Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat hotellit La Sagrada Familia

108 €
Ayre Hotel Rosellon

Ayre Hotel Rosellon

4.0 kautta 5.0 C/ Rosellón 390, Barcelona, Barcelona
Ayre Hotel Rosellon on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Sensation Sagrada Familia

Sensation Sagrada Familia

4.0 kautta 5.0 Carrer del Rossello 380, Barcelona, Barcelona
Sensation Sagrada Familia on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 32 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hostemplo Sagrada Familia

Hostemplo Sagrada Familia

3.5 kautta 5.0 Carrer de Sicilia, 276, Barcelona, Barcelona
Hostemplo Sagrada Familia on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden pensionaatissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Apartments Hostemplo Suites

Apartments Hostemplo Suites

3.0 kautta 5.0 Passatge Gaiolà, 19 08013 Barcelona, Barcelona, Barcelona
Apartments Hostemplo Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Sagrada Familia Apartments

Sagrada Familia Apartments

3.0 kautta 5.0 322 Carrer de Sicília, Barcelona
Sagrada Familia Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Metropolitan Sagrada Familia – Adults Only

Metropolitan Sagrada Familia – Adults Only

4.0 kautta 5.0 Provenza 410, Barcelona
Metropolitan Sagrada Familia – Adults Only on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 sisäuima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden residenssissä on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
64 €
Aparthotel Hispanos 7 Suiza

Aparthotel Hispanos 7 Suiza

4.0 kautta 5.0 Calle Sicilia 255, Barcelona, Barcelona
Aparthotel Hispanos 7 Suiza on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Enjoybcn Gaudi Apartments

Enjoybcn Gaudi Apartments

4.0 kautta 5.0 Avinguda Gaudí, 14, Barcelona
Enjoybcn Gaudi Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kattoterassin, aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Short Stay Group Sagrada Familia Serviced Apartments

Short Stay Group Sagrada Familia Serviced Apartments

3.0 kautta 5.0 Passatge Simó, 3, Barcelona, Barcelona
Short Stay Group Sagrada Familia Serviced Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
AB Sagrada Familia Premium

AB Sagrada Familia Premium

4.0 kautta 5.0 Carrer del Rosselló, 448, Barcelona, Barcelona
AB Sagrada Familia Premium on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sagrada Familia Flats

Sagrada Familia Flats

3.5 kautta 5.0 Provença 529, Barcelona
Sagrada Familia Flats on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
ibis Barcelona Centro Sagrada Familia

ibis Barcelona Centro Sagrada Familia

2.0 kautta 5.0 Carrer Napòls, 230-232, Barcelona, Barcelona
Ibis Barcelona Centro Sagrada Familia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 2 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Apartments SFamilia Barcelona

Apartments SFamilia Barcelona

3.5 kautta 5.0 Passatge de Vilaret 23, Barcelona, Spain
Apartments SFamilia Barcelona on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Gaudi's Nest Apartments

Gaudi's Nest Apartments

3.5 kautta 5.0 273 Carrer de Lepant, Barcelona, Barcelona
Gaudi's Nest Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Aspasios Sagrada Familia Apartments

Aspasios Sagrada Familia Apartments

4.0 kautta 5.0 Carrer de la Indústria 116, Barcelona
Aspasios Sagrada Familia Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa La Sagrada Familia

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen La Sagrada Familia, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen La Sagrada Familia hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen La Sagrada Familia suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa La Sagrada Familia

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta La Sagrada Familia. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen La Sagrada Familia on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen La Sagrada Familia ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa La Sagrada Familia

Kohteessa La Sagrada Familia riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen La Sagrada Familia parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa La Sagrada Familia.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa La Sagrada Familia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.