Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

76 €
Hotel Barcelona Princess

Hotel Barcelona Princess

4.0 kautta 5.0 Avinguda Diagonal 1, Barcelona, Barcelona
Hotel Barcelona Princess on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Fòrumin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 363 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Hotel Best Front Maritim

Hotel Best Front Maritim

4.0 kautta 5.0 Paseo de Garcia Faria, 69, Barcelona, Barcelona
Hotel Best Front Maritim on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 177 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
Eurohotel Diagonal Port

Eurohotel Diagonal Port

3.5 kautta 5.0 Lope de Vega, 4, Barcelona, Barcelona
Eurohotel Diagonal Port on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 115 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
56 €
Occidental Atenea Mar - Adults Only

Occidental Atenea Mar - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Pg. García Faria, 37-47, Barcelona, Barcelona
Occidental Atenea Mar - Adults Only on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 191 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
122 €
Hilton Diagonal Mar Barcelona

Hilton Diagonal Mar Barcelona

4.0 kautta 5.0 Passeig Taulat 262-264, Barcelona, Barcelona
Hilton Diagonal Mar Barcelona on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 433 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LED-televisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Hotel Attica 21 Barcelona Mar

Hotel Attica 21 Barcelona Mar

4.0 kautta 5.0 Carrer de Provencals, 10, Barcelona, Barcelona
Hotel Attica 21 Barcelona Mar on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Diagonal Marin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
61 €
Vincci Bit

Vincci Bit

4.0 kautta 5.0 Carrer de Josep Pla, 69, Barcelona, Barcelona
Vincci Bit on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Diagonal Marin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 177 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
Vincci Maritimo

Vincci Maritimo

4.0 kautta 5.0 Llull 340, Barcelona, Barcelona
Vincci Maritimo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Diagonal Marin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 144 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Hesperia Del Mar

Hesperia Del Mar

4.0 kautta 5.0 Carrer d'Espronceda, 6, Barcelona, Barcelona
Hesperia Del Mar on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Rent Top Apartments Beach-Diagonal Mar

Rent Top Apartments Beach-Diagonal Mar

4.0 kautta 5.0 Passeig Taulat 279, Local C, Barcelona, Barcelona
Rent Top Apartments Beach-Diagonal Mar on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 21 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
103 €
AC Hotel Barcelona Forum by Marriott

AC Hotel Barcelona Forum by Marriott

4.0 kautta 5.0 Passeig del Taulat, 278, Barcelona, Barcelona
AC Hotel Barcelona Forum by Marriott on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Fòrumin puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 368 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
You Stylish Beach Apartments

You Stylish Beach Apartments

4.0 kautta 5.0 Passeig Taulat 223, Barcelona, Barcelona
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
1217 - Forum Diagonal Apartment

1217 - Forum Diagonal Apartment

3.5 kautta 5.0 PSO. DEL taulat, 223, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
You Stylish Beach 2

You Stylish Beach 2

4.0 kautta 5.0 Passeig Taulat 235, Barcelona
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mar Bellan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla kauden mukainen uima-allas. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
245 €
Akira Flats Diagonal Mar

Akira Flats Diagonal Mar

3.5 kautta 5.0 Josep Pla 19 , planta 10 3a, Barcelona
Akira Flats Diagonal Mar on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

Kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.