Lennot Menorca

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Menorcalle vievät luonnon rauhaan ja ulkoilma-aktiviteettien pariin

Menorcan saari kuuluu Espanjan Baleaarien saariryhmään ja on pinta-alaltaan hieman Ibizaa suurempi. Menorcan saari sijaitsee aivan Mallorcan kupeessa, mutta muuta yhteistä näillä lomasaarilla ei juuri olekaan: siinä missä Mallorcan valtteja ovat kiireiset lomakaupungit ja vilkas yöelämä, Unescon suojelualueeksikin valittu Menorca ihastuttaa luonnonmukaisilla rannoillaan ja rauhallisuudellaan. Lomakeskuksia ei saarelta löydy kuin muutama, mutta hiekkarantoja sitäkin enemmän – yli 120. Rantojen ja rauhan lisäksi Menorcalla on mahdollista harrastaa monia eri ulkoilma-aktiviteetteja, kuten patikointia, pyöräilyä, melontaa ja ratsastusta. Menorcan kahteen kaupunkiin Mahóniin ja Ciutadella de Menorcaan on helppo tutustua vaikka samalla reissulla, sillä saari on alle 50 kilometriä pitkä ja vain viitisentoista kilometriä leveä. Kaupunkien lisäksi tutustumisen arvoisia kohteita ovat paikalliset pikkukylät ja esihistorialliset muistomerkit. Varaa lennot Menorcalle ja koe paratiisisaari itse!

Halvat lennot Menorcalle ovat nyt kaikkien ulottuvilla

Menorcalle pääsee nykyään Suomesta myös suorin lennoin, sillä Finnair lentää saarelle toukokuun loppupuolelta aina lokakuun puoliväliin saakka. Edullisimmillaan suorat lennot Menorcalle ovat syyskuussa, kun suurin osa Euroopan kesälomista on jo pidetty. Suoran lennon pituus on noin neljä tuntia suuntaansa. Yhdellä välilaskulla Menorcalle voi lentää esimerkiksi Madridin, Barcelonan tai Prahan kautta: näillä reiteillä operoivat muun muassa Iberia sekä halpalentoyhtiöt Smart Wings ja Vueling. Välilaskullisilla lennoilla matkaa kertyy suuntaansa vähintään kuusi tuntia.

Halvimmat lennot Menorcalle varaat tietenkin ebookersilta. Matkahakumme avulla varmistat, että löydät matkaseurueellesi paitsi parhaat hinnat, myös mukavimmat lentoaikataulut. Hae ja vertaile lentoja ja varaa halvat lennot Menorcalle, niin unelmien kesäloma on sillä selvä.

Menorcalla on lämmintä toukokuusta lokakuuhun

Kiireisintä loma-aikaa Menorcalla on heinä–elokuu, jolloin sää on kuumimmillaan ja niin espanjalaiset kuin muutkin eurooppalaiset viettävät kesälomiaan. Kesä alkaa Menorcalla kuitenkin jo toukokuun tienoilla ja jatkuu pitkälle syksyyn. Loppukevät ja alkusyksy ovat ihanteellista aikaa matkustaa Menorcalle, sillä saarella on silloin entistäkin rauhallisempaa ja lämpötilatkin pysyttelevät edelleen parin kymmenen asteen tienoilla. Myöhemmin syksyllä ja talvella sää on Menorcalla epävakaa ja useimmat turistikohteet ovat suljettuina.

Kuten muuallakin Espanjassa, myös Menorcalla vietetään erilaisia kyläjuhlia ja kesärientoja. Kulttuurin tai juhlahumun perässä matkustavan kannattaa suunnata Menorcalle kesäkuun lopulla, kun Ciutadellan kaupungissa juhlitaan paikallista juhannusta eli Sant Joania. Kaupungit kadut täyttyvät tällöin ihmisistä, eläimistä ja iloisesta tunnelmasta, joka vie matkailijankin mukavasti sisään Menorcan paikalliskulttuuriin. Juhannusjuhlien lisäksi esimerkiksi Es Mercadalin, Ferreriasin ja Alaiorin kerran vuodessa järjestettävät kyläjuhlat ovat ehdottomasti kokemisen arvoiset.

Menovinkit Menorcalle

Menorcan varmasti suosituimpia vierailukohteita ovat sen pienet ja suuremmat hiekkarannat, joita on saarella enemmän kuin Ibizalla ja Mallorcalla yhteensä. Useimmille rannoille voi hurauttaa vuokra-autolla tai polkupyörällä, mutta aivan syrjäisimpiin poukamiin pääsee vain meloen tai patikoiden. Rannalle on hyvä ottaa mukaan omat eväät, sillä välipalakojuja näiltä luonnon rannoilta ei löydy. Rantaelämän vastapainoksi Menorcalta löytyy myös kaksi kaupunkia ja autenttisia pikkukyliä, joita on helppo kiertää autoillen tai pyöräillen. Menorcan pääkaupungissa Mahónissa on joitakin nähtävyyksiä, kuten Santa Marían kirkko ja kaupungintalo, joiden lisäksi kaupungissa on myös hurmaava satama-alue jahteineen ja ravintoloineen. Saaren toinen kaupunki, reilun 40 kilometrin päässä Mahónista sijaitseva Ciutadella, on sekin mielenkiintoinen vierailukohde, josta löytyy muun muassa goottilainen katedraali ja tunnelmallinen vanhakaupunki. Menorcan pitkää historiaa pääsee ihastelemaan myös kaupunkien ulkopuolella. Saaren länsiosassa on useita esihistoriallisia nähtävyyksiä, joista kuuluisin on Naveta des Tudonsin kivihauta.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Menorca?

✔️ Lennot kohteeseen Menorca maksavat yleensä –. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Menorca, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin .

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Menorca?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Menorca yhdensuuntaiselle matkalle on ja menopaluulennolle . Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Menorca?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Menorca helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Menorca saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Menorca?

✔️ Voit muuttaa kohteen Menorca lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Menorca?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Menorca helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Menorca lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Menorca sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: . Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Menorca (MAH) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Menorca (MAH), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Menorca Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi MAH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäMenorca

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Menorca?Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.