Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Reus

188 €
Mas La Boella

Mas La Boella

4.5 kautta 5.0 Autovia Tarragona Reus Km 12, Tarragona, Tarragona
Mas La Boella on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
70 €
Brea's Hotel

Brea's Hotel

4.0 kautta 5.0 Avenida de Tarragona, km.1, Reus, Tarragona
Brea's Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Museu Salvador Vilaseca on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
140 €
PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included

4.0 kautta 5.0 Avda Alcalde De Pere Molas s/n, Salou, Tarragona
PortAventura Hotel Gold River - Theme Park Tickets Included on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi PortAventura World -teemapuisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 502 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
Hae hinnat
Salou Mansion Ibiza I Jopa 20 Henkilöä Yksityinen Allas

Salou Mansion Ibiza I Jopa 20 Henkilöä Yksityinen Allas

Riera de l´abeurada 31, Reus, Katalonia
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museu Salvador Vilaseca. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pelihallin/-huoneen. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
819 €
VillaMarina Home Salou

VillaMarina Home Salou

3.5 kautta 5.0 Rubio I Bellver, 7, Reus, Tarragona
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Salou Villa Marina 20 Henkilöä, Uima-allas

Salou Villa Marina 20 Henkilöä, Uima-allas

Calle, Rubio i Bellver , 7, Reus, Katalonia
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta PortAventura World -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla pelihalli/-huone. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Quality Reus

Hotel Quality Reus

3.0 kautta 5.0 Carretera Salou 129, Reus, Tarragona
Hotel Quality Reus on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille satelliittikanavat ja tallelokerot.
69 €
NH Ciutat de Reus

NH Ciutat de Reus

4.0 kautta 5.0 Avinguda Maria Fortuny, 85, Reus, Tarragona
NH Ciutat de Reus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Salvador Vilaseca. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Ylellinen Colonial Villa. Yksityinen Uima-allas, Puutarha, Tenniskentt��. Ilmainen Wifi

Ylellinen Colonial Villa. Yksityinen Uima-allas, Puutarha, Tenniskentt��. Ilmainen Wifi

Camino del darrera del Mas d'en Gil, 115, Vila-Seca, Katalonia
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta José Carrerasin auditorio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
59 €
Hotel Reus Park

Hotel Reus Park

3.0 kautta 5.0 Jaume Vidal I Alcover 7, Reus, Tarragona
Hotel Reus Park on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 110 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hostal Oklahoma

Hostal Oklahoma

2.5 kautta 5.0 Passage Urpí, 5, Reus
Hostal Oklahoma sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museu Salvador Vilaseca. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
InmoBooking Reus, céntrico y Reformado

InmoBooking Reus, céntrico y Reformado

3.5 kautta 5.0 Carrer del Roser 120, Reus, Tarragona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Salvador Vilaseca.
Hae hinnat
Inmobooking Roser Apartments, Céntrico y Reformado

Inmobooking Roser Apartments, Céntrico y Reformado

Roser, Reus, Katalonia
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museu Salvador Vilaseca. Majoitusliikkeessä on saatavilla vesipuisto ja ulkotenniskenttä. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
58 €
Hotel Centre Reus

Hotel Centre Reus

3.5 kautta 5.0 C/ Hospital, 6-8, Reus
Hotel Centre Reus on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa Navàs. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Mercure Atenea Aventura

Mercure Atenea Aventura

4.0 kautta 5.0 Avda Ramon D'Olzina 52, Vila-Seca, Tarragona
Mercure Atenea Aventura on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta José Carrerasin auditorio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 94 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Reus

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Reus läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Reus edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Reus voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Reus, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Reus läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Reus ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Reus ajoissa

Tarjoukset lentokentän Reus hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Reus hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Reus ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Reus hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Reus hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.