Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Menorca

35 €
Apartamentos Roc Lago Park

Apartamentos Roc Lago Park

3.0 kautta 5.0
Apartamentos Roc Lago Park on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parque acuático Aquarock. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
109 €
Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium

Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium

3.0 kautta 5.0 Paseo del Mar, S/N, Binibeca, Sant Lluís, Baleaarit
Menorca Binibeca by Pierre & Vacances Premium on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cala de Binissafuller. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 147 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
84 €
Aparthotel Nelva Resort

Aparthotel Nelva Resort

3.0 kautta 5.0 Carrer Llebeig, 4, Cala en Porter, Alayor
Aparthotel Nelva Resort on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Xoroin luolat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
56 €
Hotel ILUNION Menorca

Hotel ILUNION Menorca

3.0 kautta 5.0
Hotel ILUNION Menorca on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Galnada Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 123 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
230 €
Hotel Torralbenc

Hotel Torralbenc

4.0 kautta 5.0
Hotel Torralbenc on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Torralba So na Caçana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1892 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
57 €
White Sands Beach Club by Diamond Resorts

White Sands Beach Club by Diamond Resorts

3.5 kautta 5.0
White Sands Beach Club by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Arenal d'en Castell. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 77 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sol Milanos Pingüinos

Sol Milanos Pingüinos

3.5 kautta 5.0
Sol Milanos Pingüinos on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Son Boun ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 597 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
41 €
Rv Hotels Sea Club Menorca

Rv Hotels Sea Club Menorca

3.5 kautta 5.0 Calle del Mar s/n, Urb. Cales Piques, Ciutadella de Menorca
Rv Hotels Sea Club Menorca sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Racó des Mart. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 148 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
78 €
Carema Beach Menorca

Carema Beach Menorca

4.0 kautta 5.0 Avda. Circunvalacion, Ciutadella de Menorca, Illes Balears
Carema Beach Menorca on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Bosch. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 164 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
76 €
Hotel Jeni & Restaurant

Hotel Jeni & Restaurant

3.0 kautta 5.0
Hotel Jeni & Restaurant on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Monte Toro. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 56 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Aparthotel Ferrer Skyline

Aparthotel Ferrer Skyline

4.0 kautta 5.0
Aparthotel Ferrer Skyline on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castillo de Sant Nicolau. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja baarin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 159 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Aparthotel Beach Club

Aparthotel Beach Club

3.0 kautta 5.0
Aparthotel Beach Club on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arenal Son Saura. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 196 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.
155 €
Barceló Hamilton Menorca - Adults Only

Barceló Hamilton Menorca - Adults Only

4.0 kautta 5.0
Barceló Hamilton Menorca - Adults Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cales Fonts. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
34 €
Estel Blanc Apartaments - Adults Only

Estel Blanc Apartaments - Adults Only

3.0 kautta 5.0
Estel Blanc Apartaments - Adults Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cales Piques. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Valentin Star Hotel Adult Only

Valentin Star Hotel Adult Only

4.0 kautta 5.0
Valentin Star Hotel Adult Only on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Bosch. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 210 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Menorca

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Menorca

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Menorca

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Menorca? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Menorca. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 34 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 230 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Menorca?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Menorca löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Menorca halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 2163 majoitusliikettä kohteessa Menorca, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Menorca?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Menorca verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Menorca löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Menorca nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Menorca

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.