Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Stansted

97 €
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

4.0 kautta 5.0
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hatfield Forest (metsä). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
53 €
Holiday Inn Express London Stansted Airport

Holiday Inn Express London Stansted Airport

3.0 kautta 5.0
Holiday Inn Express London Stansted Airport on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hatfield Forest (metsä). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 254 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
74 €
Hampton by Hilton London Stansted Airport

Hampton by Hilton London Stansted Airport

3.0 kautta 5.0 Bassingbourn Road, Essex, Stansted, Englanti
Hampton by Hilton London Stansted Airport on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Mountfitchetin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 357 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
Novotel London Stansted Airport

Novotel London Stansted Airport

4.0 kautta 5.0 Round Coppice Road, London Stansted Airport, Stansted, Englanti
Novotel London Stansted Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bishop's Stortford -golfklubi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
70 €
DeSalis Hotel London Stansted

DeSalis Hotel London Stansted

3.0 kautta 5.0
DeSalis Hotel London Stansted on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta House on the Hill Toy Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 50 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
72 €
Old Thatch Bambers Green

Old Thatch Bambers Green

3.0 kautta 5.0
Old Thatch Bambers Green sijaitsee lähellä kohdetta Hatfield Forest (metsä). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta.
46 €
Ramada by Wyndham London Stansted Airport

Ramada by Wyndham London Stansted Airport

3.5 kautta 5.0
Ramada by Wyndham London Stansted Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bishop's Stortford -golfklubi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 76 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Stansted Airport - Luxury Annexe ja Pysäköinti

Stansted Airport - Luxury Annexe ja Pysäköinti

Bambers green, Highgate House, Bishop's Stortford, ENG
Tämä majatalo on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hatfield Forest (metsä). Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
The White House

The White House

4.0 kautta 5.0
The White House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flitch Way Country Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kiinteän internetyhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta.
Hae hinnat
The Cottage @ the Green man

The Cottage @ the Green man

3.5 kautta 5.0
The Cottage @ the Green man on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hatfield Forest (metsä). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden mökissä on 4 mökkiä.
Hae hinnat
Remarc House Stansted

Remarc House Stansted

2.5 kautta 5.0
Remarc House Stansted on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Flitch Way Country Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Stansted Airport Lodge

Stansted Airport Lodge

3.0 kautta 5.0
Stansted Airport Lodge on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hatfield Forest (metsä). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
37 €
The Great Hallingbury Manor Hotel

The Great Hallingbury Manor Hotel

4.0 kautta 5.0
The Great Hallingbury Manor Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Flitch Way Country Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 45 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Valmentajatalo @ Pledgdon Green

Valmentajatalo @ Pledgdon Green

Pledgdon green, Bishop's Stortford, ENG
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta House on the Hill Toy Museum. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 3 kylpyhuonetta.
51 €
Stansted Lodge

Stansted Lodge

2.5 kautta 5.0
Stansted Lodge sijaitsee lähellä kohdetta House on the Hill Toy Museum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Stansted

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Stansted läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Stansted edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Stansted voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Stansted, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Stansted läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Stansted ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Stansted ajoissa

Tarjoukset lentokentän Stansted hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Stansted hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Stansted ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Stansted hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Bishop's Stortford hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.