Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Varsova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Varsova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi WAW
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 129 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 41 minuuttia

Lennot Helsingistä Varsovaan

Puolan pääkaupunki, noin 2 miljoonan asukkaan Varsova, on yllätyksiä täynnä oleva tunnelmallinen matkakohde. Kaupungilla on varsin pitkä ja polveileva historia, ja se tarjoaa matkaajalle mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisen kauniista kaupunkiarkkitehtuurista. Vierailun arvoisia alueita ovat esimerkiksi Varsovan historiallinen keskusta eli Vanhakaupunki (Stare miasto), joka on Unescon maailmanperintökohde. Se tuhoutui osittain toisessa maailmansodassa mutta rakennettiin sodan päätyttyä uudelleen. Vanhankaupungin pohjoispuolella on Uusikaupunki eli Nowe Miasto, joka perustettiin todellisuudessa jo 1400-luvulla. Lisäksi kaupungin uudesta liikekeskustasta löytyy suuri määrä pilvenpiirtäjiä. Kaupunkialueen rakennukset edustavatkin käytännössä Euroopan kaikkia arkkitehtonisia tyylisuuntia ja historiallisia ajanjaksoja. Varsova on todellinen metropoli, koska se on Euroopan seitsemänneksi suurin kaupunki. Historialliseen ympäristöön sulautuu saumattomasti moderni ja vilkas keskieurooppalainen kaupunkikulttuuri. Frédéric Chopinin kotikaupunki Varsova onkin harvinaisen monipuolinen matkakohde, ja sieltä löytyy kiinnostavaa nähtävää ja tekemistä aivan kaikille: olipa kiinnostuksen kohteesi shoppailu, urheilu, kulttuuri, yöelämä tai itsesi hemmottelu kylpylässä, voit olla varma ettet tule ikävystymään Varsovassa!

Halvat lennot Helsingistä Varsovaan

Varsovaan on helppoa löytää halpoja lentoja, koska tarjontaa on reilusti. Kannattaa kuitenkin alkaa etsiä lippuja viimeistään kuukautta ennen lähtöä, koska sitten liput kallistuvat ja niitä voi olla vaikea löytää. Kaikkein kätevimmät lennot tarjoaa Finnair, joka lentää Varsovaan suoraan Helsingistä. Suora lento kestää alle kaksi tuntia, joten Varsova on loistava lomakohde myös lyhyitä viikonloppupyrähdyksiä varten! Suorien lentojen lisäksi tarjolla on erilaisia välilaskullisia vaihtoehtoja, jotka ovat aina jonkin verran pidempiä (näppärimmillään koko lennon kesto on noin 3,5–6 tuntia). Välilaskullisia lentoja järjestävät esimerkiksi Air Berlin, airBaltic, Ukraine International, Lufthansa ja KLM, vain muutamia mainitaksemme. Kannattaakin vierailla ebookersin sivulla ja vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja, jotta voit varmistaa itsellesi kaikkein halvimmat lennot Helsingistä Varsovaan. Hyviä tarjouksia nimittäin löytyy usein! Lentolippujen hinnat ovat edullisimmillaan ehkä syyskaudella, vaikka Varsova on monien muiden kaupunkikohteiden tapaan suosittu ympäri vuoden. Kiireisimmät ja siten myös kalleimmat ajat ovat suomalaisten kannalta yleensä joululoma ja kesäloma. Jos haluat suunnitella matkasi säiden mukaan, Varsovassa on lämpimintä kesäkuun ja elokuun välisenä aikana (keskilämpötila noin 18 astetta). Jos haluat päästä kiertelemään kaupungissa ilman runsaita sateita, matkaan kannattaa lähteä alkuvuodesta tai keväällä, jolloin kokonaissademäärä on muuta vuotta vähäisempi.

Matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne on helppo saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Jos päätät matkustaa omalla autolla, voi olla hyvä idea varata parkkipaikka etukäteen kentän verkkosivuilta (varaus on tehtävä vähintään vuorokautta ennen pysäköinnin alkua). Jos lähdet matkaan pääkaupunkiseudulta, kentälle kannattaa tulla junalla tai bussilla. Kehärata yhdistää lentokentän Helsingin keskustaan, ja junia kulkee päivällä jopa 10 minuutin välein. Matka-aika Tikkurilan tai Myyrmäen kautta kentälle on noin 30 minuuttia. Keskustasta pääsee lentokentälle myös Finnair City Busilla tai seutulinjabussilla numero 615, jolloin matka kentälle kestää noin 40 minuuttia.

