Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Salou

200 €
PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Avda Alcalde De Pere Molas s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi PortAventura World -teemapuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 502 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
Hae hinnat
PortAventura Hotel Roulette - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Roulette - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Av. Alcalde Pere Molas, s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Roulette - Theme Park Tickets Included on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 500 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Hotel Regente Aragon

Hotel Regente Aragon

4.0 kautta 5.0 C/ Levante, 5, Salou, Tarragona
Hotel Regente Aragon on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
210 €
PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Rambla Del Parc s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 501 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
PortAventura Hotel Caribe - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Caribe - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Rambla del Parc, s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Caribe - Theme Park Tickets Included on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 497 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Hotel PortAventura - Theme Park Tickets Included

Hotel PortAventura - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Avda Alcalde Pere Molas,km 2, Salou, Tarragona
Hotel PortAventura - Theme Park Tickets Included on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja PortAventura World -teemapuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Magnolia Hotel Salou - Adults Only

Magnolia Hotel Salou - Adults Only

4.0 kautta 5.0 C/ Madrid 8, Salou, Tarragona
Magnolia Hotel Salou - Adults Only on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
66 €
Ona Jardines Paraisol

Ona Jardines Paraisol

2.0 kautta 5.0 Carrer Ciudad de Reus, 19 , Bajo, Salou, Tarragona
Ona Jardines Paraisol on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Saloun Auditori-teatteri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 56 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Inter2 Salou

Inter2 Salou

2.5 kautta 5.0 C/ Vendrell, 12, Salou, Tarragona
Inter2 Salou on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Capellansin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ulkouima-allasta, 3 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 180 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Hotel Oasis Park

Hotel Oasis Park

4.0 kautta 5.0 Avda. Carles Buigues, 46-48, Salou, Tarragona
Hotel Oasis Park on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Llevantin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 390 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Halvat meno-paluu lennot Salou

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Salou

Katso kaikki kohteen Salou vuokra-autot

Salou – Matkat

Uuteen kaupunkiin tutustuminen on aina ikimuistoinen kokemus. Miksi et ottaisi itse selvää, miksi matkat kohteeseen Salou ovat niin suosittuja?

Salou – Lennot ja hotelli

Salou haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja seurueesi tarjouslennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Ilahdut varmasti jopa 7.7%^:n säästöistä, jos hankit sekä lentoliput että hotellit kauttamme.

Tutustu yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja rentoudu rauhassa, suuntasitpa sitten minne tahansa.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Mitä siis vielä mietit?

Viimeinkin on tullut aika toteuttaa matkaunelmasi. Suuntasitpa sitten arkea pakoon vuorille tai tropiikin helteisiin, me autamme sinua pitämään sisäisen seikkailijasi tyytyväisenä.

Varausehtoja sovelletaan.

Salou – Matkat

Kaupungin asukasluku on 27 000 henkilöä.

Matkaamalla siitä 410 km länteen pääset koko maan pääkaupunkiin (Madrid). Jos sen sijaan seikkailet 6 km länteen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Cambrils.

Etsitkö tekemistä koko perheelle? PortAventuran huvipuisto, Aquópolis Costa Dorada ja Ferrari Land ovat hauskoja retkikohteita, joita lapset rakastavat ja joissa myös vanhemmat viihtyvät.

Tutkijoiden mukaan puiston vehreydessä vietetty aika on loistava tapa lisätä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tutkimustuloksia ei kannata kyseenalaistaa, joten varmista, että suuntanasi on Kaupunginpuisto.

Ota suunnaksi Playa de Llevantin ranta tai Ponentan ranta ja anna suolaisen meri-ilman sekä lintujen äänten puhdistaa mielesi. Voit halutessasi myös tehdä rauhallisen kävelyretken rantaviivaa pitkin kohteissa Capellansin ranta ja Playa Cala Font

Jos olet lähes fanaattisesti kiinnostunut historiasta, Fuente Luminosa ja Barenysin roomalainen kylä ovat mielenkiintoisia paikkoja kierrellä ja katsella.

Jatkuva kiertäminen nähtävyydeltä toiselle saattaa joskus tuntua väsyttävältä. Silloin kannattaa varata liput ikimuistoiseen esitykseen. Teatro Auditorio de Salou tarjoaa tilaisuuden ottaa rennosti ja nauttia tasokkaasta viihteestä täysin siemauksin.

Jos haluaisit pelata golfia, pakkaa mailat mukaan lomalle ja ota kavereiden kanssa suunnaksi PortAventuran golfkenttä tai Lumine Mediterránea Beach Club & Golf Community.

Salou – Hotellit

Varaa ihanteellinen majoitus vaivattomasti. Valittavanasi on yli 145 ebookersin matkaoppaan tarjoamaa majoitusliikettä, joten valinnanvaraa kyllä riittää.

Jos olet sitä mieltä, että kulutat lomallasi rahaa mieluummin uusiin elämyksiin kuin majoituskustannuksiin, Rentalmar Arquus Park ja Aparthotel Almonsa Platja ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Haluaisitko mieluummin viettää lomasi keskellä luksusta? Ihanat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä PortAventura Hotel El Paso - Theme Park Tickets Included tai Hotel PortAventura - Theme Park Tickets Included.

Löydä halvat matkat kohteeseen Salou

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Salou. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Salou lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Salou?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Salou maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Salou itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Salou ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Salou matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Salou löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Salou?

Kohteen Salou suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Salou halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Salou

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Salou

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.