Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Varsova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Varsova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi WAW
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 110 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 20 minuuttia

Lennot Helsingistä Varsovaan

Puolan pääkaupunki, noin 2 miljoonan asukkaan Varsova, on yllätyksiä täynnä oleva tunnelmallinen matkakohde. Kaupungilla on varsin pitkä ja polveileva historia, ja se tarjoaa matkaajalle mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisen kauniista kaupunkiarkkitehtuurista. Vierailun arvoisia alueita ovat esimerkiksi Varsovan historiallinen keskusta eli Vanhakaupunki (Stare miasto), joka on Unescon maailmanperintökohde. Se tuhoutui osittain toisessa maailmansodassa mutta rakennettiin sodan päätyttyä uudelleen. Vanhankaupungin pohjoispuolella on Uusikaupunki eli Nowe Miasto, joka perustettiin todellisuudessa jo 1400-luvulla. Lisäksi kaupungin uudesta liikekeskustasta löytyy suuri määrä pilvenpiirtäjiä. Kaupunkialueen rakennukset edustavatkin käytännössä Euroopan kaikkia arkkitehtonisia tyylisuuntia ja historiallisia ajanjaksoja. Varsova on todellinen metropoli, koska se on Euroopan seitsemänneksi suurin kaupunki. Historialliseen ympäristöön sulautuu saumattomasti moderni ja vilkas keskieurooppalainen kaupunkikulttuuri. Frédéric Chopinin kotikaupunki Varsova onkin harvinaisen monipuolinen matkakohde, ja sieltä löytyy kiinnostavaa nähtävää ja tekemistä aivan kaikille: olipa kiinnostuksen kohteesi shoppailu, urheilu, kulttuuri, yöelämä tai itsesi hemmottelu kylpylässä, voit olla varma ettet tule ikävystymään Varsovassa!

Halvat lennot Helsingistä Varsovaan

Varsovaan on helppoa löytää halpoja lentoja, koska tarjontaa on reilusti. Kannattaa kuitenkin alkaa etsiä lippuja viimeistään kuukautta ennen lähtöä, koska sitten liput kallistuvat ja niitä voi olla vaikea löytää. Kaikkein kätevimmät lennot tarjoaa Finnair, joka lentää Varsovaan suoraan Helsingistä. Suora lento kestää alle kaksi tuntia, joten Varsova on loistava lomakohde myös lyhyitä viikonloppupyrähdyksiä varten! Suorien lentojen lisäksi tarjolla on erilaisia välilaskullisia vaihtoehtoja, jotka ovat aina jonkin verran pidempiä (näppärimmillään koko lennon kesto on noin 3,5–6 tuntia). Välilaskullisia lentoja järjestävät esimerkiksi Air Berlin, airBaltic, Ukraine International, Lufthansa ja KLM, vain muutamia mainitaksemme. Kannattaakin vierailla ebookersin sivulla ja vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja, jotta voit varmistaa itsellesi kaikkein halvimmat lennot Helsingistä Varsovaan. Hyviä tarjouksia nimittäin löytyy usein! Lentolippujen hinnat ovat edullisimmillaan ehkä syyskaudella, vaikka Varsova on monien muiden kaupunkikohteiden tapaan suosittu ympäri vuoden. Kiireisimmät ja siten myös kalleimmat ajat ovat suomalaisten kannalta yleensä joululoma ja kesäloma. Jos haluat suunnitella matkasi säiden mukaan, Varsovassa on lämpimintä kesäkuun ja elokuun välisenä aikana (keskilämpötila noin 18 astetta). Jos haluat päästä kiertelemään kaupungissa ilman runsaita sateita, matkaan kannattaa lähteä alkuvuodesta tai keväällä, jolloin kokonaissademäärä on muuta vuotta vähäisempi.

Matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on helppo saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Jos päätät matkustaa omalla autolla, voi olla hyvä idea varata parkkipaikka etukäteen kentän verkkosivuilta (varaus on tehtävä vähintään vuorokautta ennen pysäköinnin alkua). Jos lähdet matkaan pääkaupunkiseudulta, kentälle kannattaa tulla junalla tai bussilla. Kehärata yhdistää lentokentän Helsingin keskustaan, ja junia kulkee päivällä jopa 10 minuutin välein. Matka-aika Tikkurilan tai Myyrmäen kautta kentälle on noin 30 minuuttia. Keskustasta pääsee lentokentälle myös Finnair City Busilla tai seutulinjabussilla numero 615, jolloin matka kentälle kestää noin 40 minuuttia.

