Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit El Vendrell

Hae hinnat
Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Av. Sanatori, 1, Playa San Salvador, El Vendrell, Tarragona
Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 144 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
50 €
Camping Vendrell Platja

Camping Vendrell Platja

2.0 kautta 5.0 Av. del Sanatori s/n, El Vendrell, Tarragona
Camping Vendrell Platja on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 110 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
4R Gran Europe

4R Gran Europe

4.0 kautta 5.0 Avda. Palfuriana, 107-109, El Vendrell, Tarragona
4R Gran Europe on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Ramblas Vendrell

Ramblas Vendrell

4.0 kautta 5.0 46-50 Av. Riera De La Bisbal, El Vendrell
Ramblas Vendrell sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cellers Avgvstvs Forvm -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Nubahotel Coma-ruga

Nubahotel Coma-ruga

4.0 kautta 5.0 Avda Brisamar 44-50, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
Nubahotel Coma-ruga on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Ohtels San Salvador

Ohtels San Salvador

3.0 kautta 5.0 Carrer del Llobregat, 11, El Vendrell, Tarragona
Ohtels San Salvador on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 155 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Pierre & Vacances Comarruga

Pierre & Vacances Comarruga

3.5 kautta 5.0 Avinguda Palfuriana 123, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
Pierre & Vacances Comarruga on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 71 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
50 €
Hotel Comarruga Platja

Hotel Comarruga Platja

3.0 kautta 5.0 Avenida Palfuriana, 115, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
Hotel Comarruga Platja on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
125 €
Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

4.0 kautta 5.0 Avda. Balneari 4-6, Coma-Ruga, El Vendrell, Tarragona
Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 119 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Villa Arc Iris

Villa Arc Iris

4.0 kautta 5.0 Carrer Arc De Sant Marti 34, El Vendrell
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Apartament Sant Joan

Apartament Sant Joan

3.0 kautta 5.0 Ps Maritim St.Joan De Deu 96, 1-2, El Vendrell, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Chalet Romani - R92

Chalet Romani - R92

3.5 kautta 5.0 Calle Cosme i Damia, 22, El Vendrell, Tarragona
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Kaunis Huvila, Uima-allas, Tenniskenttä, Koripallokenttä, Puutarha, Merinäköala, Lähellä Rantoja

Kaunis Huvila, Uima-allas, Tenniskenttä, Koripallokenttä, Puutarha, Merinäköala, Lähellä Rantoja

Carrer Molí Baix, El Vendrell, Katalonia
Tämä loma-asunto on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Platja del Francàs. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkotenniskenttä ja pelihalli/-huone. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Ferran-huoneisto - Tyyli ja Muotoilu Coma-rugan Keskustassa

Ferran-huoneisto - Tyyli ja Muotoilu Coma-rugan Keskustassa

8 Carrer Santiago Rusiñol, El Vendrell, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta.
Hae hinnat
Villa Masia Blanca

Villa Masia Blanca

3.5 kautta 5.0 Carer Merce Rodoreda 10, El Vendrell
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Parhaat luksushotellit El Vendrell

Näytä kaikki

Kohteen El Vendrell hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen El Vendrell? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 53 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa El Vendrell löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa El Vendrell


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa El Vendrell, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa El Vendrell niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga
 • Hotel Natura Park
 • Evenia Platja Mar

Nämä kohteen El Vendrell hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa
 • Great Villa Private Pool ja Private Garden 3000 M2 800 Metrin Päässä Merestä
 • Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa El Vendrell pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Nubahotel Coma-ruga
 • Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga
 • Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

Kohteeseen El Vendrell tutustuminen


Kompakti El Vendrell on tunnettu rannoistaan ja kylpylöistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa El Vendrell ja sen lähellä kuuluu:

 • Cellers Avgvstvs Forvm -viinitila
 • Golf El Vendrell Pitch & Putt
 • Pau Casalsin museo
 • El Vendrellin ranta
 • Playa De Coma-rugan ranta
 • Tarragonan katedraali
 • Tarragonan arkeologinen museo

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen El Vendrell, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Reus (REU). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa El Vendrell?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen El Vendrell, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa El Vendrell, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Elokuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas huhtikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 3 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26°C päivisin ja 10°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 17°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24°C ja 6°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 6 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa El Vendrell on 18 cm.

Viimeksi varatut hotellit El Vendrell

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.