Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Eurooppa hotellit

169 €
Corinthia Budapest

Corinthia Budapest

5.0 kautta 5.0 Erzsebet krt 43-49, Budapest
Corinthia Budapest on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Unkarin valtion oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 437 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
198 €
QC Termeroma Spa & Resort

QC Termeroma Spa & Resort

5.0 kautta 5.0 Via Portuense 2178/a, Fiumicino, RM
QC Termeroma Spa & Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
180 €
Macdonald Bath Spa

Macdonald Bath Spa

5.0 kautta 5.0
Macdonald Bath Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sydney Gardens (puutarha). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1876 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 131 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
179 €
Hotel de France

Hotel de France

4.0 kautta 5.0 St Saviour's Road, St. Saviour, Jersey
Hotel de France on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Springfield Stadium. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1866 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 126 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
129 €
The Grand Hotel & Spa

The Grand Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Station Rise, York, Englanti
The Grand Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yorkin tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 107 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
89 €
Ramside Hall Hotel, Golf and Spa

Ramside Hall Hotel, Golf and Spa

4.0 kautta 5.0 Carrville, Durham, Englanti
Ramside Hall Hotel, Golf and Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Durhamin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 sisäuima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
204 €
The Gainsborough Bath Spa

The Gainsborough Bath Spa

5.0 kautta 5.0
The Gainsborough Bath Spa on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thermae Bath Spa. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1736 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 99 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
152 €
Farnham Estate Spa & Golf Resort

Farnham Estate Spa & Golf Resort

4.0 kautta 5.0 Farnham Estate, Cavan, Cavan
Farnham Estate Spa & Golf Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta County Cavan Golf Club (golfkerho). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
The Parsonage Hotel & Spa

The Parsonage Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Escrick, York, Englanti
The Parsonage Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta York Racecourse. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1840 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Viimeisimmät Eurooppa hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.