Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Gracia hotellit

Hotel Barcelona 1882 179 €
Hotel Barcelona 1882

Hotel Barcelona 1882

Carrer de Còrsega 482, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sagrada Família ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Verdaguerin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Joanicin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Casa Gracia Barcelona 121 €
  Casa Gracia Barcelona

  Casa Gracia Barcelona

  Passeig de Gracia, 116 bis, Barcelona, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Passeig de Gracia, Casa Milà ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Casa Batlló (rakennus) ja Plaça de Catalunya ovat myös 2 kilometrin päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Provençan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Balmoral 110 €
   Hotel Balmoral

   Hotel Balmoral

   Via Augusta 5, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rambla de Catalunya ja Passeig de Gracia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Provençan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gràcian asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Casa Fuster Hotel 289 €
    Casa Fuster Hotel

    Casa Fuster Hotel

    Passeig de Gràcia, 132, Barcelona, Barcelona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gràcian asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Catalonia Park Güell 90 €
     Catalonia Park Güell

     Catalonia Park Güell

     Pg. Mare de Déu del Coll, 10, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hospital Quirón Barcelona, Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Vall d'Hebron Hospital ovat myös 2 kilometrin päässä. Penitentsin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vallcarcan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Residencia Universitaria Augusta Hae hinnat
      Residencia Universitaria Augusta

      Residencia Universitaria Augusta

      Travessera de Gracia , 96 , 1, Barcelona, Barcelona
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Majatalo, jonka lähellä on Casa Vicens (rakennus), Casa Milà ja Rambla de Catalunya. Lähistöllä sijaitsee myös Casa Batlló (rakennus) ja Guell-puisto.

       Bonavista Apartments - Virreina Hae hinnat
       Bonavista Apartments - Virreina

       Bonavista Apartments - Virreina

       Carrer del Torrent de l'Olla 161, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casa Vicens (rakennus) ja Passeig de Gracia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Guell-puisto ja Casa Milà ovat myös 2 kilometrin päässä. Fontanan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lessepsin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel The Originals Le Palacete (ex Relais du Silence) 141 €
        Hotel The Originals Le Palacete (ex Relais du Silence)

        Hotel The Originals Le Palacete (ex Relais du Silence)

        Calle Legalitat 10, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casa Vicens (rakennus), Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Casa Milà ovat myös 2 kilometrin päässä. Joanicin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alfons X:n asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Gracia

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Gracia, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Gracia hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Gracia suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Gracia

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Gracia. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Gracia on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Gracia ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Gracia

         Kohteessa Gracia riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Gracia parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Gracia.


         Viimeksi varatut Gracia Hotellit

         Viimeisimmät Gracia hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.