Halvat lennot Pariisi

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Pariisi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pariisi olivat annetulla aikavälillä 80 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 135 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Pariisi vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Pariisi?

✔️ Lennot kohteeseen Pariisi maksavat yleensä 135 €–199 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Pariisi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 80 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Pariisi yhdensuuntaiselle matkalle on joulukuussa ja menopaluulennolle lokakuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Pariisi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Pariisi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Pariisi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Pariisi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Pariisi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Pariisi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Pariisi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Pariisi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Pariisi sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: easyJet, Scandinavian Airlines, Vueling Airlines, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Pariisi (PAR) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Pariisi (PAR), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lennot Pariisiin

Pariisi on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Monipuolinen historiaa ja kulttuuria pursuava kaupunki houkuttele vierailijoita tutustumaan ranskalaiseen elämänmenoon ympäri vuoden. Halvat lennot Pariisiin ovat lisääntyneet viime vuosina ja tuoneet Pariisin-matkat myös pienellä budjetilla matkailevien ulottuville. Läheinen sijainti Keski-Euroopassa ja loistavat yhteydet tekevät Pariisista helpon matkakohteen, joka tarjoaa joka makuun jotain kiinnostavaa. Löydä lennot kauttamme ja lähde unohtumattomalle retkelle keskelle Ranskan pääkaupungin vilkkaan metropolin kuhinaa. Ainutlaatuiset nähtävyydet, loputtomat ostosmahdollisuudet ja hyvä ruoka ovat vain osa Pariisin viehätysvoimaa. Kaupunki on koettava itse – ja monien mielestä sinne on myös palattava yhä uudelleen. Koska lentoja on tarjolla paljon, jopa useita yhteyksiä päivittäin, voi omat lentonsa valita monellakin kriteerillä. Jotkut arvostavat suoria lentoja, toisille tärkeintä on tietty lentoyhtiö, yksi etsii halvinta vaihtoehtoa muista ominaisuuksista välittämättä ja joku tahtoo olla perillä juuri tiettyyn aikaan. Lentovalikoima on kasvanut niin, että jokaiselle on tarjolla sopiva vaihtoehto. Halvimmat lennot löytyvät yleensä luonnollisesti halpalentoyhtiöiltä, joista esimerkiksi Norwegianilla on suoria lentoja kohtuuhintaan. Myös Finnair ja Air France tarjoavat suorat lennot Pariisiin, ja niiden lisäksi on tarjolla hyvin monia vaihtoyhteydellisiä lentoja tarjoavia lentoyhtiöitä ja niiden yhdistelmiä. Kesän ja joulun ajaksi lentojen hinnat nousevat hieman, mikä on hyvin yleistä myös muiden eurooppalaiskohteiden kohdalla. Halvalla Pariisiin matkustavan parasta aikaa ovat syksyn kuukaudet, mutta hyviä tarjouksia voi löytää ympäri vuoden. Kannattaa aina vertailla myös eri viikonpäivien välisiä hintaeroja, sillä ne voivat olla merkittäviä.

Lento Pariisiin: Charles de Gaullen lentoasema

Pariisissa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa: Charles de Gaulle (CDG) ja Orly (ORY). Lennot Pariisiin laskeutuvat aina jommallekummalle niistä. Charles de Gaulle on koko Euroopan suurimpia lentoasemia, ja sen kautta kulkee kymmeniä miljoonia matkustajia vuosittain. Charles de Gaullen lentoasemalle lentävät Suomesta monet lentoyhtiöt, kuten esimerkiksi Finnair. Lentoasema sijaitsee noin 25 kilometrin päässä keskustasta Pariisin julkisen liikenteen vyöhykkeellä 5. Kolmiterminaalinen lentoasema on suuri lentoliikenteen solmukohta Euroopassa, ja sen terminaalien välillä pääsee liikkumaan yhdysjunalla, joka kuljettaa matkustajat myös kakkosterminaalissa sijaitsevalle juna-asemalle. Asemalta lähtee keskustan suuntaan RER B -lähijuna, joka yhdistyy myös lukuisiin metroasemiin kattavan julkisen liikenteen verkoston alueella. Junalippua ostaessasi kannattaa ottaa huomioon, että Pariisin julkisessa liikenteessä eri vyöhykkeille voi olla erihintaisia lippuja. Jos matkustat keskustaan asti, tarvitset lipun vyöhykkeille 1–5. Paljon julkisilla liikennevälineillä Pariisissa liikkuvan kannattaa hankkia päivälippu, jolla saa matkustaa vuorokauden ajan rajattomasti. Charles de Gaullen lentoasemalta lähtee myös Roissybus-niminen lentokenttäbussi, joka kuljettaa aivan keskustassa, oopperatalon vieressä sijaitsevalle päätepysäkille. Siihen voi ostaa lipun jo ennakkoon, bussista tai lentoaseman turisti-infosta. Lisäksi taksilla pääsee lentoasemalta suoraan hotellille, mutta taksit ovat luonnollisesti paljon joukkoliikennevälineitä hintavampia.

Halvat lennot Pariisiin Orlyn lentoasemalle

Pariisiin halvalla lentävät laskeutuvat usein Orlyyn. Orlyn lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta julkisen liikenteen vyöhykkeellä 4. Orlyn lentoasemalle on erityisesti halpalentoyhtiöiden operoimia lentoja Suomesta. Orlyn lentoasemalla on kaksi terminaalia, joiden välillä kulkee sukkulajuna Orlyval. Sillä pääsee myös RER-lähijunan asemalle muutamassa minuutissa. Lähijuna yhdistää Orlyn lentoaseman muuhun julkiseen liikenteeseen, kuten metroihin ja busseihin. Orlyval on maksullinen kulkuväline, johon on ostettava lippu erikseen. Orlysta lähtee myös Orlybus-niminen lentokenttäbussi, joka kuljettaa matkustajat aivan keskustan tuntumaan tai matkan varrella olevien metroasemien luo. Matka Orlybusilla keskustaan kestää ruuhkista riippuen reilusta puolesta tunnista tuntiin. Tiukalla aikataululla liikkuvan kannattaakin valita RER-juna ja metro, sillä raideliikennettä ruuhkat eivät haittaa. Pariisin julkinen liikenne on erittäin sujuvaa, ja siihen on helppo sujahtaa mukaan.

Pariisi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
PAR
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
easyJet, Scandinavian Airlines, Vueling Airlines, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle
Halvin lento
135 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Orly
Menopaluumatkan hinta
77 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Pariisi?

easyJet, Scandinavian Airlines, Vueling Airlines, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.