Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Castelldefels hotellit

72 €
Hotel SB BCN Events

Hotel SB BCN Events

4.5 kautta 5.0 Ronda De Can Rabada 22-24, Castelldefels, Barcelona
Hotel SB BCN Events on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 323 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
119 €
Hotel Playafels

Hotel Playafels

4.0 kautta 5.0 Playa Ribera San Pedro, 1-9, Castelldefels, Barcelona
Hotel Playafels on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Apartamento Reisol

Apartamento Reisol

3.5 kautta 5.0 Plaza Collet 1, Castelldefels, Barcelona
Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garrafin luonnonpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartamentos Caru

Apartamentos Caru

3.5 kautta 5.0 Calle de La Coruña 26, Castelldefels, Barcelona
Apartamentos Caru on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartamentos Porta Coeli

Apartamentos Porta Coeli

3.0 kautta 5.0 Carrer 13 No. 18, Castelldefels, Barcelona
Apartamentos Porta Coeli on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Ginosi Centric Apartel

Ginosi Centric Apartel

3.0 kautta 5.0 Doctor Ferran, 5, Castelldefels, Barcelona
Ginosi Centric Apartel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
84 €
Hotel Ciudad de Castelldefels

Hotel Ciudad de Castelldefels

3.0 kautta 5.0 Paseo De La Marina 212, Castelldefels, Barcelona
Hotel Ciudad de Castelldefels on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan business centerin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 103 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
ibis Barcelona Castelldefels

ibis Barcelona Castelldefels

2.0 kautta 5.0 Passeig del Ferrocarril, 342, Castelldefels, Barcelona
Ibis Barcelona Castelldefels on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 74 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Paradise Inn

Paradise Inn

3.0 kautta 5.0 Carrer 15 N8, Castelldefels
Paradise Inn on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelldefelsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden loma-asunnossa on 4 kotia. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Lemmikkiystävällinen hotelli – Castelldefels

Moni haluaa lemmikkinsä mukaan myös lomalle. Näin myös kohteessa Castelldefels, jossa vieraileekin nykyään suuri määrä nelijalkaisia yöpyjiä. Heidän ja omistajiensa loman pelastavat kohteen Castelldefels lemmikkiystävälliset hotellit. Niissä ketään ei katsota pahalla, vaan sisään ovat tervetulleita myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä ja matelijoista kissoihin ja koiriin. Käytännössä mukana on tosin miltei aina koira, sillä se on ainoa lemmikki, joka seuraa omistajaansa vaikka maailman ääriin.

Päällisin puolin kohteen Castelldefels koiraystävälliset hotellit eivät eroa tavallisista hotelleista lainkaan. Hyvin usein ne tarjoavat kuitenkin monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, joita et muista majapaikoista löydä. Yleensä tarjolla on esimerkiksi lemmikkien tarpeisiin mukautettuja huoneita, joissa on tavallista enemmän tilaa sekä tehokas äänieristys. Monissa taloon saapuva lemmikki saa myös erityisen tervetulopaketin, johon voi sisältyä esimerkiksi herkkuja, jokin hoitoväline sekä lähimpien koirapuistojen ja eläinlääkärien yhteys- ja muut tiedot. Lisäksi lemmikkiystävällisen hotellin henkilökunta ymmärtää lemmikkien tarpeet ja suhtautuu heihin myönteisesti. Usein osa henkilökunnasta on lisäksi saanut eläinten hoitoon liittyvää koulutusta, joka varmistaa, että hotellissa selvitään myös hieman haastavammista tilanteista.

Viime kädessä lemmikistä on aina vastuussa sen omistaja. Jos esimerkiksi jätät koiran yksin huoneeseen, sinun tulee aina varmistaa, että hänellä on riittävä määrä vettä ja ettei yksinolo aiheuta liiallista stressiä. Yleensä jälkimmäisen voi välttää esimerkiksi tutustuttamalla koiran hotellin tiloihin ja ottamalla mukaan jonkin koiralle tutun lelun. Myös vesikuppi kannattaa ottaa mukaan. Harvoja poikkeustapauksia lukuun ottamatta koiran ulkoiluttaminen on aina sinun vastuullasi, ja siihen sopivia paikkoja kannattaa aina etsiä jo etukäteen kartalta tai verkosta. Lisäksi sinun on ehdottomasti varmistettava, ettei lemmikkisi pääse karkaamaan huoneesta hotellin käytäville tai toisiin huoneisiin. Koska toisten hotellivieraiden suhtautuminen eläimiin voi vaihdella, yllättävät kohtaamiset voivat päätyä myös ikävästi.

Kaikki kohteen Castelldefels koiraystävälliset hotellit löydät helpoimmin sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan valita hakukoneen kenttiin matkasi kohde, eli Castelldefels ja haluamasi ajankohta. Tämän jälkeen voit suodattaa saaduista hakutuloksista lemmikkiystävälliset hotellit valitsemalla Lemmikit sallittu -merkintäruudun. Saatat yllättyä, miten moneen hotelliin lemmikit ovat nykyisin tervetulleita!

Viimeisimmät Castelldefels hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.