Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Varatuimmat hotellit Castelldefels

94 €
Bel Air Hotel

Bel Air Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 169, Castelldefels, Barcelona
Bel Air Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
49 €
Hotel Canal Olimpic

Hotel Canal Olimpic

3.0 kautta 5.0 Ginesta, 13, Castelldefels, Barcelona
Hotel Canal Olimpic on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British School of Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
70 €
Hotel SB BCN Events

Hotel SB BCN Events

4.5 kautta 5.0 Ronda De Can Rabada 22-24, Castelldefels, Barcelona
Hotel SB BCN Events on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 323 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
125 €
Donna Hotel Boutique

Donna Hotel Boutique

4.5 kautta 5.0 Passeig Maritim, 171, Castelldefels
Donna Hotel Boutique on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Apartamentos Rambla de Marisol

Apartamentos Rambla de Marisol

3.0 kautta 5.0 Rambla de Marisol, 27, Castelldefels
Apartamentos Rambla de Marisol on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
125 €
Masd Mediterráneo

Masd Mediterráneo

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim 50, Carrer Disset 3, Castelldefels, Barcelona
Masd Mediterráneo on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 45 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
53 €
ibis Barcelona Castelldefels

ibis Barcelona Castelldefels

2.0 kautta 5.0 Passeig del Ferrocarril, 342, Castelldefels, Barcelona
Ibis Barcelona Castelldefels on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 74 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Ginosi Eccentric Apartel

Ginosi Eccentric Apartel

3.0 kautta 5.0 191 Avinguda de Castelldefels, Castelldefels
Ginosi Eccentric Apartel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Velor Apartments

Velor Apartments

3.0 kautta 5.0 Passeig España , 47, Castelldefels, Barcelona
Velor Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British School of Barcelona. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
89 €
Apartamentos Playa de Castelldefels

Apartamentos Playa de Castelldefels

3.0 kautta 5.0 Playa Ribera de San Pedro, 1-9, Castelldefels
Apartamentos Playa de Castelldefels on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 33 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
64 €
Aparthotel Solifemar

Aparthotel Solifemar

2.0 kautta 5.0 Paseo Marítimo, 38-42, Castelldefels
Aparthotel Solifemar on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
1,250 €
Yogivilla

Yogivilla

3.5 kautta 5.0 Passeig Marítim 84, Castelldefels, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
102 €
Best Western Hotel Mediterraneo

Best Western Hotel Mediterraneo

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, 294, Castelldefels, Barcelona
Best Western Hotel Mediterraneo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 63 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
68 €
Hotel Flora Parc

Hotel Flora Parc

3.0 kautta 5.0 Av. Constitución Nº 44, Castelldefels, Barcelona
Hotel Flora Parc on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
104 €
Hotel Playafels

Hotel Playafels

4.0 kautta 5.0 Playa Ribera San Pedro, 1-9, Castelldefels, Barcelona
Hotel Playafels on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Castelldefels

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Castelldefels

Näytä kaikki

Kohteen Castelldefels hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Castelldefels? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 69 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Castelldefels löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Castelldefels, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Castelldefels tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 4 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 25 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 13 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Castelldefels


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Castelldefels, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Castelldefels niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Best Western Hotel Mediterraneo
 • Hotel Flora Parc

Nämä kohteen Castelldefels hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel SB BCN Events
 • Hotel 153
 • Bel Air Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Castelldefels pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel SB BCN Events
 • Best Western Hotel Mediterraneo
 • Gran Hotel Rey Don Jaime

Kohteeseen Castelldefels tutustuminen


Castelldefels on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Castelldefels ja sen lähellä kuuluu:

 • Castelldefelsin linna
 • Anec Blau -ostoskeskus
 • British School of Barcelona
 • Olympia-kanaali
 • Castelldefelsin ranta
 • Garraf Natural Park
 • Casa Batlló

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Castelldefels, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Castelldefels?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Castelldefels, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Castelldefels, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 10°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 139 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 147 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 187 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Castelldefels on 594 cm.

Viimeksi varatut hotellit Castelldefels

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.