Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lloret de Mar – Matkat

Oletko sinäkin yksi niistä matkailijoista, jotka tahtovat ennen muuta irtautua tutuista kuvioista ja nauttia täysillä uuden kohteen tunnelmista? Kohteen Lloret de Mar matkat sopivat juuri sinulle.

Lloret de Mar – Lennot ja hotelli

Lloret de Mar odottaa sinua. Kun olet valmis vastaamaan sen kutsuun, ebookers-tiimi on valmiina viemään sinut tarjouslennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Haluatko matkallesi vähän enemmän käyttörahaa? Säästät enimmillään jopa 9.6%^, kun varaat lennot ja majoituksen yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Unelmaloman toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin helppoa, koska kaikki tarvitsemasi on aivan kättesi ulottuvilla. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kattavan valikoiman ansiosta pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä heti, kun niin haluat.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: jos löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi ja hyvitämme sinulle hintojen välisen erotuksen.

Älä enää mieti, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukaisten paikkojen kutsuun. Kaupungin sykettä ja rentoja rantalomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Lloret de Mar – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen kuuluu erottamattomasti matkailuun. Tällä alueella on noin 39 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden hieromiseen paikallisten kanssa on runsaasti.

Se sijaitsee noin 570 km itään valtion pääkaupungista, joka on Madrid, ja 5 km koilliseen lähikaupungista (Blanes).

Aina välillä, kun takapenkillä on rauhallista ja hiljaista, nuoriso on loistavaa matkaseuraa. Water World (huvipuisto) on hyvä paikka viettää hauska seikkailupäivä lasten kanssa.

Tutkijoiden mukaan retki puistoon on hyvä tapa lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tieteelle ei kannata väittää vastaan, joten varmista, että suuntanasi on Jardins de Santa Clotilde (puutarha).

Jos kuulet aaltojen kutsun, laita vain aurinkolasit päähän ja ota suunnaksesi Lloret de Marin uimaranta tai Playa Santa Cristina (ranta). Voit halutessasi myös lähteä rauhalliselle kävelyretkelle rantaviivaa pitkin kohteissa Sa Caleta -ranta ja Cala Boadella Beach (ranta)

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut suuri merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat kuulla lisää seudun merenkulun historiasta, ota suunnaksi Museu del Mar.

Puig de Castellet ja Can Comadran tarjoavat parhaan mahdollisen tilaisuuden kurkistaa tämän seudun menneisiin aikoihin. Suurimmat historian ystävät haluavat nähdä varmasti molemmat.

Jos sinua kiinnostaa kuninkaallisten elämä, Sant Joanin linna on juuri oikea vierailukohde sinulle. Myös Castell de Sant Joan on yhtä vaikuttava, ja se on aivan kuin sadusta.

Vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista, Església de Sant Romà ja Ermita Santa Cristina ovat sopivia paikkoja rauhallisesta ilmapiiristä nauttimiseen.

Pitch and Putt Papalus Golf Club (golfkeskus) on paikka, jonka väylillä voit purkaa stressiä, kuntoilla ja samalla nauttia elämästäsi vaikka koko päivän.

Lloret de Mar – Hotellit

Oikean majoituksen löytäminen näin runsaasta majoitusvalikoimasta on äärimmäisen helppoa. Tällä hetkellä ebookersin sivustolla valittavanasi on yli 165 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Lloret de Mar vaihtelevat perustason huoneista loisteliaisiin huoneisiin, jotka tarjoavat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Jos haet yöpymispaikkaa, joka ei rasita luottokorttiasi liikaa, hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi URH Apartaments Gales osoitteessa C/ Nou, 33 ja Hotel Diana osoitteessa Plaza de España, 6. Jos kuitenkin olet matkailija, joka haluaa nauttia elämästään lomapäivien aikana, Alva Park Costa Brava tai Rigat Park & Spa Hotel saattaa olla sinulle paras vaihtoehto.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Lloret de Mar

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Lloret de Mar

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lloret de Mar

Näytä kaikki 975 majoitusliikettä kohteessa Lloret de Mar
Hotel Marsol

Hotel Marsol

Passeig Jacint Verdaguer, 7, Lloret de Mar, Girona
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (13 arvostelua)

  Hotel Marsol on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lloret de Marin uimaranta. ...

  Hotel Marsol63 €

  Hotel Marsol63 €
  Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*

  Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*

  Constanti Ribalaigua 7, Lloret de Mar, Girona
   4.0 kautta 5.0
    
    
   2,8/5 (4 arvostelua)

   Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4* on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*44 €

   Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort 4*44 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.