Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Philadelphia

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Philadelphia. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Philadelphia lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Philadelphia?

Juuri nyt kohteeseen Philadelphia saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Philadelphia itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Philadelphia ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Philadelphia matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Philadelphia löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Philadelphia?

Kohteen Philadelphia suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, kesäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Philadelphia halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Philadelphia

99 €
Hyatt House Philadelphia/King of Prussia

Hyatt House Philadelphia/King of Prussia

3.5 kautta 5.0 240 Mall Blvd, King of Prussia, PA
Hyatt House Philadelphia/King of Prussia on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Coeur d'Alene National Forest (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 147 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
111 €
Sheraton Philadelphia Downtown

Sheraton Philadelphia Downtown

4.0 kautta 5.0 201 North 17th Street, Philadelphia, PA
Sheraton Philadelphia Downtown on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 756 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
147 €
Inn of the Dove Romantic Suites with Jacuzzi & Fireplace

Inn of the Dove Romantic Suites with Jacuzzi & Fireplace

2.5 kautta 5.0 3901 Old Street Rd, Bensalem, PA
Inn of the Dove Romantic Suites with Jacuzzi & Fireplace on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parx Casino and Racetrack. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 40 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
155 €
Renaissance Philadelphia Downtown Hotel

Renaissance Philadelphia Downtown Hotel

4.0 kautta 5.0 401 Chestnut St, Philadelphia, PA
Renaissance Philadelphia Downtown Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Independence Hall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 150 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
148 €
Warwick Hotel Rittenhouse Square

Warwick Hotel Rittenhouse Square

4.0 kautta 5.0 220 S 17th Street, Philadelphia, PA
Warwick Hotel Rittenhouse Square on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rittenhouse Square (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1926 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 301 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
127 €
Embassy Suites Philadelphia - Airport

Embassy Suites Philadelphia - Airport

3.5 kautta 5.0 9000 Bartram Avenue, Philadelphia, PA
Embassy Suites Philadelphia - Airport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta John Heinz National Wildlife Refuge at Tinicum (eläintensuojelualue). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 263 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
95 €
Hampton Inn Plymouth Meeting

Hampton Inn Plymouth Meeting

2.5 kautta 5.0 2055 Chemical Rd, Plymouth Meeting, PA
Hampton Inn Plymouth Meeting on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plymouth Meeting Mall. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 136 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
149 €
Hilton Philadelphia at Penn's Landing

Hilton Philadelphia at Penn's Landing

4.0 kautta 5.0 201 S. Christopher Columbus Blvd, Philadelphia, PA
Hilton Philadelphia at Penn's Landing on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Penn's Landing (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
133 €
Doubletree by Hilton Philadelphia Airport

Doubletree by Hilton Philadelphia Airport

3.5 kautta 5.0 4509 Island Ave, Philadelphia, PA
Doubletree by Hilton Philadelphia Airport on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wells Fargo Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 331 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
80 €
Extended Stay America Philadelphia - Bensalem

Extended Stay America Philadelphia - Bensalem

2.5 kautta 5.0 3216 Tillman Dr, Bensalem, PA
Extended Stay America Philadelphia - Bensalem on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cafe at Rothman. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 100 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Philadelphia

Katso kaikki kohteen Philadelphia vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Philadelphia

Katso kaikki 14 aktiviteettia kohteessa Philadelphia

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.