Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Varatuimmat hotellit Samos

64 €
Arion Hotel

Arion Hotel

4.0 kautta 5.0 Kokkari, Samos, Samos Island
Arion Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 108 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
75 €
Lithos Hotel

Lithos Hotel

3.0 kautta 5.0 Pythagorion, Samos
Lithos Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 34 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
Potokaki Beachfront Hotel

Potokaki Beachfront Hotel

2.0 kautta 5.0 Potokaki beach, Samos
Potokaki Beachfront Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
152 €
Proteas Blu Resort (Adults Only)

Proteas Blu Resort (Adults Only)

5.0 kautta 5.0 Pythagoreiou, Samos, Samos Island
Proteas Blu Resort (Adults Only) on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 112 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Palm Beach Hotel

Palm Beach Hotel

2.0 kautta 5.0 kokkari samos, Samos
Palm Beach Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
101 €
Fito Aqua Bleu Resort

Fito Aqua Bleu Resort

3.0 kautta 5.0 Pythagorio, Samos, Samos Island
Fito Aqua Bleu Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 89 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Samos Sun Hotel

Samos Sun Hotel

3.0 kautta 5.0 Pythagoriou - Choras Street, Samos, Samos Island
Samos Sun Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 66 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Armonia Bay Hotel

Armonia Bay Hotel

3.0 kautta 5.0 Tsamadou Beach, Kokkari, Samos
Armonia Bay Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Glicorisa Beach

Glicorisa Beach

2.0 kautta 5.0 Pythagorio, Samos, Samos Island
Glicorisa Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 70 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Doryssa Seaside Resort

Doryssa Seaside Resort

5.0 kautta 5.0 Pythagoreiou-Choras, Samos, Samos Island
Doryssa Seaside Resort on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 301 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
40 €
Klima Paradise

Klima Paradise

3.0 kautta 5.0 Klima Beach, Paleokastro, Samos, Pohjoisen Egeanmeren saaret
Klima Paradise sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden lomakylässä on 9 huonetta.
92 €
Hotel Cattleya

Hotel Cattleya

4.0 kautta 5.0 Kokkari, Samos, Samos Island
Hotel Cattleya on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Samaina Inn

Samaina Inn

4.0 kautta 5.0 Karlovassi, Samos, Samos Island
Samaina Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
28 €
So Nice Hotel

So Nice Hotel

3.0 kautta 5.0 Marathókampos, Samos, Samos Island
So Nice Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
34 €
Aphrodite Hotel & Suites

Aphrodite Hotel & Suites

3.0 kautta 5.0 Kampos Marathokampos, Votsalakia, Samos, Samos Island
Aphrodite Hotel & Suites on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Egeanmeren saaret. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Samos

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Samos

Näytä kaikki

Kohteen Samos hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Samos? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 121 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Samos löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Samos


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Samos, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Samos niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Fito Aqua Bleu Resort
 • Hotel Cattleya
 • Kalidon Hotel

Nämä kohteen Samos hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Proteas Blu Resort (Adults Only)
 • Hotel Saint Catherine
 • Aeolis Hotel Vathy

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Samos pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Kampos Village Resort
 • Doryssa Seaside Resort
 • Samaina Inn

Kohteeseen Samos tutustuminen


Syrjäinen Samos on tunnettu kauniista saarinäkymistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Samos ja sen lähellä kuuluu:

 • Pyhän Spyrídonin kirkko
 • Samosin satama
 • Samoksen satama
 • Samos Archaeological Museum
 • Gagoun ranta
 • Profitis Iliasin luostari
 • Livadakin ranta

Kun järjestät lomaa kohteeseen Samos, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Samos (SMI-Samoksen kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Samos?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Samos, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Samos, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Tammikuu ja joulukuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas syyskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17°C ja öisin 3°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 13 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 34°C päivisin ja 5°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 3 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 27°C ja öisin 5°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 8 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Samos on 24 cm.

Viimeksi varatut hotellit Samos

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.