Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Poblenou

30 €
Travelodge Barcelona Poblenou

Travelodge Barcelona Poblenou

1.0 kautta 5.0 Carrer de Llacuna 32, Barcelona, Barcelona
Travelodge Barcelona Poblenou on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 1 tähden hotellissa on 250 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
99 €
Melia Barcelona Sky

Melia Barcelona Sky

4.5 kautta 5.0 Pere IV, 272 - 286, Barcelona, Barcelona
Melia Barcelona Sky on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 29 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
55 €
Hotel SB Icaria barcelona

Hotel SB Icaria barcelona

4.0 kautta 5.0 Avenida Icaria 195, Barcelona, Barcelona
Hotel SB Icaria barcelona on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bogatell (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 180 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
48 €
Holiday Inn Express Barcelona City 22@

Holiday Inn Express Barcelona City 22@

3.0 kautta 5.0 Pallars 203, Barcelona, Barcelona
Holiday Inn Express Barcelona City 22@ on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc del Centre del Poblenou (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 186 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Lugaris Beach - Apartments

Lugaris Beach - Apartments

4.5 kautta 5.0 Passeig Calvell 45, Barcelona, Barcelona
Lugaris Beach - Apartments on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden huoneistohotellissa on 46 huoneistoa 7 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
54 €
Hotel ILUNION Barcelona

Hotel ILUNION Barcelona

4.0 kautta 5.0 Calle Ramon Turó 196-198, Barcelona, Barcelona
Hotel ILUNION Barcelona on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bogatell (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 224 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Best 4 Barcelona

Hotel Best 4 Barcelona

4.0 kautta 5.0 C-doctor Trueta 164, Barcelona, Barcelona
Hotel Best 4 Barcelona on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bogatell (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 142 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Lugaris Rambla

Lugaris Rambla

4.0 kautta 5.0 Rambla del Poble Nou 16-20, Barcelona, Barcelona
Lugaris Rambla on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bogatell (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
AB Poble Nou Apartment

AB Poble Nou Apartment

3.5 kautta 5.0 Carrer de Venero, 8, Barcelona, Barcelona
AB Poble Nou Apartment sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
65 €
Aparthotel República

Aparthotel República

4.0 kautta 5.0 Pujades, 120, Barcelona
Aparthotel República on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kattoterassin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
149 €
The Level At Melia Barcelona Sky

The Level At Melia Barcelona Sky

5.0 kautta 5.0 C/ Lope de Vega, 141-147, Barcelona, Barcelona
The Level At Melia Barcelona Sky on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Barcelonan eläintarha on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 99 huonetta 29 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
78 €
Four Points By Sheraton Barcelona Diagonal

Four Points By Sheraton Barcelona Diagonal

3.0 kautta 5.0 Avinguda Diagonal, 161-163, Barcelona, Barcelona
Four Points By Sheraton Barcelona Diagonal on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre Glòries -pilvenpiirtäjä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 154 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Aspasios Poblenou Apartments

Aspasios Poblenou Apartments

4.0 kautta 5.0 Carrer Pallars, 171, Barcelona
Aspasios Poblenou Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Torre Glòries -pilvenpiirtäjä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Durlet Beach Apartments

Durlet Beach Apartments

4.0 kautta 5.0 Perelló 27B, Barcelona, Barcelona
Durlet Beach Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Feelathome Poblenou Beach Apartments

Feelathome Poblenou Beach Apartments

3.5 kautta 5.0 Carrer de Bilbao, 11, Barcelona, Barcelona
Feelathome Poblenou Beach Apartments on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Poblenou

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Poblenou, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Poblenou hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Poblenou suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Poblenou

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Poblenou. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Poblenou on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Poblenou ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Poblenou

Kohteessa Poblenou riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Poblenou parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Poblenou.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Poblenou

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.