Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Mallorca

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Mallorca

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Mallorca

Matkapaketit kohteeseen Mallorca

Lomapaketit kohteeseen Mallorca 6-7:ksi Yöksi

Mallorcan lomamatkat: Matkaopas Mallorcalle

Espanjalle kuuluva Mallorca on yksi Välimeren suosituimmista lomasaarista. Tarjolla on kaikki, mitä rantalomalta voi odottaa sekä oiva kattaus kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä ja luontokohteita. Hintataso Mallorcalla on hieman Suomea edullisempi, ja lämpöä riittää yleensä huhtikuulta marraskuulle. Jos haluat nauttia rantalomailusta kaikin mukavuuksin, lomamatka Mallorcalle on varma valinta!

Mallorcan nähtävyydet

Mallorcan kovin vetonaula ovat kiistatta sitä reunustavat hiekkarannat palveluineen. Turismi on keskittynyt etenkin saaren etelä- ja itäosaan, joista löytyy kaikkea perustason majapaikoista viiden tähden luksukseen. Myös palvelut vaihtelevat – osa hotelleista ja lomakylistä on tarkoitettu ennen muuta lapsiperheille, toisissa taas tarjonta sopii paremmin eläkeläisille ja muutamissa kaiken keskiössä on aamusta aamuun jatkuva biletys.

Mallorcan parhaat nähtävyydet sijaitsevat pääosin saaren keskuskaupunkina tunnetussa Palma de Mallorcassa. Useimmille matka Mallorcalle ei ole täydellinen ilman vierailua ainakin maurilaistyylisessä Palau de l'Almudainan palatsissa, jylhässä Castell de Bellverin linnassa ja goottilaistyylisessä La Seun katedraalissa. Saaren luontokohteista matkustajan kannattaa puolestaan huomioida ainakin sen itäosassa sijaitseva Cuevas del Drachin luolasto sekä läntisen Serra de Tramuntanan vaellusreitit.

Mallorcan hintataso

Muun Espanjan tapaan Mallorcan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Kuten olettaa voi, halvimmat hinnat löytyvät poikkeuksetta paikallisen väestön suosimista kaupoista ja ravintoloista, kalleimmat puolestaan vain ja ainoastaan turisteja palvelevilta alueilta. Etenkin saaren etelä- ja länsirannikoilla ostokset kannattaakin käydä tekemässä vähintään kilometrin päässä rantaviivasta. Ravintoloiden kohdalla rannan ja sisämaan eron saattaa myös maistaa: rantabulevardeilla väkeen uppoaa melkeinpä mikä tahansa, kauempana asiakkaat ovat kriittisempiä.

Paras aika matkustaa Mallorcalle

Mallorcan-matkat ovat suosituimpia heinä-elokuussa, jolloin saarella on helteistä ja kuivaa. Silloin paikan päälle saapuu lyhyen ajan sisään jopa miljoonia ihmisiä, minkä myötä etenkin suosituimmat rannat, nähtävyydet ja ravintolat ovat usein tupaten täynnä. Jos et pidä tungoksesta, matka Mallorcan saarelle kannattaa ajoittaa keskikesän sijaan huhtikuun lopun ja kesäkuun alun väliselle ajalle. Silloin Mallorcan hotellit ovat verrattain edullisia, lämpötila on sopiva ja rannoilla saa kylpeä rauhassa. Toinen vaihtoehto on suunnata saarelle alkusyksystä. Myös silloin väkeä on yleensä keskikesää vähemmän, mutta lämpötila on silti erittäin korkeissa lukemissa. Kesästä poiketen päivisin saattaa myös sataa ajoittain. 

Saa enemmän vähemmällä - lomatarjoukset Mallorcalle

Mallorcan matkojen hintoja päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään rantaloman edullisesti ja helposti. Syötä ebookersin hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan Mallorcan hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 9.6% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit Mallorcalle samalla kertaa. Jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti. Muista myös tutustua Mallorcan äkkilähtöihimme!

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Mallorca

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Mallorca

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Mallorca

Näytä kaikki 13 205 majoitusliikettä kohteessa Mallorca
45 €
Helios Mallorca Hotel & Apartments

Helios Mallorca Hotel & Apartments

3.0 kautta 5.0 Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
Helios Mallorca Hotel & Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Palman ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 305 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
106 €
Nixe Palace Hotel

Nixe Palace Hotel

5.0 kautta 5.0 Avenida Joan Miro 269, Palma de Mallorca, Mallorca
Nixe Palace Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Mayorin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 133 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
101 €
Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma

4.0 kautta 5.0 Avenida Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
Hipotels Gran Playa de Palma on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Palman ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 368 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.