Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat El Vendrell hotellit

Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga 100 €
Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Avda. Balneari 4-6, Coma-Ruga, El Vendrell, Tarragona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

  Natura Park Hae hinnat
  Natura Park

  Natura Park

  VILAFRANCA,8-10, El Vendrell, Katalonia
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natura Park sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 225 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

   Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa Hae hinnat
   Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

   Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

   Av. Sanatori, 1, Playa San Salvador, El Vendrell, Tarragona
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 143 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

    Nubahotel Coma-ruga 55 €
    Nubahotel Coma-ruga

    Nubahotel Coma-ruga

    Avda Brisamar 44-50, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nubahotel Coma-ruga on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

     4R Gran Europe Hae hinnat
     4R Gran Europe

     4R Gran Europe

     Avda. Palfuriana, 107-109, El Vendrell, Tarragona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      4R Gran Europe on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

      Kokoushotellit – El Vendrell

      Kuten nimi kertoo, nämä hotellit tarjoavat täydelliset puitteet kaikenlaiseen kokoustamiseen. Tarjolla on kattava määrä huoneita sekä hyvin varustetut kokoustilat, joissa tekniikka pelaa, ja voitte keskittyä olennaiseen. Ja kun kaikki on paketissa, voitte nauttia porukalla hotellin ravintola- ja muista palveluista. Varaa kohteen El Vendrell kokous- ja liikemieshotelli jo nyt, ja varmista, että tällä kerralla kaikki sujuu paremmin kuin hyvin!

      Jo yksin logistisista syistä kokoukset, konferenssit ja liiketapaamiset kannattaa usein järjestää hotellissa. Sitä varatessa on kuitenkin syytä olla tarkkana – huono valinta voi tulla kalliiksi. Helpoimmin varmistat, että kaikki sujuu valitsemalla kokouspaikaksi kohteen El Vendrell kokoushotellin. Näistä hotelleista löytyy takuuvarmasti kaikki kokousväen tarvitsemat mukavuudet ja palvelut. Koska hotellien henkilökunta on lisäksi tottunut palvelemaan nimenomaan yritysasiakkaita, palvelu pelaa hyvin sekä ennen kokousta, sen aikana että kokouksen jälkeen. Lisäksi hotellien tilat ja huoneet on suunniteltu täyttämään myös yksittäisten businessasiakkaiden tarpeet.

      Jos suunnittelet tavanomaista suurempaa kokoustapahtumaa, harkintaan kannattaa ottaa myös kohteen El Vendrell konferenssihotellit. Ne tarjoavat kaikkein suurimmat tilat, joihin voi parhaassa tapauksessa mahtua jopa satamäärin vieraita. Itse kokoustilojen lisäksi näissä hotelleissa on yleensä myös poikkeuksellisen paljon huoneita, ja niiden täyttyessä lisää löytyy lähes aina läheltä. Suurta konferenssitapahtumaa varten huonevaraukset kannattaa kuitenkin aina tehtävä hyvissä ajoin etukäteen.

      Hyvin varusteltujen kokoustilojen lisäksi businesshotellista tulisi löytyä myös ainakin täyden palvelun ravintola, business center sekä sauna ja/tai uima-allas. Itse kokoustamiseen näitä tiloja ei tosin nykyisin enää juuri käytetä, mutta hotellissa yöpyville kokousvieraille ne ovat edelleen tarpeen. Mikäli osa kokousvieraista saapuu paikan päälle lentäen, hotelli kannattaa yleensä varata läheltä lentokenttää, sillä tämä helpottaa järjestelyjä ja vähentää usein myös kokouksesta aiheutuvia kuluja. Jos taas kaikki saapuvat paikan päälle verrattain läheltä, kokoushotellin voi hyvin valita myös jostakin kauempaa. Näin etenkin, jos kyseessä on jonkinlainen aivoriihi – niissä ei häiriötekijöitä kaivata. Ovat tarpeesi sitten mitkä tahansa, parhaan kattauksen kohteen El Vendrell kokoushotelleja löydät sivustomme hakukoneella. Tapahtumaa suunnitellessa kannattaa huomioida myös sivustomme huippuedulliset lento+hotelli-paketit. Niissä lennot ja majoitus myydään aina erikseen ostettuja vaihtoehtoja edullisemmin.

      Viimeisimmät El Vendrell hotelliarvostelut

      *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.