Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Pariisi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pariisi olivat annetulla aikavälillä 59 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 127 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Pariisi

Erinomaisen maineensa veroinen Pariisi on todellinen rakastavaisten kaupunki ja nähtävyyksien aarreaitta. Kaupungin ihailtu symboli, Eiffel-torni, sekä Champs-Élyséen päässä kohoava Riemukaari muodostavat vain murto-osan Pariisin todellisista kasvoista. Maailmankuulu ranskalainen keittiö sekä kiehtovat puistot ja museot houkuttelevat kaupunkiin miljoonia matkailijoita vuosittain. Liity sinäkin tähän iloiseen joukkoon, ja varaa edulliset lennot Pariisiin kauttamme jo tänään!

Saapuminen Pariisiin

Pariisin kaksi päälentokenttää ovat Charles de Gaulle sekä Orly. Charles de Gaulle tunnetaan pääasiassa kansainvälisistä lennoistaan, kun taas Orly toimii lähinnä Ranskan sisäisten lentojen laskeutumispaikkana. Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee Pariisin koillispuolella, noin 25 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on vilkas ja kansainvälinen risteysasema, jonka kolmen terminaalin läpi kulkee valtavasti ihmisiä päivittäin.

Matka kentältä keskustaan taittuu kätevimmin RER-junalla, joka vie sinut mm. Gare Du Nordin juna-asemalle. Yhdensuuntainen junalippu maksaa automaatista ostettuna noin 10 euroa, ja junia lähtee 7-8 minuutin välein. Lippu kannattaa hankkia automaatista, ja sitä varten on hyvä varata mukaan muutamia kolikoita. Myös yleisimmät luottokortit käyvät näissä automaateissa. Päivälipun hankkiminen tulee useimmiten hieman edullisemmaksi, mutta niitä ei voi ostaa lipunmyyntiautomaateista. Muistathan, että junalippu täytyy pitää tallessa aina määränpäähäsi asti.

Matka Charles De Gaullen lentokentältä keskustaan taittuu mukavasti myös taksilla. Taksimatkan hinta on noin 40-50 euroa, ja matkan kesto ruuhkasta riippuen aina 30 minuutista tuntiin.

Orlyn lentokenttä sijaitsee hieman kauempana Pariisin keskustasta, mutta julkisilla kulkuneuvoilla pääset helposti majapaikallesi. Mikäli koneesi laskeutuu Orlyyn, kannattaa sinun hypätä 10 minuutin välein lähtevään lentokenttäbussiin. Bussimatka keskikaupungille maksaa vajaat 10 euroa ja sen kesto on noin 40 minuuttia.

Pariisi on yksi maailman kauneimmista kaupungeista, ja monet ovatkin menettäneet sydämensä sille. Tutustu edullisiin lentotarjouksiimme ja lähde nauttimaan Pariisin vilkkaasta tunnelmasta!

Pariisi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiPAR
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, SAS, Norwegian Air Shuttle, Finnair, Air Baltic, Lufthansa, Czech Airlines, KLM
Halvin lento127 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Pariisi vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.