Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Varatuimmat hotellit Costa Daurada

Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances 106 €
Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances

Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances

Carrer de Valls, 16, Salou, Tarragona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Capellansin ranta ja Llevantin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. PortAventura World -teemapuisto ja Ferrari Land -teemapuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Saloun asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salou Port Aventuran asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel SB Ciutat de Tarragona 76 €
  Hotel SB Ciutat de Tarragona

  Hotel SB Ciutat de Tarragona

  Plaza Imperial Tarraco 5, Tarragona, Tarragona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza Imperial Tarraco (aukio) ja Roomalainen amfiteatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tarragonan katedraali ja Tarragonan arkeologinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Tarragonan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included 120 €
   PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

   PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

   Avda Alcalde De Pere Molas s/n, Salou, Tarragona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    PortAventura World -teemapuisto, Llevantin ranta ja Ferrari Land -teemapuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaupunginpuisto ja Fuente Luminosa ovat myös 3 kilometrin päässä. Salou Port Aventuran asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included 130 €
    PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included

    PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included

    Rambla Del Parc s/n, Salou, Tarragona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ferrari Land -teemapuisto ja PortAventura World -teemapuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Llevantin ranta sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Salou Port Aventuran asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saloun asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ohtels Vila Romana Hae hinnat
     Ohtels Vila Romana

     Ohtels Vila Romana

     Avinguda dels Paisos Catalans 9, Salou, Tarragona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kaupunginpuisto, Llevantin ranta ja PortAventura World -teemapuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ferrari Land -teemapuisto ja Aquópolis Costa Dorada -vesipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Salou Port Aventuran asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saloun asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Golden Donaire Beach Hae hinnat
      Golden Donaire Beach

      Golden Donaire Beach

      Platja del Reco s/n, La Pineda, Salou, Tarragona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pinedan ranta ja Aquópolis Costa Dorada -vesipuisto ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Llevantin ranta ja PortAventura World -teemapuisto ovat myös 5 kilometrin päässä.

       H10 Mediterranean Village 112 €
       H10 Mediterranean Village

       H10 Mediterranean Village

       C/ Ginesta, s/n, Salou, Tarragona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Llevantin ranta, Ferrari Land -teemapuisto ja PortAventura World -teemapuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Cambrilsin uimaranta ja Mercat Central -kauppahalli ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Hotel SB Express Tarragona 58 €
        Hotel SB Express Tarragona

        Hotel SB Express Tarragona

        Plaza Corts Catalanes 4, Tarragona, Tarragona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Plaza Imperial Tarraco (aukio), Roomalainen amfiteatteri ja Tarragonan katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tarragonan arkeologinen museo ja Tarragonan amfiteatteri ovat myös 3 kilometrin päässä. Tarragonan asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Costa Daurada

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Parhaat luksushotellit Costa Daurada

         Näytä kaikki

         Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Costa Daurada

         Jos matkakohteesi on Costa Daurada, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Costa Daurada hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Costa Daurada hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Costa Daurada hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Costa Daurada on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Costa Daurada hotellia

         Kohteesta Costa Daurada löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Costa Daurada hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Costa Daurada olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeksi varatut hotellit Costa Daurada

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Costa Daurada

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.