Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Palma de Mallorca

166 €
Sant Francesc Hotel Singular

Sant Francesc Hotel Singular

5.0 kautta 5.0 Plaza Sant Francesc, 5, Palma de Mallorca, Mallorca
Sant Francesc Hotel Singular on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 42 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
110 €
Boutique Hotel Posada Terra Santa

Boutique Hotel Posada Terra Santa

4.5 kautta 5.0 Calle Posada Terra Santa 5, Palma de Mallorca, Mallorca
Boutique Hotel Posada Terra Santa on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
90 €
Palma Suites Aparthotel

Palma Suites Aparthotel

4.0 kautta 5.0 Plaça Mercadal, 8, Palma de Mallorca, Mallorca
Palma Suites Aparthotel on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
216 €
Hotel El Llorenç Parc de la Mar

Hotel El Llorenç Parc de la Mar

5.0 kautta 5.0 Plaça de Llorenç Villalonga 4, Palma de Mallorca, Illes Balears
Hotel El Llorenç Parc de la Mar on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 35 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
76 €
Hotel THB Mirador

Hotel THB Mirador

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo 10, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel THB Mirador on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
220 €
Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca

Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca

5.0 kautta 5.0 Carrer Raixa 2, Urbanizacion Son Vida, Palma de Mallorca, Mallorca
Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Son Vida (golfkenttä). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
49 €
Hotel Amic Horizonte

Hotel Amic Horizonte

3.0 kautta 5.0 Calle Vista Alegre, 1, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel Amic Horizonte on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palma de Mallorcan satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
73 €
Nakar Hotel

Nakar Hotel

4.0 kautta 5.0 Avenida Jaime III, 21, Palma de Mallorca, Baleaarit
Nakar Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Paseo Maritime on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Costa Azul

Hotel Costa Azul

4.0 kautta 5.0 Avenida Gabriel Roca, 7, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel Costa Azul on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
88 €
HM Jaime III Hotel

HM Jaime III Hotel

4.0 kautta 5.0 Paseo Mallorca 14b, Palma de Mallorca, Mallorca
HM Jaime III Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

4.0 kautta 5.0 Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel Isla Mallorca & Spa on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
67 €
Hotel Araxa - Adults Only

Hotel Araxa - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Calle Pilar Juncosa, 22, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel Araxa - Adults Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
53 €
Brick Palma

Brick Palma

3.0 kautta 5.0 Forn D'en Vila 3, Palma de Mallorca, Illes Balears
Brick Palma on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
68 €
Brondo Architect Hotel

Brondo Architect Hotel

4.0 kautta 5.0 Carrer Can Brondo, 4, Palma de Mallorca, Mallorca
Brondo Architect Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Summum Prime Boutique Hotel LVX Preferred Hotels & Resorts

Summum Prime Boutique Hotel LVX Preferred Hotels & Resorts

5.0 kautta 5.0 Calle Concepcion 26, Palma de Mallorca, Illes Balears
Summum Prime Boutique Hotel LVX Preferred Hotels & Resorts on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Palma de Mallorca

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Palma de Mallorca

Näytä kaikki

Kohteen Palma de Mallorca hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Palma de Mallorca? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten La Seun katedraali, Palma de Mallorcan satama ja Cala Mayorin ranta. Voit valita 658 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Palma de Mallorca löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Palma de Mallorca, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Palma de Mallorca tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 18 lentokenttähotellia
 • 35 halpaa hotellia
 • 76 lapsiystävällistä hotellia
 • 30 luksushotellia
 • 21 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Palma de Mallorca

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Palma de Mallorca, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Palma de Mallorca niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Purohotel Palma
 • Hotel Palladium
 • Urban Hostel Palma Albergue Juvenil

Nämä kohteen Palma de Mallorca hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Costa Azul
 • Hotel Isla Mallorca & Spa
 • Hotel Saratoga

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Palma de Mallorca pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Isla Mallorca & Spa
 • Catalonia Majorica Hotel
 • INNSiDE by Melia Palma Bosque

Kohteeseen Palma de Mallorca tutustuminen

Palma de Mallorca on tunnettu taiteesta, arkkitehtuuristaan ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Palma de Mallorca ja sen lähellä kuuluu:

 • La Seun katedraali
 • Palma de Mallorcan satama
 • Cala Mayorin ranta
 • Plaza Mayor de Palma (aukio)
 • Basilica of St. Francis (kirkko)
 • Parc de La Mar (puisto)
 • Paseo Maritime

Kun järjestät lomaa kohteeseen Palma de Mallorca, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Palma de Mallorca (PMI). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Palma de Mallorca?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Palma de Mallorca, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Palma de Mallorca, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja kesäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 18 °C ja öisin 4 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 111 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30 °C päivisin ja 6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 63 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 15 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 61 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26 °C ja 5 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Palma de Mallorca on 480 cm.

Viimeksi varatut hotellit Palma de Mallorca

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.