Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Itä-Lontoo

29 €
PremierLux Serviced Apartments

PremierLux Serviced Apartments

3.0 kautta 5.0
PremierLux Serviced Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 27 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
31 €
Cranbrook Hotel

Cranbrook Hotel

2.5 kautta 5.0
Cranbrook Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 60 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
37 €
ibis London Barking

ibis London Barking

2.0 kautta 5.0
Ibis London Barking on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1998 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 86 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
38 €
Signature London

Signature London

3.0 kautta 5.0
Signature London on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta.
33 €
OYO Arinza Hotel

OYO Arinza Hotel

3.5 kautta 5.0
OYO Arinza Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 22 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
37 €
Epping Forest Hotel

Epping Forest Hotel

3.0 kautta 5.0
Epping Forest Hotel on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 102 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
29 €
Lucky 8 Hotel

Lucky 8 Hotel

3.0 kautta 5.0
Lucky 8 Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
43 €
Rossmore Hotel

Rossmore Hotel

2.5 kautta 5.0
Rossmore Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 66 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Cranford Hotel

Cranford Hotel

3.0 kautta 5.0
Cranford Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
38 €
The Bank Hotel

The Bank Hotel

3.0 kautta 5.0
The Bank Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
82 €
Devonshire Hotel

Devonshire Hotel

4.0 kautta 5.0 94 Station Lane, Hornchurch, Englanti
Devonshire Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Queen's Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
33 €
Best Western London Ilford Hotel

Best Western London Ilford Hotel

4.0 kautta 5.0
Best Western London Ilford Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westfield Stratford City. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Bexleyheath Marriott Hotel

Bexleyheath Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 1 Broadway, Bexleyheath, Englanti
Bexleyheath Marriott Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 142 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
33 €
ibis budget London Barking

ibis budget London Barking

3.0 kautta 5.0
Ibis budget London Barking on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta ExCeL London. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 130 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
The Greyhound Cottage

The Greyhound Cottage

2.5 kautta 5.0
The Greyhound Cottage sijaitsee lähellä kohdetta Olympic Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Itä-Lontoo

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Itä-Lontoo

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Itä-Lontoo

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Itä-Lontoo? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Itä-Lontoo. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 29 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 99 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Itä-Lontoo?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Itä-Lontoo löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Itä-Lontoo halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 5616 majoitusliikettä kohteessa Itä-Lontoo, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Itä-Lontoo?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Itä-Lontoo verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Itä-Lontoo löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Itä-Lontoo nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Itä-Lontoo

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.