Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Costa Daurada

130 €
PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Avda Alcalde De Pere Molas s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi PortAventura World -teemapuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 502 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
Hae hinnat
Blaumar Hotel Salou

Blaumar Hotel Salou

4.0 kautta 5.0 Passeig Jaume I, s/n, Salou, Tarragona
Blaumar Hotel Salou on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 10 rantabaaria. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 250 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Hotel Best Cap Salou

Hotel Best Cap Salou

3.0 kautta 5.0 C/ Cala de la Font, 1, Salou, Tarragona
Hotel Best Cap Salou on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Vinya. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 497 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Rentalmar Salou Pacific

Rentalmar Salou Pacific

2.5 kautta 5.0 10 Vendrell Street, Salou, Tarragona
Rentalmar Salou Pacific on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Capellansin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, ravintolan ja allasbaarin. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 215 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Ohtels Les Oliveres

Ohtels Les Oliveres

4.0 kautta 5.0 Carre Garbi S/N, El Perello
Ohtels Les Oliveres on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Platja Cala la Buena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 sisäuima-allasta ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 127 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja televisiot.
162 €
PortAventura Hotel Roulette - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Roulette - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Av. Alcalde Pere Molas, s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Roulette - Theme Park Tickets Included on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 500 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Les Dàlies Apartaments

Les Dàlies Apartaments

3.0 kautta 5.0 Autovia de Salou a Reus, 3, Salou, Tarragona
Les Dàlies Apartaments on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä allasbaarin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 75 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Gran Palas

Gran Palas

5.0 kautta 5.0 Calle de la Sequia Major 5, La Pineda, Salou
Gran Palas on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aquópolis Costa Dorada -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 102 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Seaborn by Pillow

Seaborn by Pillow

3.0 kautta 5.0 Carrer d'Alfons V el Magnànim, 21, Salou
Seaborn by Pillow on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hostalissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
160 €
PortAventura Hotel Colorado Creek -Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Colorado Creek -Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Av. Pere Molas, s/n, Vilaseca, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Colorado Creek -Theme Park Tickets Included on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi PortAventura World -teemapuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 150 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
Golden Donaire Beach

Golden Donaire Beach

4.0 kautta 5.0 Platja del Reco s/n, La Pineda, Salou, Tarragona
Golden Donaire Beach on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marca de Agua - veistoksellinen kokonaisuus Carlos Barralin muistoksi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 410 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Golden Port Salou & Spa

Golden Port Salou & Spa

4.0 kautta 5.0 C/ Pompeu Fabra, 32, Salou, Tarragona
Golden Port Salou & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupunginpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 348 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Best Da Vinci Royal

Hotel Best Da Vinci Royal

4.0 kautta 5.0 C/ Mayor, 53-55, Salou, Tarragona
Hotel Best Da Vinci Royal on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 227 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Best Terramarina

Hotel Best Terramarina

4.0 kautta 5.0 Passeig Pau Casals, 108, La Pineda, Vila-Seca, Tarragona
Hotel Best Terramarina sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pinedan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 102 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
67 €
Hotel Flamingo

Hotel Flamingo

4.0 kautta 5.0 Carrer Ronda del Mar, 58, L'Ampolla, Tarragona
Hotel Flamingo on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja dels Pinets. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Costa Daurada

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Costa Daurada

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Costa Daurada

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Costa Daurada? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Costa Daurada. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 67 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 162 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Costa Daurada?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Costa Daurada löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Costa Daurada halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 8654 majoitusliikettä kohteessa Costa Daurada, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Costa Daurada?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Costa Daurada verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Costa Daurada löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Costa Daurada nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Costa Daurada

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.