Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Rukatunturi

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Rukatunturi

Loma-asunnot + lennot kohteessa Rukatunturi

B&B + lennot kohteessa Rukatunturi

Matkapaketit kohteeseen Rukatunturi

Parhaat lomapaketit kohteeseen Rukatunturi

Lomapaketit kohteeseen Rukatunturi Neljäksi Yöksi

Rukatunturi – Hotellit

Rukatunturi – Lennot ja hotelli

Rukatunturi odottaa. Kun olet valmis lähtemään lomalle, ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja seurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Jos varaat lentoliput ja majoituksen yhtä aikaa, säästät kauttamme parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Unelmaloman suunnittelu on helpompaa kuin koskaan, koska kaikki tarvitsemasi on aivan kättesi ulottuvilla. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman ansiosta pääset kiitoradalle nopeammin kuin uskotkaan.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli löydät edullisemman matkapaketin kahden vuorokauden sisällä matkan ostamisesta, pistämme paremmaksi ja maksamme erotuksen takaisin.

Etsitpä sitten suurkaupungin sammumatonta sykettä tai suojaisaa piilopaikkaa, me autamme matkakuumeesi parantamisessa.

Varausehtoja sovelletaan.

Rukatunturi – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos aiot viipyä muutaman yön, sinun kannattaa varmistaa majoitus ajoissa. Juuri nyt tarjolla on vain 4 majoitusliikettä. Tarkista ebookersin matkaopas saadaksesi tietää kaikki yksityiskohdat.

Mikäli varaat huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Rantasipi Rukahovi ja Kelokoto Chalets, tulet nousemaan sängystä joka aamu tarpeeksi levänneenä ja iloisin mielin.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Rukatunturi

Näytä kaikki 220 majoitusliikettä kohteessa Rukatunturi
143 €
Scandic Rukahovi

Scandic Rukahovi

3.5 kautta 5.0 Rukankylantie 15, Kuusamo
Scandic Rukahovi on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 ravintolaa, 3 baaria ja yökerho. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 180 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
149 €
Hotel Royal Ruka

Hotel Royal Ruka

3.0 kautta 5.0 Mestantie 1, Kuusamo, Kuusamo
Hotel Royal Ruka on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rukan hyppyrimäet. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
160 €
Hotel Arctic Zone

Hotel Arctic Zone

3.0 kautta 5.0 Rukankyläntie 13, Kuusamo
Hotel Arctic Zone sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rukan laskettelurinteet. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.