Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat Eurooppa hotellit

129 €
Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

4.0 kautta 5.0 Borgo S.Jacopo, 3/r, Firenze, FI
Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ponte Vecchio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Irton Hall

Irton Hall

4.0 kautta 5.0 Eskdale, Holmrook, Englanti
Irton Hall on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Järviseutu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden majatalossa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
101 €
Headlands Hotel

Headlands Hotel

3.0 kautta 5.0 10 Hill Terrace, Llandudno, Wales
Headlands Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llandudnon laituri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
142 €
Hilton Vienna

Hilton Vienna

5.0 kautta 5.0 Am Stadtpark 1, Wien, Wienin
Hilton Vienna on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wienin kaupunginpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 579 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.
Hae hinnat
Holiday Inn Express Folkestone - Channel Tunnel

Holiday Inn Express Folkestone - Channel Tunnel

2.5 kautta 5.0
Holiday Inn Express Folkestone - Channel Tunnel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Eurotunnel Folkestone Terminal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Dog & Bear Hotel

Dog & Bear Hotel

3.0 kautta 5.0
Dog & Bear Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Leedsin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1602 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
73 €
Woodleigh Coach House - Guest house

Woodleigh Coach House - Guest house

3.5 kautta 5.0 Cheriton Bishop, Exeter, Englanti
Woodleigh Coach House - Guest house on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dartmoor. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1896 rakennetussa 3,5 tähden majatalossa on 6 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat televisiot ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Castille Paris - Starhotels Collezione

Castille Paris - Starhotels Collezione

5.0 kautta 5.0 33-37 Rue Cambon, Pariisi, Paris
Castille Paris - Starhotels Collezione on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olympia-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 108 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Botany Bay Hotel

The Botany Bay Hotel

3.0 kautta 5.0 Marine Drive, Kingsgate, Broadstairs, Englanti
The Botany Bay Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Botany Bay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Viimeisimmät Eurooppa hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.