Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Palma de Mallorca

107 €
Protur Naisa Palma Hotel

Protur Naisa Palma Hotel

4.0 kautta 5.0 Carrer de Simó Ballester 6, Palma de Mallorca, Illes Balears
Protur Naisa Palma Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Paseo Maritime on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 99 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
113 €
INNSiDE by Melia Palma Bosque

INNSiDE by Melia Palma Bosque

4.0 kautta 5.0 Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca, Mallorca
INNSiDE by Melia Palma Bosque on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 262 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
205 €
Melia Palma Bay

Melia Palma Bay

4.5 kautta 5.0 Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca, Baleaarit
Melia Palma Bay on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Palau de Congressosin kongressikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 268 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
126 €
Melia Palma Marina

Melia Palma Marina

4.0 kautta 5.0 Avinguda Gabriel Roca, 29, Palma de Mallorca, Mallorca
Melia Palma Marina on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 345 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun parvekkeen ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel UR Portofino

Hotel UR Portofino

4.0 kautta 5.0 Trafalgar 24 Ciudad Jardin, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel UR Portofino on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Ciudad Jardín. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 66 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

4.0 kautta 5.0 Garita 3, Palma de Mallorca, Mallorca
Catalonia Majorica Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palma de Mallorcan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
99 €
Hotel Palma Bellver, managed by Melia

Hotel Palma Bellver, managed by Melia

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo 11, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel Palma Bellver, managed by Melia on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo Maritime. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 384 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
49 €
MLL Blue Bay Hotel

MLL Blue Bay Hotel

3.0 kautta 5.0 C/ Camino Vecinal de Genova-Sant Agusti, No. 30, Palma de Mallorca, Mallorca
MLL Blue Bay Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Mayorin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 112 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel Victoria Gran Meliá

Hotel Victoria Gran Meliá

5.0 kautta 5.0 Avenida Joan Miro 21, Palma de Mallorca, Mallorca
Hotel Victoria Gran Meliá on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Paseo Maritime on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1912 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 171 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
Fil Suites Turismo de Interior

Fil Suites Turismo de Interior

3.5 kautta 5.0 Carrer de la Ferreria 14, Palma de Mallorca, Illes Balears
Fil Suites Turismo de Interior on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza Mayor de Palma (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, concierge-palvelut ja kirjasto. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
116 €
Be Live Adults Only Marivent

Be Live Adults Only Marivent

4.0 kautta 5.0 Carrer Gavina, 9, Palma de Mallorca, Mallorca
Be Live Adults Only Marivent on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Mayorin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla 2 baaria, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 195 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
147 €
Boutique Hotel Posada Terra Santa

Boutique Hotel Posada Terra Santa

4.5 kautta 5.0 Calle Posada Terra Santa 5, Palma de Mallorca, Mallorca
Boutique Hotel Posada Terra Santa on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 26 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
100 €
Nixe Palace Hotel

Nixe Palace Hotel

5.0 kautta 5.0 Avenida Joan Miro 269, Palma de Mallorca, Mallorca
Nixe Palace Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Mayorin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1954 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 133 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Apuntadores 8

Apuntadores 8

2.0 kautta 5.0 Calle Apuntadors 8, Palma de Mallorca, Mallorca
Apuntadores 8 on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Seun katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostalissa on 29 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
103 €
Be Live Experience Costa Palma

Be Live Experience Costa Palma

4.0 kautta 5.0 Calle Guillen Díaz Playa, 2, Islas Baleares, Palma de Mallorca, Mallorca
Be Live Experience Costa Palma on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cala Mayorin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas, ravintola ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja Wi-Fi-yhteyden.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Palma de Mallorca

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Palma de Mallorca

Näytä kaikki

Kohteen Palma de Mallorca hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Palma de Mallorca? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten La Seun katedraali ja Bellverin linna. Voit valita 313 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Palma de Mallorca löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Palma de Mallorca, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Palma de Mallorca tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 18 lentokenttähotellia
 • 35 halpaa hotellia
 • 78 lapsiystävällistä hotellia
 • 30 luksushotellia
 • 21 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Palma de Mallorca


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Palma de Mallorca, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Palma de Mallorca niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • BQ Augusta Hotel
 • Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca
 • Hotel Born

Nämä kohteen Palma de Mallorca hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Isla Mallorca & Spa
 • INNSIDE by Meliá Palma Center
 • Catalonia Majorica Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Palma de Mallorca hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • INNSIDE by Meliá Palma Bosque
 • Hotel Joan Miró Museum
 • Palma Suites Hotel Residence

Kohteeseen Palma de Mallorca tutustuminen


Urbaani Palma de Mallorca on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Palma de Mallorca ja sen lähellä kuuluu:

 • La Seun katedraali
 • Bellverin linna
 • Plaza Mayor de Palma
 • Almacenes El Águila
 • Fundació Joan Miró
 • Fundación Juan March
 • Teatro Principal

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Palma de Mallorca, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Palma de Mallorca (PMI). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Palma de Mallorca?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Palma de Mallorca, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Palma de Mallorca, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja elokuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 18°C ja öisin 4°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 5 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 30°C päivisin ja 6°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 15°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26°C ja 5°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 9 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Palma de Mallorca on 20 cm.

Viimeksi varatut hotellit Palma de Mallorca

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.