Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Barcelona Mallorca

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Barcelona - Mallorca

Lähtölentokentän IATA-koodi BCN
Kohdelentokentän IATA-koodi PMI
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 47 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 50 minuuttia

Lennot Barcelona–Mallorca

Oletko suuntaamassa kohteeseen Mallorca? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Barcelona–Mallorca löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Mallorca on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Barcelona–Mallorca – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Barcelona–Mallorca etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Barcelona kohteeseen Mallorca saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Barcelona–Mallorca ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Mallorca?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Mallorca, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Mallorca nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Barcelona–Mallorca

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Barcelona–Mallorca maksaa tällä hetkellä vain 48 €, kallein puolestaan jopa 68 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 38 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Barcelona – Mallorca

Onko kohteiden Barcelona ja Mallorca välillä suoria lentoja?

Haluatko varata suorat lennot välille Barcelona – Mallorca? Voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon 3 yhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja tällä välillä. Jos et tiedä mistä aloittaa, Vueling ja Air Europa ovat luotettavia vaihtoehtoja.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Barcelona ja Mallorca välillä kestää?

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Barcelona ja Mallorca välisille lennoille?

Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi jos aiot matkustaa kohteiden Barcelona ja Mallorca välillä. Aiotko tavata ystäviä tai perheenjäseniä laskeuduttuasi? Voit ilmoittaa heille, että Palma de Mallorca (PMI) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Barcelona ja Mallorca välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, mukavat istuimet ja hyvät edut ovat muutamia lentoyhtiöt toisistaan erottavia ominaisuuksia. Useat eri yhtiöt lentävät reitillä Barcelona – Mallorca, ja tässä ovat suosituimmat vaihtoehdot:

  • Vueling, 356 lentoa kuussa
  • Air Europa, 231 lentoa kuussa
  • American Airlines, 173 lentoa kuussa
  • LATAM Airlines, 160 lentoa kuussa
  • AVIANCA, 82 lentoa kuussa
  • Ryanair, 81 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Barcelona ja Mallorca välillä on?

Spontaanit matkat voivat piristää arkea. 31 jokapäiväistä lentoa reitillä Barcelona – Mallorca takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan lentoajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: BCN Saapuu: PMI ma
21.9
ti
22.9
ke
23.9
to
24.9
pe
25.9
la
26.9
su
27.9
Välilaskut
FR 6362 08:00 am 09:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
UX 6007 08:40 am 09:25 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
VY 3916 08:40 am 09:35 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3924 09:25 am 10:20 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
UX 6037 11:55 am 12:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3912 04:05 pm 05:00 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3910 06:00 pm 06:55 pm Tarkista hinta - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
UX 6073 06:45 pm 07:30 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
UX 6103 10:00 pm 10:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
FR 6368 10:35 pm 11:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3914 10:40 pm 11:35 pm Tarkista hinta - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3908 05:15 pm 06:10 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3900 09:10 pm 10:05 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3904 11:55 am 12:50 pm - - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3926 01:25 pm 02:20 pm - - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
VY 3902 07:05 am 08:00 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
UX 6071 03:30 pm 04:15 pm - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Mallorca

Näytä kaikki 15 440 majoitusliikettä kohteessa Mallorca
54 €
Helios Mallorca Hotel & Apartments

Helios Mallorca Hotel & Apartments

3.0 kautta 5.0 Carrer de la Carabela, 7, Playa de Palma, Mallorca
Helios Mallorca Hotel & Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Palman ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 305 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Maritim Hotel Galatzó

Maritim Hotel Galatzó

4.0 kautta 5.0 Carretera Palma-Andratx, Km 20, Paguera, Calvia, Mallorca
Maritim Hotel Galatzó on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Palmira. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1973 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 172 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
Hae hinnat
Hipotels Playa de Palma Palace

Hipotels Playa de Palma Palace

5.0 kautta 5.0 Avd. Fra Joan Llabrés S/N, Playa de Palma
Hipotels Playa de Palma Palace on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Palman ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 224 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.