Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Horta-Guinardo hotellit

Hotel Alimara 107 €
Hotel Alimara

Hotel Alimara

Carrer de Berruguete, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Parc del Laberint d'Horta on 0,9 kilometrin ja päässä tästä hotellista. CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Guell-puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sagrada Família ja Casa Milà ovat myös 10 kilometrin päässä. Mundetin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Montbaun asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Amrey Sant Pau 90 €
  Hotel Amrey Sant Pau

  Hotel Amrey Sant Pau

  Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 173, Barcelona, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Sagrada Família ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Guell-puisto ja Casa Milà ovat myös 3 kilometrin päässä. Guinardó – Hospital de Sant Paun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant Pau - Dos de Maigin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel ILUNION Bel-Art 119 €
   Hotel ILUNION Bel-Art

   Hotel ILUNION Bel-Art

   Lepant 406, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hospital de Sant Pau (sairaala) ja Sagrada Família sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Alfons X:n asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant Pau | Dos de Maigin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Mellow Hostel Barcelona Hae hinnat
    Mellow Hostel Barcelona

    Mellow Hostel Barcelona

    Carrer d'Aguilar, 54, Barcelona
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bunker del Carmel, Guell-puisto ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Heron City Barcelona ja Gaudin koti (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Maragallin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vilapicinan asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Feetup Garden House Hostel Barcelona Hae hinnat
     Feetup Garden House Hostel Barcelona

     Feetup Garden House Hostel Barcelona

     Carrer d'Hedilla, 58, Barcelona, Barcelona
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Parc del Laberint d'Horta ja Heron City Barcelona sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Guell-puisto ja CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Valldauran asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Canyellesin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      House by Pillow Hae hinnat
      House by Pillow

      House by Pillow

      Carrer de Rubió i Ors, 3, Barcelona, Barcelona
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bunker del Carmel, Hospital de Sant Pau (sairaala) ja Heron City Barcelona sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Guell-puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Congrésin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maragallin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       H·TOP BCN City Hotel 66 €
       H·TOP BCN City Hotel

       H·TOP BCN City Hotel

       Travessera de Gràcia 380-384, Barcelona, Barcelona
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sagrada Família, Guell-puisto ja Casa Milà sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Palau de la Música Catalana ovat myös 5 kilometrin päässä. Sant Pau | Dos de Maigin asema ja Sant Pau - Dos de Maigin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Castro Exclusive Residences Sant Pau 190 €
        Castro Exclusive Residences Sant Pau

        Castro Exclusive Residences Sant Pau

        Carrer del Telegraf, 19-21, Barcelona, Barcelona
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Bunker del Carmel, Sagrada Família ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Guell-puisto ja Gaudin koti (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Guinardó – Hospital de Sant Paun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Camp de l'Arpan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Horta-Guinardo

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Horta-Guinardo, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Horta-Guinardo hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Horta-Guinardo suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Horta-Guinardo

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Horta-Guinardo. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Horta-Guinardo on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Horta-Guinardo ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Horta-Guinardo

         Kohteessa Horta-Guinardo riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Horta-Guinardo parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Horta-Guinardo.


         Viimeksi varatut Horta-Guinardo Hotellit

         Viimeisimmät Horta-Guinardo hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.