Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Calafell

41 €
Hostal Lleida

Hostal Lleida

2.0 kautta 5.0 Carretera de Barcelona 68, Calafell, Tarragona
Hostal Lleida sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä allasbaarin ja kahvilan. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Kursaal Hotel

Kursaal Hotel

3.0 kautta 5.0 Avda. Sant Joan de Deu, 119, Calafell, Tarragona
Kursaal Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Hotel Sant Jordi

Hotel Sant Jordi

1.0 kautta 5.0 Carrer del Xúquer, 24, Calafell, Tarragona
Hotel Sant Jordi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Platja de Segur. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja allasbaarin. Tässä 1 tähden hotellissa on 28 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
54 €
Hotel Victoria

Hotel Victoria

3.0 kautta 5.0 Carretera Barcelona 96-98, Calafell, Tarragona
Hotel Victoria on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Hotel Antiga

Hotel Antiga

3.0 kautta 5.0 Plaça. Catalunya, 29, Calafell, Tarragona
Hotel Antiga on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Cruen linna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
4R Miramar Calafell

4R Miramar Calafell

3.0 kautta 5.0 Avenida Costa Dorada, 1, Calafell, Tarragona
4R Miramar Calafell on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 215 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Apartamentos Costamar

Apartamentos Costamar

3.0 kautta 5.0 C/ Vilamar, 94, Calafell, Tarragona
Apartamentos Costamar on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2004 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Salome House

Salome House

4.0 kautta 5.0 Carrer Ponent 18, Calafell
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ciutadella Ibèrican muinainen kaupunki. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartamentos Costa d'Or

Apartamentos Costa d'Or

3.0 kautta 5.0 C/ Vilamar, 101, Calafell, Tarragona
Apartamentos Costa d'Or on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 70 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
592 €
Villa With 4 Bedrooms in Calafell, With Private Pool, Enclosed Garden and Wifi - 2 km From the Beach

Villa With 4 Bedrooms in Calafell, With Private Pool, Enclosed Garden and Wifi - 2 km From the Beach

3.5 kautta 5.0 Carrer d'Alcover 7, Tarragona, Catalunya, Calafell, Katalonia
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Cruen linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Casa en Calafell con piscina privada (R91)

Casa en Calafell con piscina privada (R91)

3.5 kautta 5.0 Avinguda de la Patagonia 11, Calafell, Tarragona
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Apartamentos Solimar

Hotel Apartamentos Solimar

3.0 kautta 5.0 Calle Vilamar 79, Calafell, Tarragona
Hotel Apartamentos Solimar sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 212 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Manila Houses B-3

Manila Houses B-3

3.5 kautta 5.0 Avda Cossetania 49-53, Calafell
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Calafell Beach

Calafell Beach

3.0 kautta 5.0 Av. Sant Joan de Déu 97, Calafell, Tarragona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Manila Houses C-4

Manila Houses C-4

3.5 kautta 5.0 Avda Cossetania 49-53, Calafell
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Calafell

Näytä kaikki

Kohteen Calafell hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Calafell? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka on lähellä paikallisia nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Calafellin ranta. Voit valita 386 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Calafell löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Calafell

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Calafell, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Calafell niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • 4R Miramar Calafell
 • Hotel Antiga

Nämä kohteen Calafell hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Antiga
 • Hotel Canadá Palace
 • Hotel Victoria

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Calafell hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel Canadá Palace
 • Hotel Victoria

Kohteeseen Calafell tutustuminen

Ystävällinen Calafell on tunnettu ravintoloista ja rannoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Calafell ja sen lähellä kuuluu:

 • Calafellin ranta
 • Calafell Slide
 • Ciutadella Ibèrican muinainen kaupunki
 • El Vendrellin ranta
 • Santa Cruen linna
 • La Graiera Golf Club (golfkeskus)
 • Estany Beach - El Mas Mel

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Calafell, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Calafell?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Calafell, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Calafell, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Syyskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja heinäkuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 66 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 26 °C päivisin ja 10 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 108 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 28 °C ja öisin 17 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 128 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 6 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 135 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Calafell on 437 cm.

Viimeksi varatut hotellit Calafell

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.