Pääosion alkuosa

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat meno-paluu lennot Mallorca

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kohteen Mallorca Parhaimmat Pakettimatkat

Mallorca lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Mallorcalle

Onko haaveissasi rentoutumista hiekkarannoilla, golfausta aurinkoisilla kentillä tai bilettämistä Baleaareilla? Pakkaa matkalaukkuun rantapyyhe ja aurinkorasva ja etsi ebookersilta lennot Mallorcalle. Jos kotimaan kesä tuntuu aivan liian lyhyeltä, Mallorcan lämpöön on helppoa lähteä pidentämään lomakautta. Kun Suomessa tarvitaan vielä toisinaan toppatakkia, Mallorcalla keskilämpötila kohoaa jo toukokuussa noin 20 asteeseen. Lämpöä riittää pitkälle syksyyn, joten Mallorcalla voi nauttia auringosta vielä lokakuussakin. Myös kesällä voi hyvin lähteä reissuun, sillä kesäkuukausinakaan ei ole läkähdyttävän kuumaa ja keskilämpötila on noin 30 astetta.

Monipuolinen Mallorca

Mallorca on matkakohteena suomalaisten kestosuosikki, eikä suotta. Espanjalle kuuluva luonnonkaunis Baleaarien saari tarjoaa tekemistä niin lapsiperheille, aktiivilomailijoille kuin laatua arvostaville aikuisillekin. Viehättävän saaren monet harrastusmahdollisuudet, uimarannat ja nähtävyydet takaavat ohjelmaa monenlaiselle lomailijalle. Mallorca pitää sisällään esimerkiksi noin parikymmentä hienoa golfkenttää. Saari kätkee sisäänsä myös upeita luonnonnähtävyyksiä, kuten tippukiviluolia ja huikeita vuoristomaisemia. Päiväretken voi tehdä esimerkiksi Valldemossan kuvaukselliseen kylään, jonka vanhassa luostarissa myös säveltäjä Chopin asui tovin. Pääkaupunki Palma de Mallorcan vanhakaupunki ja kuuluisa katedraali ovat nekin tutustumisen arvoisia. Palma Novan rannat ja yökerhot taas vetävät puoleensa juhlivaa nuorisoa. Mitä ikinä lomaltasi etsitkin, ebookersilta löydät helposti halvat lennot Mallorcalle.

Verkon kautta varaten halvalla Mallorcalle

Mallorcalle on perinteisesti matkustettu pakettimatkoilla, mutta sinne voi mainiosti lentää myös reittilennoilla. Valitsemalla itse matkustusajankohdan, lennot sekä hotellin saat juuri sellaisen loman kuin haluat. Oman lomapaketin kasaaminen ebookersin kautta on todella vaivatonta, sillä samalla kertaa voit halutessasi varata lennot, majoituksen sekä esimerkiksi vuokra-auton, jolla voit liikkua sujuvasti ympäri Mallorcaa. Lentomatkalle lähtö on helpointa Helsingistä, sillä suoria lentoja Mallorcalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta tarjoaa useita kertoja viikossa Norwegian Air Shuttle. Myös Finnair liikennöi sesonkiaikana huhtikuusta lokakuuhun suoria lentoja Mallorcalle Helsingistä. Lento Mallorcalle ilman pysähdyksiä kestää noin neljä tuntia, joten matka-aika aurinkoiselle saarelle on varsin kohtuullinen. Helsingistä on saatavilla lentoja Mallorcalle myös erilaisilla vaihtoyhteyksillä ainakin lentoyhtiöiltä Air Berlin, KLM sekä Air France. Lennot saattavat välilaskujen pituudesta riippuen olla pitkiäkin, joten vertaileminen kannattaa. Lentoja on onneksi helppoa vertailla ebookersin hakukoneen avulla, ja jos matkustuskalenteri on joustava, vertailua kannattaa tehdä myös eri päivien välillä. Näin pääsee varmimmin Mallorcalle halvalla. Halutessaan lentoja voi hakea myös esimerkiksi Barcelonaan, josta useat halpalentoyhtiöt liikennöivät päivittäin Palmaan. Matka on toki Barcelonassa piipahtaen hieman pitempi. Matkaa varatessa on hyvä pitää mielessä, että sesongin ollessa kuumimmillaan myös lentojen hinnat pompsahtavat ylöspäin. Loma kannattaa siis suunnitella ja varata mahdollisimman ajoissa. Aikainen lentomatkustaja nappaa usein parhaan tarjouksen, mutta hyvällä onnella lennot Mallorcalle voi löytää edullisesti myös lyhyellä varoitusajalla.

Saapuminen Palma de Mallorcan lentoasemalle

Palma de Mallorcan lentoasema (PMI) sijaitsee kahdeksan kilometrin etäisyydellä Palman keskustasta. Kesäkuukausina lentoasema on yksi Euroopan vilkkaimmista, joten paluumatkalla lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Lentoasemalta on hyvät ja edulliset bussiyhteydet Palman keskustaan ja ympäristöön. Paikallisbussilinja 1 liikennöi lentoasemalta Palman keskustan eri kohteiden kautta satamaan asti. Matka kestää vain noin 15 minuuttia, ja bussilippu maksaa muutaman euron. Paikallisbussilinja 21 taas ajaa samaan huokeaan hintaan useisiin Palman rantahotelleihin. Bussit liikennöivät säännöllisesti aamusta iltaan. Jos kuitenkin matkustat esimerkiksi pienten lasten kanssa tai kannat mukanasi golfmailoja, haluat ehkä hypätä taksin kyytiin. Valitse aina virallinen taksi terminaalin edustan taksiasemalta ja kysy hinta-arviota etukäteen. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen tiskit, joten omatoimiset seikkailijat voivat vuokrata auton joko tekemällä varauksen etukäteen netissä tai vasta saapuessaan lentoasemalle.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Mallorca?

Norwegian Air International Ltd, SAS, Air France, Lufthansa, Air Baltic, Finnair, Czech Airlines, KLM

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.