Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Sitges

100 €
Melia Sitges

Melia Sitges

4.0 kautta 5.0 Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges, Barcelona
Melia Sitges on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Balminsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 307 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
105 €
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona

5.0 kautta 5.0 Av. Cami De Miralpeix, 12, Sitges, Barcelona
Dolce by Wyndham Sitges Barcelona on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Terramar Golf Club (golfkeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 263 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
71 €
Platjador Hotel

Platjador Hotel

3.0 kautta 5.0 Paseo de la Ribera nº 35, Sitges, Barcelona
Platjador Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
108 €
ME Sitges Terramar

ME Sitges Terramar

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, 80, Sitges, Barcelona
ME Sitges Terramar on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de la Barra. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 baaria. Tässä vuonna 1932 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 213 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
81 €
Hotel MiM Sitges

Hotel MiM Sitges

4.5 kautta 5.0 Avinguda Sofia, 12, Sitges, Barcelona
Hotel MiM Sitges on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 77 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa minibaarin ja ilmaiset hygieniatuotteet.
47 €
Hotel Subur

Hotel Subur

3.0 kautta 5.0 Passeig De La Ribera, Sitges, Barcelona
Hotel Subur on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja rantabaarin. Tässä vuonna 1916 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 95 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
36 €
Apartamentos Sunway Atlanta

Apartamentos Sunway Atlanta

2.5 kautta 5.0 Anselm Clavé 23, Sitges, Barcelona
Apartamentos Sunway Atlanta on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de l'Estanyol. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 24 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja satelliittikanavat.
50 €
Hotel El Cid

Hotel El Cid

1.0 kautta 5.0 Calle San Jose 39, Sitges, Barcelona
Hotel El Cid on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Romántico Can Llopis. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 1 tähden hotellissa on 74 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
64 €
Hotel Calipolis

Hotel Calipolis

4.0 kautta 5.0 Av. Sofia, 2-6, Sitges, Barcelona
Hotel Calipolis on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
64 €
Kalma Sitges Hotel

Kalma Sitges Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo de la Ribera 65-68, Sitges, Barcelona
Kalma Sitges Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja De Terramar. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 47 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
61 €
Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges

Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges

4.0 kautta 5.0 Paseo Marítimo De Sitges 92-94, Sitges, Barcelona
Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de la Barra. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 130 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa kalustetun parvekkeen ja taulutelevision.
55 €
Hotel Subur Maritim

Hotel Subur Maritim

4.0 kautta 5.0 Paseo Marítimo, s/n, Sitges, Barcelona
Hotel Subur Maritim on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sausaliton ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Galeon - Galeón Pavillón

Hotel Galeon - Galeón Pavillón

3.0 kautta 5.0 San Francisco, 44, Sitges, Barcelona
Hotel Galeon - Galeón Pavillón on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museo Romántico Can Llopis. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 73 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
47 €
Hotel Port Sitges

Hotel Port Sitges

4.0 kautta 5.0 Paseo de les Drassanes, 1-20, Sitges, Barcelona
Hotel Port Sitges on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Balminsin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 41 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
84 €
Hotel Estela Barcelona

Hotel Estela Barcelona

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Port d'Aiguadolc, 8, Sitges, Barcelona
Hotel Estela Barcelona on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja d'Aiguadolç. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 63 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Sitges

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Sitges

Näytä kaikki

Kohteen Sitges hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Sitges? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 344 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Sitges löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Sitges, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Sitges tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 27 lentokenttähotellia
 • 18 halpaa hotellia
 • 115 lapsiystävällistä hotellia
 • 8 luksushotellia
 • 39 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sitges


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Sitges, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Sitges niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel La Niña
 • Hotel Celimar
 • Hotel El Cid

Nämä kohteen Sitges hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel MiM Sitges
 • Hotel URH Sitges Playa
 • Hotel Estela Barcelona

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Sitges pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel Sunway Playa Golf & Spa Sitges
 • Dolce Sitges
 • Hotel MiM Sitges

Kohteeseen Sitges tutustuminen


Rentouttava Sitges on tunnettu ravintoloista, baareista ja urheilutapahtumista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sitges ja sen lähellä kuuluu:

 • Plaça Cap de la Vila
 • Museo Romántico Can Llopis
 • Fundació Stämpflin taidemuseo
 • Iglesia de San Bartolomé y Santa Tecla
 • Museu Maricel
 • Cau Ferrat -museo
 • La Riberan ranta

Kun järjestät lomaa kohteeseen Sitges, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sitges?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Sitges, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sitges, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 6°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 121 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 27°C päivisin ja 10°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 139 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 147 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23°C ja 7°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 187 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Sitges on 594 cm.

Viimeksi varatut hotellit Sitges

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.