Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Sant Marti

80 €
Hotel SB Glow

Hotel SB Glow

4.5 kautta 5.0 Carrer de Badajoz 148-154, Barcelona
Hotel SB Glow on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre Glòries -pilvenpiirtäjä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 235 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
Capri by Fraser Barcelona

Capri by Fraser Barcelona

4.0 kautta 5.0 Sancho de Avila 32-34, Barcelona, Barcelona
Capri by Fraser Barcelona on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta L'Auditori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 95 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
65 €
Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

Hotel SB Diagonal Zero Barcelona

4.5 kautta 5.0 Plaça de Llevant s/n, Esquina Rambla Prim, Barcelona, Barcelona
Hotel SB Diagonal Zero Barcelona on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fòrumin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 262 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
65 €
Hotel Catalonia Albeniz

Hotel Catalonia Albeniz

3.0 kautta 5.0 Calle Aragón 591-593, Barcelona, Barcelona
Hotel Catalonia Albeniz on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 47 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
85 €
Novotel Barcelona City

Novotel Barcelona City

4.0 kautta 5.0 Avinguda Diagonal 201, Barcelona, Barcelona
Novotel Barcelona City on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre Glòries -pilvenpiirtäjä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 264 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
70 €
Catalonia Atenas

Catalonia Atenas

4.0 kautta 5.0 Av. Meridiana, 151, Barcelona, Barcelona
Catalonia Atenas on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 201 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Melia

Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Melia

4.0 kautta 5.0 c/ Cristobal de Moura, 138, Barcelona, Barcelona
Hotel Barcelona Condal Mar, managed by Melia on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diagonal Marin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 178 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
74 €
Sallés Hotel Pere IV

Sallés Hotel Pere IV

4.0 kautta 5.0 C/Pallars,128, Barcelona, Barcelona
Sallés Hotel Pere IV on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 195 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
53 €
Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia

Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia

3.0 kautta 5.0 Carrer de Mallorca, 606, Barcelona, Barcelona
Leonardo Boutique Hotel Barcelona Sagrada Familia on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 69 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
65 €
Catalonia Sagrada Familia

Catalonia Sagrada Familia

3.0 kautta 5.0 Aragó, 577 - 579, Barcelona, Barcelona
Catalonia Sagrada Familia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 209 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Golden Tulip Barcelona

Golden Tulip Barcelona

4.0 kautta 5.0 Calle Ávila, 135-139, Barcelona
Golden Tulip Barcelona on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre Glòries -pilvenpiirtäjä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 158 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
94 €
Motel One Barcelona-Ciutadella

Motel One Barcelona-Ciutadella

Passeig de Pujades, 11-13, Barcelona
Motel One Barcelona-Ciutadella on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 301 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
64 €
NH Barcelona Diagonal Center

NH Barcelona Diagonal Center

3.5 kautta 5.0 Carrer d'Alaba, 94-96, Barcelona, Barcelona
NH Barcelona Diagonal Center on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta L'Auditori. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 129 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
81 €
Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites

Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites

4.0 kautta 5.0 Calle Pallars 121-125, Barcelona, Barcelona
Hotel & Spa Villa Olímpic@ Suites on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sagrada Família. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 156 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
35 €
Barcelona City Apartment

Barcelona City Apartment

3.5 kautta 5.0 Passatge d'Ali Bei, 7, Barcelona, Barcelona
Barcelona City Apartment on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre Glòries -pilvenpiirtäjä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 1936 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Sant Marti

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Sant Marti, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Sant Marti hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Sant Marti suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Sant Marti

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Sant Marti. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Sant Marti on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Sant Marti ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Sant Marti

Kohteessa Sant Marti riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Sant Marti parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Sant Marti.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Sant Marti

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.