Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Castelldefels

69 €
Bel Air Hotel

Bel Air Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo, 169, Castelldefels, Barcelona
Bel Air Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
40 €
Hotel Canal Olimpic

Hotel Canal Olimpic

3.0 kautta 5.0 Ginesta, 13, Castelldefels, Barcelona
Hotel Canal Olimpic on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British School of Barcelona. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 49 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
60 €
Hotel SB BCN Events

Hotel SB BCN Events

4.5 kautta 5.0 Ronda De Can Rabada 22-24, Castelldefels, Barcelona
Hotel SB BCN Events on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 323 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Donna Hotel Boutique

Donna Hotel Boutique

4.5 kautta 5.0 Passeig Maritim, 171, Castelldefels
Donna Hotel Boutique on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Apartamentos Rambla de Marisol

Apartamentos Rambla de Marisol

3.0 kautta 5.0 Rambla de Marisol, 27, Castelldefels
Apartamentos Rambla de Marisol on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
64 €
Masd Mediterráneo

Masd Mediterráneo

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim 50, Carrer Disset 3, Castelldefels, Barcelona
Masd Mediterráneo on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 45 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
48 €
ibis Barcelona Castelldefels

ibis Barcelona Castelldefels

2.0 kautta 5.0 Passeig del Ferrocarril, 342, Castelldefels, Barcelona
Ibis Barcelona Castelldefels on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 74 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
40 €
Ginosi Eccentric Apartel

Ginosi Eccentric Apartel

3.0 kautta 5.0 191 Avinguda de Castelldefels, Castelldefels
Ginosi Eccentric Apartel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Velor Apartments

Velor Apartments

3.0 kautta 5.0 Passeig España , 47, Castelldefels, Barcelona
Velor Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British School of Barcelona. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Apartamentos Playa de Castelldefels

Apartamentos Playa de Castelldefels

3.0 kautta 5.0 Playa Ribera de San Pedro, 1-9, Castelldefels
Apartamentos Playa de Castelldefels on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 33 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
47 €
Aparthotel Solifemar

Aparthotel Solifemar

2.0 kautta 5.0 Paseo Marítimo, 38-42, Castelldefels
Aparthotel Solifemar on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Yogivilla

Yogivilla

3.5 kautta 5.0 Passeig Marítim 84, Castelldefels, Barcelona
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
89 €
Best Western Hotel Mediterraneo

Best Western Hotel Mediterraneo

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, 294, Castelldefels, Barcelona
Best Western Hotel Mediterraneo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 63 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
49 €
Hotel Flora Parc

Hotel Flora Parc

3.0 kautta 5.0 Av. Constitución Nº 44, Castelldefels, Barcelona
Hotel Flora Parc on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin linna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
79 €
Hotel Playafels

Hotel Playafels

4.0 kautta 5.0 Playa Ribera San Pedro, 1-9, Castelldefels, Barcelona
Hotel Playafels on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Castelldefels

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Castelldefels

Näytä kaikki

Kohteen Castelldefels hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Castelldefels? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Castelldefelsin ranta. Voit valita 153 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Castelldefels löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Castelldefels, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Castelldefels tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 4 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 22 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 11 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Castelldefels

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Castelldefels, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Castelldefels niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Best Western Hotel Mediterraneo
 • Hotel Flora Parc

Nämä kohteen Castelldefels majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Masd Mediterráneo
 • Hotel Ciudad de Castelldefels
 • Hotel Flora Parc

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Castelldefels hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel SB BCN Events
 • Gran Hotel Rey Don Jaime
 • Best Western Hotel Mediterraneo

Kohteeseen Castelldefels tutustuminen

Ystävällinen Castelldefels on tunnettu ravintoloista, kahviloista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Castelldefels ja sen lähellä kuuluu:

 • Castelldefelsin ranta
 • Castelldefelsin linna
 • Garrafin luonnonpuisto
 • Anec Blau -ostoskeskus
 • British School of Barcelona
 • Olympia-kanaali
 • Ànec Blaun ostoskeskus

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Castelldefels, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Castelldefels?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Castelldefels, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Castelldefels, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja tammikuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 6 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 118 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27 °C päivisin ja 10 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 134 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 28 °C ja öisin 17 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 152 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 7 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 183 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Castelldefels on 587 cm.

Viimeksi varatut hotellit Castelldefels

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.