Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat El Vendrell hotellit

Nubahotel Coma-ruga 58 €
Nubahotel Coma-ruga

Nubahotel Coma-ruga

Avda Brisamar 44-50, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nubahotel Coma-ruga on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa Hae hinnat
  Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

  Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

  Av. Sanatori, 1, Playa San Salvador, El Vendrell, Tarragona
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 143 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

   Camping Vendrell Platja Hae hinnat
   Camping Vendrell Platja

   Camping Vendrell Platja

   Av. del Sanatori s/n, El Vendrell, Tarragona
     
    1.5 kautta 5.0 Tähteä

    Camping Vendrell Platja on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 1,5 tähden huoneistohotellissa on 110 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

    Suuri Villa Yksityisen Poolin ja 3000 M2 -yksikön Puutarhalla 800 Metrin Päässä Merestä Hae hinnat
    Suuri Villa Yksityisen Poolin ja 3000 M2 -yksikön Puutarhalla 800 Metrin Päässä Merestä

    Suuri Villa Yksityisen Poolin ja 3000 M2 -yksikön Puutarhalla 800 Metrin Päässä Merestä

    Passeig Doctor Letamendi, 43, El Vendrell, Katalonia
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

     Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga 111 €
     Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

     Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

     Avda. Balneari 4-6, Coma-Ruga, El Vendrell, Tarragona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

      Hotel Comarruga Platja Hae hinnat
      Hotel Comarruga Platja

      Hotel Comarruga Platja

      Avenida Palfuriana, 115, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Comarruga Platja on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

       Natura Park Hae hinnat
       Natura Park

       Natura Park

       VILAFRANCA,8-10, El Vendrell, Katalonia
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Natura Park sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

        4R Gran Europe Hae hinnat
        4R Gran Europe

        4R Gran Europe

        Avda. Palfuriana, 107-109, El Vendrell, Tarragona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         4R Gran Europe on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

         Hotelli uima-altaalla – El Vendrell

         Vain harvan kotoa löytyy uima-allas. Lomalla tai työmatkalla se voi kuitenkin nousta arvoon arvaamattomaan – monestakin syystä. Sään ollessa kuuma ulkouima-altaan viileys virkistää, ja pakkasilla sisäallas mahdollistaa kuntoilun ja rentoutumisen viimalta suojassa. Lapsiperheille allas tarjoaa puolestaan mahdollisuuden kylpemiseen ja rentoon yhdessäoloon. Ja totuushan on, että lapsille allas on usein hotellin kovin vetonaula – paikka, jossa kuluisi vaikka koko päivä.

         Kohteen El Vendrell hotelleja uima-altaalla etsivä löytää ne helpoiten osoitteesta ebookers.fi. Matkakohteen ja -päivien ollessa selvillä hakutuloksista voi suodattaa vain uima-altaan tarjoavat hotellit ja keskittyä sen jälkeen muiden palveluiden vertailuun. Usein tämä viimeinen vaihe on kaikkein hankalin, sillä jos hotellissa on uima-allas, siellä on taatusti myös kattava valikoima muita mukavuuksia ja palveluita. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hotellia ei kannata etsiä ennen kuin tietää mitä haluaa. Suomessa uima-altaan tarjoavista hotelleista löytyy yleensä vähintään sauna, kuntosali ja ravintola; ulkomailla sen suojista voi löytyä aivan mitä vain.

         Kun olet rajannut haun yhdistelmään ”hotelli El Vendrell uima-allas”, tuloksia kannattaa rajata vielä lisää. Voit esimerkiksi rajoittaa haun vain tietyntyyppisiin, tietyn hintaluokan tai tietyllä alueella sijaitseviin majoitusliikkeisiin. Tai sitten voit ottaa tarkasteluun vain sellaiset vaihtoehdot, joista löytyy uima-altaan lisäksi jokin tietty mukavuus tai palvelu, kuten esimerkiksi keittiö tai ilmastointi. Tuloksia rajataan ruudun vasemmassa laidassa olevien merkintäruutujen avulla. Mitä enemmän niitä merkitset, sitä lyhyemmäksi hotellien lista kutistuu. Ja tietyillä yhdistelmillä tuloksia ei saa laisinkaan – esimerkiksi yhden tähden hotellit uima-altaalla ovat melkoinen harvinaisuus. Hakutuloksia vertaillessa kannattaa tosin huomata myös se, että hakua rajaaviin palveluihin ja mukavuuksiin sisältyy vain osa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tämän vuoksi kannattaa perehtyä myös kunkin hotellin tarkempiin tietoihin. Niistä löydät myös kuvia hotellin huoneista ja yhteisistä tiloista.

         Kun olet löytänyt haluamasi kohteen El Vendrell hotellin uima-altaalla, huoneen varaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Usein samalle huoneelle voi olla tarjolla useita eri hintoja. Halvimpaan hintaan ei yleensä sisälly peruutusoikeutta, kalleimpaan voi puolestaan sisältyä sen lisäksi myös esimerkiksi aamiainen tai jopa täysihoito.

         Viimeisimmät El Vendrell hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.