Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Mallorca hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Aparthotel Fontanellas Playa

Aparthotel Fontanellas Playa

Calle Caravel la, S/N, Playa de Palma
4,0
/ 5 (6 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Palma Aquarium ja San Antonio de la Playa Marina ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotelli. Playa El Arenal ja El Arenalin satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

109 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (7 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Plaza del Rey Juan Carlos I ja La Seun katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Bellverin linna sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Zafiro Tropic

Zafiro Tropic

C/ Anselm Turmeda, s/n, Alcudia
3,8
/ 5 (12 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Alcúdian satama ja Ruinas romanas de Pollentia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotelli. San Jaumen kirkko ja Vesipuisto Hidropark ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Hotel Playa Golf

Hotel Playa Golf

Carretera Del Arenal 45, Playa de Palma
3,4
/ 5 (12 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Iglesia La Porciuncula ja Playa El Arenal ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. El Arenalin satama ja Palma Aquarium ovat myös 3 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (44 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Pueblo Español ja Bellverin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. La Seun katedraali sijaitsee 2,1 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Hotel Foners - Adults Only

Hotel Foners - Adults Only

Carrer de la Missió de Santa Bàrbara, 8, Playa de Palma
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (4 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Iglesia La Porciuncula ja Playa El Arenal 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotelli. El Arenalin satama ja Palma Aquarium ovat myös 3 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 päivää sitten
Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada

Ctra Alcudia - Arta Km5, 5, Muro
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (47 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Parc Natural de l'Albufera ja Vesipuisto Hidropark sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Golf Alcanada ja Museo Monográfico de Pollentiaovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,6
/ 5 (16 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Iglesia La Porciuncula ja Playa El Arenal 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. El Arenalin satama ja Aqualand ovat myös 3 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Mallorca Hotellit

Hotellit Mallorcalla – Välimeren trooppisella saarella

Mallorca on yksi Espanjan saarista ja yksi suosituimpia matkakohteita. Mallorca on suosittu aurinkolomailijoiden keskuudessa, mutta saari tunnetaan myös aktiivilomailijoiden keskuudessa, sillä Mallorca pitää sisällään useita mahtavia aktiviteetteja, jotka täydentävät mukavasti rentoa rantalomaa.

Korkealuokkaiset hotellit Mallorcalla

Mallorcalta löytyy mittava valikoima erilaisia huokeahintaisia hotelleja eri puolilta kaunista Espanjan saarta. Hotellit Mallorcalla sisältävät erittäin hyvin varusteltuja huoneita rannan tuntumasta ja ystävällisen sekä avuliaan henkilökunnan. Hotellien hinnat vaihtelevat riippuen palveluista, kuten esimerkiksi wi-fin, lentokenttäkuljetuksen ja uima-altaan. Tutustu monipuoliseen hotellivalikoimaamme, ja valitse tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Mallorcalta tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Palma Novastakäyttämällä kätevää hakukonettamme.

Mallorcan vaikuttavat nähtävyydet

Mallorcalla on upean ja todella pitkän hiekkarannan lisäksi myös kauniita nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Hamsin kuuluisat tippukiviluolat, jotka ovat vaikuttavia kammioineen ja vedenalaisine järvineen. Almudainan palatsi on jykevä linnamainen rakennus Palmassa. Palatsia pääsee sisään ihastelemaan, vaikka rakennuksessa asustelee itse kuningas Juan Carlos hänen Palman vierailuidensa aikana. Palmasta löytyy komea Castell de Bellver, joka on 1300-luvulla rakennettu kuninkaanlinna. Tänään linnan kupeessa toimii mielenkiintoinen museo. Muita nähtävyyksiä ovat upea La Seun katedraali, joka on rakennettu paikallisesta hienosta kalkkikivestä. Kaunista katedraalia rakennettiin lähes 400 vuotta. Mallorcaan kannattaa tutustua kävellen tai polkupyörällä, sillä saaren luonto ja kauniit maisemat pääsevät näin oikeuksiinsa. Kävely- tai pyöräretken aikana pääsee tutustumaan paikallisiin putiikkeihin, ja saattaa tehdä todellisia löytöjä.

Shoppaile Mallorcalla

Mallorcalta löytyy useita kiinnostavia ostospaikkoja, kuten esimerkiksi Palman Avinguda Jaume III -katu, josta löytyy erikoisliikkeitä, jotka myyvät merkkituotteita. Kadulla on myös tavarataloja, josta löytyy kaikki tarpeellinen. Conquistador on toinen erinomainen ostoskatu, josta löytyy pieniä putiikkeja, mikä sopii mainiosti innokkaalle shoppailijalle. Bo Concept tarjoaa intohimoiselle sisustajalle viimeisimmät trendit, ja Palman satama-alueelta löytyy toinen ostoskeskus nimeltä Porto Pi. Ostoskeskus pitää sisällään vaateketjuja, kosmetiikkamyymälöitä, sekä ravintoloita, kasinon ja paljon muuta hauskaa. Incan kaupunki tarjoaa edullisia ostoksia Festival Parkissa, josta löytyy outlet-myymälöitä, lasten leikkipaikkoja ja muuta mukavaa. Myös Festival Parkissa voi aterioida.

Mallorcan herkut

Mallorcalla voi matkailija nauttia ateriansa korkealaatuisessa hotellissaan tai joissakin saaren ravintolassa, sillä ruokailupaikkoja Mallorcalta löytyy runsaasti. Esimerkiksi Santa Catalinassa sijaitseva Fabricia 23 tarjoaa espanjalaisen keittiön herkuista notkuvia antimia. Pikkusuolaista kaipaavalle Bar Bosch tarjoaa herkullisia voileipiä, ja kun kahvihammasta alkaa kolottaa on aika nauttia tuoretta kahvia suussa sulavalla leivonnaisella.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Mallorca

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.