Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Tel Aviv alkaen 164 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Tel Aviv

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tel Aviv olivat annetulla aikavälillä 164 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 224 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 9.8.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
164 €
Air Baltic
su 13.3.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
166 €
Aeroflot-Russian Airlines
ke 23.6.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
196 €
Turkish Airlines
su 1.8.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
222 €
Belavia
pe 4.3. - la 12.3.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
224 €
Air Baltic
su 9.5.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
256 €
Air France
la 11.9. - to 23.9.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
264 €
Norwegian Air Shuttle
ti 1.6. - la 26.6.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
277 €
KLM
ke 19.5. - ma 24.5.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
299 €
Turkish Airlines
pe 4.3. - la 12.3.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
301 €
Finnair
su 13.3. - ti 22.3.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
325 €
Aeroflot-Russian Airlines
su 9.5.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
325 €
KLM
su 20.6.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
345 €
Air Serbia
su 16.5. - ma 24.5.
HEL
Helsinki
TLV
Tel Aviv
357 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Tel Aviv?

✔️ Lennot kohteeseen Tel Aviv maksavat yleensä 224 €–357 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Tel Aviv, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 164 €. Halpaa lentoa kohteeseen Tel Aviv etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että maaliskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tel Aviv?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Tel Aviv on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Tel Aviv?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Tel Aviv helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Tel Aviv saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Tel Aviv?

✔️ Voit muuttaa kohteen Tel Aviv lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Tel Aviv?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Tel Aviv helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Tel Aviv lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Tel Aviv, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Air Baltic, Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines, Belavia, Air France, Norwegian Air Shuttle, KLM, Finnair, Air Serbia, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Tel Aviv Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi TLV
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Air Baltic, Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines, Belavia, Air France, Norwegian Air Shuttle, KLM, Finnair, Air Serbia, Lufthansa
Halvin lento 224 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Tel Aviv?

Air Baltic, Aeroflot-Russian Airlines, Turkish Airlines, Belavia, Air France, Norwegian Air Shuttle, KLM, Finnair, Air Serbia, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.