Varsovan lentokentät

Kun etsit sopivaa lentoa Helsingistä Varsovaan, muista, että Varsovassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää: Warsaw Chopin Airport, jonka IATA-koodi on WAW, ja Warsaw Modlin Airport, jonka IATA-koodi on WMI. Chopinin päälentoasema (puolaksi Lotnisko Chopina) sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Varsovan keskustasta, ja sieltä pääsee kaikkialle kaupunkiin kellon ympäri erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta. Chopinin lentoasemalla on oma rautatieasemansa, jolta lähtee jatkuvasti paikallisjunia eri puolille Varsovaa. Kaupungin eri osiin pääsee kätevästi myös bussikyydillä, ja bussit kulkevat asemalta keskustaan niin päivällä kuin yöllä. Julkista liikennettä kannattaa käyttää, koska liput ovat halpoja. Lentokentän englanninkielisiltä sivuilta löytyy tietoa kaikista käytettävissä olevista julkisen liikenteen palveluista. Jos ei silti jaksa pitää silmällä aikatauluja tai etsiä oikeita asemia, lentokentältä pääsee pois kohtuuhintaan myös taksilla. On kuitenkin muistettava, että turistin tulee valita vain viranomaisten suosittelemia virallisia taksiyhtiöitä, jotka ovat luotettavia eivätkä veloita kyydistä liikaa. Suomalaisiin takseihin verrattuna taksikyydit maksavat Varsovassa vähän, joten aivan tavallisella budjettilomallakin voi hyvillä mielin ottaa taksin majoituspaikkaan. Varsovan toissijainen lentokenttä, vuonna 2012 avattu Modlinin kenttä on huomattavasti Chopinin kenttää pienempi, ja se sijaitsee 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Käytännössä lentokentälle lentää vain RyanAir. Kentältä pääsee suoraan Varsovan keskustaan ainoastaan ModlinBus-yhtiön busseilla. Matka kestää noin 40 minuuttia, ja aikataulut on sovitettu RyanAirin lentojen lähtö- ja tuloaikoihin. Liput ovat halpoja, ja ne voi ostaa verkosta, lentokentältä tai suoraan bussista. Modlinin lentokentältä voi myös ottaa lentokenttäbussin Modlinin juna-asemalle, josta on useita junayhteyksiä Varsovaan.

Vaikuttava Varsova

Varsovassa kelloa pitää siirtää vain tunti taaksepäin – lyhyen lennon jälkeen et siis joudu edes aikaeron vaivaamaksi! Varsovan-loma on nopea tapa vaihtaa maisemaa ja tutustua kiehtovaan eurooppalaiseen kaupunkikulttuuriin erilaisista aktiviteeteista, mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja laajasta tapahtumatarjonnasta nauttien. Varsovan metropolialue on laaja, ja siitä on tullut suosittu kohde hyvin monenlaisten matkailijoiden parissa. Korkealaatuinen paikallisliikenne tekee liikkumisesta helppoa pienelläkin budjetilla. Miksi sinäkin et lähtisi seikkailemaan? Etsi halvat lennot Helsingistä Varsovaan ja nauti tämän kiehtovan kaupungin tunnelmasta!

Helsinki - Varsova Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Varsova?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Varsova on 129 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Varsova. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Varsova on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Varsova on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Varsova on tarjolla 190 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Varsova?

  reitillä Helsinki -- Varsova liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Varsova -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Varsova: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Frederic Chopin (WAW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Varsova.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Varsova?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Varsova hintaan 129 €! Reitillä Helsinki -- Varsova 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Varsova (WAW)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Air Baltic\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Varsova useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Varsova (WAW)\n * Finnair -- 99 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- WAW\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 31 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- WAW\n \n\n * Air Baltic -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- WAW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Varsova joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 99 lentoa reitillä Helsinki -- Varsova. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 190 lentoa kohteeseen Varsova (WAW).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Varsova?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Varsova kestää yleensä noin 1 tunti, 40 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 944,48 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 40 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Varsova?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Varsova (WAW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.35\n * Aikaisin saapumisaika: 08.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.50\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Varsova liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Varsova liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| LOT Polish Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Varsova?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: WAW ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
ma
2.3
ti
3.3
Välilaskut
AY 1141 07:35 am 08:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1143 11:35 am 12:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1145 05:50 pm 06:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Varsova

Näytä kaikki 2 177 majoitusliikettä kohteessa Varsova
47 €
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

4.0 kautta 5.0 ul. Marszalkowska 94/98, Varsova, Masovia
Novotel Warszawa Centrum on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 742 huonetta 31 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.
63 €
Polonia Palace Hotel

Polonia Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 Jerozolimskie Av. 45, Varsova, Masovia
Polonia Palace Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kulttuurin ja tieteen palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 206 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
56 €
Hampton by Hilton Warsaw City Centre

Hampton by Hilton Warsaw City Centre

3.0 kautta 5.0 Ul. Wspólna 72, Varsova, Masovia
Hampton by Hilton Warsaw City Centre on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Złote Tarasyn viihde- ja liikekeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 300 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.