Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Sant Marti hotellit

The Gates Diagonal Barcelona 120 €
The Gates Diagonal Barcelona

The Gates Diagonal Barcelona

Avinguda Diagonal 205, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Sagrada Família ja Arc de Triomf (riemukaari) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Mar Bellan ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. Glòriesin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Motel One Barcelona-Ciutadella 114 €
  Motel One Barcelona-Ciutadella

  Motel One Barcelona-Ciutadella

  Passeig de Pujades, 11-13, Barcelona
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Barcelonan eläintarha, Arc de Triomf (riemukaari) ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa María del Marin basilika ja Palau de la Música Catalana ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Barcelona City Hae hinnat
   Novotel Barcelona City

   Novotel Barcelona City

   Avinguda Diagonal 201, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Sagrada Família ja Arc de Triomf (riemukaari) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Hospital de Sant Pau (sairaala) ovat myös 2 kilometrin päässä. Glòriesin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel SB Diagonal Zero Barcelona 125 €
    Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

    Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

    Plaça de Llevant s/n, Esquina Rambla Prim, Barcelona, Barcelona
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Platja de Llevantin ranta on 0,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Nova Icaria (ranta) ja Sagrada Família sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 10 kilometrin päässä. Besòs Marin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Maresme-Fòrumin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Barcelona Diagonal Center Hae hinnat
     NH Barcelona Diagonal Center

     NH Barcelona Diagonal Center

     Carrer d'Alaba, 94-96, Barcelona, Barcelona
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      L'Auditori, Barcelonan eläintarha ja Arc de Triomf (riemukaari) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Port Olímpic (olympiasatama) ja Barcelonetan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Bogatellin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia Hae hinnat
      Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia

      Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia

      Carrer de Mallorca, 606, Barcelona, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Torre Glòries -pilvenpiirtäjä ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Arc de Triomf (riemukaari) ovat myös 3 kilometrin päässä. Clotin asema ja Barcelona El Clot Aragon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Capri by Fraser, Barcelona / Spain 130 €
       Capri by Fraser, Barcelona / Spain

       Capri by Fraser, Barcelona / Spain

       Sancho de Avila 32-34, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Museu de la Musica (museo) ja Teatre Nacional de Catalunya (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Torre Glòries -pilvenpiirtäjä ja Arc de Triomf (riemukaari) ovat myös 2 kilometrin päässä. Marinan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bogatellin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Catalonia Sagrada Familia Hae hinnat
        Catalonia Sagrada Familia

        Catalonia Sagrada Familia

        Aragó, 577 - 579, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Sagrada Família ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Arc de Triomf (riemukaari) ja Barcelonan eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Clotin asema ja Barcelona El Clot Aragon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Sant Marti

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Sant Marti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Sant Marti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Sant Marti suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Sant Marti

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Sant Marti. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Sant Marti on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Sant Marti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Sant Marti

         Kohteessa Sant Marti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Sant Marti parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Sant Marti.


         Viimeksi varatut Sant Marti Hotellit

         Viimeisimmät Sant Marti hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.