Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna
28.6. - 30.6.

Suosituimmat Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou hotellit

Hotel Barcelona Princess 130 €
Hotel Barcelona Princess

Hotel Barcelona Princess

Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus on 0,3 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Casa Batlló (rakennus) ja Guell-puisto ovat myös 10 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Besòs Marin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Diagonal Mar Barcelona 175 €
  Hilton Diagonal Mar Barcelona

  Hilton Diagonal Mar Barcelona

  Passeig Taulat 262-264, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Fòrumin puisto ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Mar Bellan ranta ja Diagonal Marin ostoskeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. El Maresme-Fòrumin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Selva de Marin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Vincci Maritimo 129 €
   Vincci Maritimo

   Vincci Maritimo

   Llull 340, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Diagonal Marin ostoskeskus ja Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mar Bellan ranta ja Fòrumin puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Selva de Marin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja El Maresme-Fòrumin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurohotel Diagonal Port 118 €
    Eurohotel Diagonal Port

    Eurohotel Diagonal Port

    Lope de Vega, 4, Barcelona, Barcelona
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Bogatell (ranta) ja Mar Bellan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Diagonal Marin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Poblenoun asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Selva de Marin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Occidental Atenea Mar - Adults Only 195 €
     Occidental Atenea Mar - Adults Only

     Occidental Atenea Mar - Adults Only

     Pg. García Faria, 37-47, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bogatell (ranta), Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Diagonal Marin ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fòrumin puisto ja Museo de Ciencias Naturales de Barcelonan museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Selva de Marin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Poblenoun asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Vincci Bit 129 €
      Vincci Bit

      Vincci Bit

      Carrer de Josep Pla, 69, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Diagonal Marin ostoskeskus, Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Fòrumin puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mar Bellan ranta ja Barcelonan eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Selva de Marin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       AC Hotel Barcelona Forum by Marriott 128 €
       AC Hotel Barcelona Forum by Marriott

       AC Hotel Barcelona Forum by Marriott

       Passeig del Taulat, 278, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fòrumin puisto ja Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mar Bellan ranta ja Diagonal Marin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Besòs Marin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rent Top Apartments Beach-Diagonal Mar 270 €
        Rent Top Apartments Beach-Diagonal Mar

        Rent Top Apartments Beach-Diagonal Mar

        Passeig Taulat 279, Local C, Barcelona, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mar Bellan ranta, Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus ja Diagonal Marin ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Port Olímpic (olympiasatama) ja Barcelonetan ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. Selva de Marin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja El Maresme-Fòrumin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

         Yöpyminen kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

         Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivimmat paikalliset majoitusliikkeet parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on kohteista, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou suosituimpia nähtävyyksiä.

         Matkustaminen kohteeseen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

         Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. Ensinäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou on helppoa. Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotelillesi mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoitusliikkeen pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

         Tekemistä kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

         Kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou parhaimpia aktiviteetteja. Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.


         Viimeksi varatut Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou Hotellit

         Viimeisimmät Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou hotelliarvostelut

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.