv on 532 cm.

Viimeksi varatut hotellit Tel Aviv

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.