Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Sarria-Sant Gervasi hotellit

Catalonia Park Putxet Hotel 90 €
Catalonia Park Putxet Hotel

Catalonia Park Putxet Hotel

Putget 68-74, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casa Vicens (rakennus), Guell-puisto ja CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Gaudin koti (museo) ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Paduan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Putxetin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Condado Hae hinnat
  Condado

  Condado

  Aribau 201, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rambla de Catalunya, Casa Milà ja Passeig de Gracia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Hospital Clínic ovat myös 2 kilometrin päässä. Gràcian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant Gervasin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Balmoral 108 €
   Hotel Balmoral

   Hotel Balmoral

   Via Augusta 5, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rambla de Catalunya ja Passeig de Gracia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Provençan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gràcian asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    INOUT Hostel Barcelona 81 €
    INOUT Hostel Barcelona

    INOUT Hostel Barcelona

    Major del Rectoret 2, Barcelona, Barcelona
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Parc de Collserola (puisto) on 0,1 kilometrin päässä tästä hostellista. Tibidabo (huvipuisto) ja Pedralbesin luostari sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sagrat Corin kirkko ja Centro Médico Teknon ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Wilson Boutique Hotel Hae hinnat
     Wilson Boutique Hotel

     Wilson Boutique Hotel

     Avinguda Diagonal 568, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rambla de Catalunya, Casa Milà ja Hospital Clínic sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Provençan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gràcian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Exe Mitre 107 €
      Hotel Exe Mitre

      Hotel Exe Mitre

      Carrer de Bertran, 9-15, Barcelona, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casa Vicens (rakennus), CosmoCaixa Barcelona -tiedemuseo ja Guell-puisto sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Passeig de Gracia ja Gaudin koti (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. El Putxetin asema ja Paduan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Vincci Mae Hae hinnat
       Vincci Mae

       Vincci Mae

       Avinguda Diagonal 596, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hospital Clínic, Rambla de Catalunya ja Passeig de Gracia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Hospital Clínicin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Muntanerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostal Alogar Hae hinnat
        Hostal Alogar

        Hostal Alogar

        Carrer de Laforja, 98, Barcelona, Barcelona
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casa Vicens (rakennus) ja Hospital Clínic sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Muntanerin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant Gervasin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Sarria-Sant Gervasi

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Sarria-Sant Gervasi, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Sarria-Sant Gervasi hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Sarria-Sant Gervasi suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Sarria-Sant Gervasi

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Sarria-Sant Gervasi. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Sarria-Sant Gervasi on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Sarria-Sant Gervasi ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Sarria-Sant Gervasi

         Kohteessa Sarria-Sant Gervasi riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Sarria-Sant Gervasi parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Sarria-Sant Gervasi.


         Viimeksi varatut Sarria-Sant Gervasi Hotellit

         Viimeisimmät Sarria-Sant Gervasi hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.