Varsovan lentokentät

Kun etsit sopivaa lentoa Helsingistä Varsovaan, muista, että Varsovassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää: Warsaw Chopin Airport, jonka IATA-koodi on WAW, ja Warsaw Modlin Airport, jonka IATA-koodi on WMI. Chopinin päälentoasema (puolaksi Lotnisko Chopina) sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Varsovan keskustasta, ja sieltä pääsee kaikkialle kaupunkiin kellon ympäri erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta. Chopinin lentoasemalla on oma rautatieasemansa, jolta lähtee jatkuvasti paikallisjunia eri puolille Varsovaa. Kaupungin eri osiin pääsee kätevästi myös bussikyydillä, ja bussit kulkevat asemalta keskustaan niin päivällä kuin yöllä. Julkista liikennettä kannattaa käyttää, koska liput ovat halpoja. Lentokentän englanninkielisiltä sivuilta löytyy tietoa kaikista käytettävissä olevista julkisen liikenteen palveluista. Jos ei silti jaksa pitää silmällä aikatauluja tai etsiä oikeita asemia, lentokentältä pääsee pois kohtuuhintaan myös taksilla. On kuitenkin muistettava, että turistin tulee valita vain viranomaisten suosittelemia virallisia taksiyhtiöitä, jotka ovat luotettavia eivätkä veloita kyydistä liikaa. Suomalaisiin takseihin verrattuna taksikyydit maksavat Varsovassa vähän, joten aivan tavallisella budjettilomallakin voi hyvillä mielin ottaa taksin majoituspaikkaan. Varsovan toissijainen lentokenttä, vuonna 2012 avattu Modlinin kenttä on huomattavasti Chopinin kenttää pienempi, ja se sijaitsee 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Käytännössä lentokentälle lentää vain RyanAir. Kentältä pääsee suoraan Varsovan keskustaan ainoastaan ModlinBus-yhtiön busseilla. Matka kestää noin 40 minuuttia, ja aikataulut on sovitettu RyanAirin lentojen lähtö- ja tuloaikoihin. Liput ovat halpoja, ja ne voi ostaa verkosta, lentokentältä tai suoraan bussista. Modlinin lentokentältä voi myös ottaa lentokenttäbussin Modlinin juna-asemalle, josta on useita junayhteyksiä Varsovaan.

Vaikuttava Varsova

Varsovassa kelloa pitää siirtää vain tunti taaksepäin – lyhyen lennon jälkeen et siis joudu edes aikaeron vaivaamaksi! Varsovan-loma on nopea tapa vaihtaa maisemaa ja tutustua kiehtovaan eurooppalaiseen kaupunkikulttuuriin erilaisista aktiviteeteista, mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja laajasta tapahtumatarjonnasta nauttien. Varsovan metropolialue on laaja, ja siitä on tullut suosittu kohde hyvin monenlaisten matkailijoiden parissa. Korkealaatuinen paikallisliikenne tekee liikkumisesta helppoa pienelläkin budjetilla. Miksi sinäkin et lähtisi seikkailemaan? Etsi halvat lennot Helsingistä Varsovaan ja nauti tämän kiehtovan kaupungin tunnelmasta!

Lennot Helsinki – Varsova

Onko kohteiden Helsinki ja Varsova välillä suoria lentoja?

Kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Varsova (WAW-Frédéric Chopin) välillä on yksinkertaista lentää suoraan. Voit valita lentosi 1 lentoyhtiöltä, joihin kuuluu Finnair. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on monien matkustajien suosima lentoyhtiö.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Varsova välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Varsova välinen etäisyys on 940 km, johon menee lentäen keskimäärin 2 tuntia ja 20 minuuttia. Varaamalla suoran lennon voit taata, että matkasi alkaa stressittömästi.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Varsova välisille lennoille?

Oletko lentämässä kohteiden Helsinki ja Varsova välillä? Nämä ovat useimmin liikennöidyt tällä välillä:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Varsova (WAW-Frédéric Chopin): 37 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Modlin (WMI-Warsaw-Modlin Mazovia): 4 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Varsova välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Varsova välillä, sinulla on muutama lentoyhtiö, joista valita. Joka kuukausi 30 lentoa operoiva Finnair on monien paljon matkustavien valinta. Toinen suosittu yhtiö, joka lentää 15 lentoa kohteiden Helsinki ja Varsova välillä kuukaudessa, on SAS. Vertaile lippuhintoja, varaa paikkasi ja pakkaa matkatavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Varsova välillä on?

Reitillä Helsinki – Varsova operoidaan keskimäärin 5 lentoa päivässä. Seuraavan loman suunnittelu on siis todella helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: WAW su
27.9
ma
28.9
ti
29.9
ke
30.9
to
1.10
pe
2.10
la
3.10
Välilaskut
AY 1143 08:20 am 09:40 am - Tarkista hinta - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
AY 1145 06:15 pm 07:35 pm - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Varsova

Näytä kaikki 2 090 majoitusliikettä kohteessa Varsova
59 €
Residence St. Andrew's Palace

Residence St. Andrew's Palace

4.0 kautta 5.0 ul. Chmielna 30, Varsova, Masovia
Residence St. Andrew's Palace on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1904 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
145 €
Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw

5.0 kautta 5.0 Krakowskie Przedmiescie 42-44, Varsova, Masovia
Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varsovan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 206 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
48 €
Courtyard by Marriott Warsaw Airport

Courtyard by Marriott Warsaw Airport

4.0 kautta 5.0 Zwirki I Wigury 1J, Varsova, Masovia
Courtyard by Marriott Warsaw Airport on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Varsovan kapinamuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 241 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.