Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Poblenou hotellit

Travelodge Barcelona Poblenou 83 €
Travelodge Barcelona Poblenou

Travelodge Barcelona Poblenou

Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
   
  1.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bogatell (ranta) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Port Olímpic (olympiasatama) ja Barcelonan eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Llacunan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Poblenoun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Express Barcelona City 22@ 203 €
  Holiday Inn Express Barcelona City 22@

  Holiday Inn Express Barcelona City 22@

  Pallars 203, Barcelona, Barcelona
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Parc del Centre del Poblenou (puisto) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sagrada Família sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Llacunan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Poblenoun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel ILUNION Barcelona 124 €
   Hotel ILUNION Barcelona

   Hotel ILUNION Barcelona

   Calle Ramon Turó 196-198, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bogatell (ranta) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Port Olímpic (olympiasatama) ja Barcelonetan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Llacunan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Poblenoun asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel SB Icaria barcelona 116 €
    Hotel SB Icaria barcelona

    Hotel SB Icaria barcelona

    Avenida Icaria 195, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nova Icaria (ranta), Port Olímpic (olympiasatama) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonetan ranta ja Casino Barcelona ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ciutadella-Vila Olímpican asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Best 4 Barcelona 103 €
     Hotel Best 4 Barcelona

     Hotel Best 4 Barcelona

     C-doctor Trueta 164, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bogatell (ranta) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Port Olímpic (olympiasatama) ja Barcelonetan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Llacunan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bogatellin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lugaris Beach - Apartments 305 €
      Lugaris Beach - Apartments

      Lugaris Beach - Apartments

      Passeig Calvell 45, Barcelona, Barcelona
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Bogatell (ranta) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Port Olímpic (olympiasatama) ja Barcelonetan ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Poblenoun asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Meliá Barcelona Sky Hae hinnat
       Meliá Barcelona Sky

       Meliá Barcelona Sky

       Pere IV, 272 - 286, Barcelona, Barcelona
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Mar Bellan ranta ja Diagonal Marin ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Fòrumin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Poblenoun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Selva de Marin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Level At Melia Barcelona Sky 183 €
        The Level At Melia Barcelona Sky

        The Level At Melia Barcelona Sky

        C/ Lope de Vega, 141-147, Barcelona, Barcelona
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Mar Bellan ranta ja Diagonal Marin ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Fòrumin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Poblenoun asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Selva de Marin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Poblenou

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Poblenou, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Poblenou hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Poblenou suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Poblenou

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Poblenou. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Poblenou on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Poblenou ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Poblenou

         Kohteessa Poblenou riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Poblenou parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Poblenou.


         Viimeksi varatut Poblenou Hotellit

         Viimeisimmät Poblenou hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.