Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat lomamökit vuokralle Rukatunturi

Hae hinnat
Rukako KORTTEERI Porokaarre 11

Rukako KORTTEERI Porokaarre 11

3.0 kautta 5.0 Ukkoherrantie 22 as 11, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako IHTINGINRINNE

Rukako IHTINGINRINNE

3.0 kautta 5.0 Kristiinantie 6, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako KARHUNVARTIJAN KOTA 3 B 2

Rukako KARHUNVARTIJAN KOTA 3 B 2

3.5 kautta 5.0 Rukankyläntie 3 B 2, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako RUKANJUURI 1

Rukako RUKANJUURI 1

3.0 kautta 5.0 Salmilammintie 6 as 1, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako KEISARIRINNE 1

Rukako KEISARIRINNE 1

3.0 kautta 5.0 Keisarinrinne 1, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako HANKIPIRTTI

Rukako HANKIPIRTTI

3.5 kautta 5.0 Juhannuskalliontie 7, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako RUKANJUURI 10

Rukako RUKANJUURI 10

3.0 kautta 5.0
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Mökki tarjoaa asiakkaille keittiön ja takan.
Hae hinnat
Rukako MÄNTYRUKA A1

Rukako MÄNTYRUKA A1

3.0 kautta 5.0 KESÄJÄRVENTIE 17 A1, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rukako AAPA - Karhunvartijan Tupa

Rukako AAPA - Karhunvartijan Tupa

3.0 kautta 5.0 Rukankyläntie 3 A 2, Kuusamo
Tämä mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa keittiön ja television.

Kohteen Rukatunturi mökit – vietä loma paikalliseen tyyliin

Jos haluat lomallasi nähdä seudulle tyypillisiä rakennuksia ja tutustua paikalliseen kulttuuriin, tällöin kohteen Rukatunturi vuokramökit ovat sinun lomallesi sopiva vaihtoehto. Mökit edustavat paikallista rakennustyyliä parhaimmillaan, ja ovat mukavan viihtyisä ja autenttinen majoitusmuoto isoihin hotelleihin verrattuna. Kun vuokraat lomamajoitukseksi mökin, pääset tutustumaan paremmin paikalliseen elämään. Voit tuntea ympärilläsi kohteen Rukatunturi ainutlaatuisen tunnelman.

Kohteen Rukatunturi mökit – vietä loma mukavissa tunnelmissa

Kun suunnitelmissasi on lomailu kohteessa Rukatunturi, valitse majapaikaksesi viihtyisä lomamökki. Pienestä koostaan huolimatta mökit ovat mukavan kotoisia, ja niitä ympäröi usein vehreä piha-alue. Useat vuokramökkimme ovat myös vesistöjen lähellä, jolloin pääset helposti uimaan, soutamaan ja kokeilemaan vesiurheilulajeja. Tämä miellyttää varmasti varsinkin kesämökkiä järven rannalta etsiviä lomalaisia! Saatavilla on myös isompia mökkejä, jotka soveltuvat perheiden tarpeisiin. Isommissa mökeissä on keittiö ja ruokailutila sekä takalla ja mukavilla sohvilla varustettu olohuone. Mökin kuistilla on mukava istuskella ja seurata maailman menoa.

Kun lomalla majoittuu mökkiin, pääsee nauttimaan omasta rauhasta. Mökkilomailu sopii niin omissa oloissaan viihtyville häämatkalaisille kuin lapsiperheille, jotka kaipaavat ympärilleen tilaa ja vapautta mennä ja tulla.

Kohteen Rukatunturi mökit – lomaile edullisesti

Mökit kohteessa Rukatunturi tarjoavat mahdollisuuden viettää loma, joka ei kaada budjettiasi. Voit lomailla edulliseen hintaan kotimaassa tai ulkomailla ja käyttää rahasi järkevämmin. Mökit ovat kooltaan pienempiä kuin monet muut majoitusvaihtoehdot, mikä osaltaan selittää halvemman hinnan. Monissa mökeissä on lisäksi keittiö, jolloin ruokaa voi laittaa itse ja säästää näin kustannuksissa. On myös hienoa päästä kokeilemaan paikallisia raaka-aineita ja maistelemaan lähellä tuotettuja herkkuja. Rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintolassa käynnit jäävät vähemmälle.

Löydä ebookersilta kohteen Rukatunturi parhaat mökit vuokralle

Kohteen Rukatunturi lomamökit tarjoavat majoitusta etsivälle runsaasti valinnan varaa vuoden ympäri. ebookersilta löydät kätevän majoitushaun ja karttatoiminnon, joiden avulla toiveitasi vastaavan mökkimajoituksen etsiminen on helppoa. Kartasta näet myös kätevästi mökkien sijainnin. Anna matkustuspäiväsi, jolloin näet saatavilla olevat vaihtoehdot.

Suosituimmat hotellit Rukatunturi

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.